Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım inşaallah güzel bir doğum günü hediyesi olur senin için inşaallah bu ay sonucun pozitif çıkar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

başak gözün aydın canım sende bebişine kavuştun süper.. maaşallah listemiz 100 e doğru gidiyor hadi bakalım kızlar..

canım benim saol ben iyiyim çatlama iğnesinin etkisi galiba :kedi:uykucu oldum çıktım beklemedeyim bende aşılama sonrası:kedi:tuttumu tummadımı haftaya belli olacak:tomato:

kızlar size bişey soracam benim aşılama yaptırdıktan iki gün sonra gögüslerimde acı başladı bu gün iyice arttı klomen kullanmadığım aylarda gögüs acım adet tarihimden 10 gün önce başlardı ama klomen ve çatlama iğnesi kullandığım aylarda adetime 3 veya 4 gün kala acımaya başlardı bu dördüncü klomen kullanışım ilkdefa bu kadar erken acıma oldu klomen kullandığınız aylarda sizin göğüs acınız ağrınız kaç gün önce oldu... biraz karışık oldu galiba idare edin kızlar

sultancım içini ferah tut inş. bebişin senle dualarımız senle merak etme güçlü ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…