Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ay canım ne kadar zor ya, Allah bir daha yaşatmasın, Allah kimseye yaşatmasın.
Askkizi sana da sabırlar diliyorum canım, umarım bir mucize olur ve bebeğin kalır senine canım.

askkızı, lovliyimben çok geçmiş olsun. Allah sabırlar versin gerçekten çok zor. ama yine de kendinizi koyuvermeyin. bi de kötü yönden bakmak lazım ya Allah korusun tutunupta sakat bi çocuk olsaydı o zaman bakabilecekmiydiniz? ömür boyu üzüntü sıkıntı, ona her baktığınızda içiniz cız edecekti. onun için Rabbim ne eylerse güzel eyler bunda da bi hayır vardır demek lazım. hem kendinizi bu kadar üzerseniz yeniden bebiklerin gelmesini geciktirirsiniz üzülmeyin nolur. Allah herşeyin hayırlısını versin.

ay canım ne kadar zor ya, Allah bir daha yaşatmasın, Allah kimseye yaşatmasın.
Askkizi sana da sabırlar diliyorum canım, umarım bir mucize olur ve bebeğin kalır senine canım.

canım sanırım hamilesin tebrik ederim ateş ölçtüğünü yazmışsın ama ben tablonu göremedim varsa koyarmısın

kızlar bebide listenize yazarmısın bende bugün klomene başladım ve ardından çatlama iğnesi olcam işllah olur

merhaba kızlar nasılsınız ben çalıştığım için size fazla katılamıyorum ama yazışmalarınızı takip ediyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun, Gülcancığım sana bi sorum olcak, ayrıca tekrar döndüğüne sevindim, ben bir ay klomen kullanmıştım oda bende kist yapmıştı hatta o ay adetim bir hafta gecikmişti dtra gittim kist olduğunu söylemişti ve bir ay deselot diye hap kullandım kontrole gittim kistim erimişti ve bana hiç problemim olmadını kendiliğinden hamile kalabilcemi söylemişti bende ilaca ara verdim geçen ay hiç ilaç falan kullanmadım gün aşırı ilişki oldu ve adetim bir hafta geç oldu test yaptm çıkmadı dtr. gitmedim adetim bitti ama sağ tarafım kaç gündür bıçak gibi bişey saplanıyor hala, gögüslerimde acıma yok ama hala dolgun şiş duruyo normalde adet bitince inerdi şişlik, bazen akıntım oluyo sence ne olabilir yorum yapabilcekmisin inşallah kist değildir.

canım sanırım hamilesin tebrik ederim ateş ölçtüğünü yazmışsın ama ben tablonu göremedim varsa koyarmısın

koymazmıyım canım, şimdi hemen koyuyorum, hatta çok detaylı bir tablo hazırladım onu ekleyeceğim.
bir tek o topic kaldı haber vermediğim:))
yazıyorum orayada şimdi, darısı başınıza arkadaşlar

Teşekkürler Minikcan, darısı başına, senin bu ay ilaç denediğin son aymıydı, yoksa karıştırıyyormuyum?
Sen hiç bu karışımı denedinmi canım? bal-tarcın-corekotu?

Arkadaşlar tebrik eden herkese tek tek teşekkür ederim.
Gülcan cım sen de bu karışımla kaldım dediğinde çok umutlanmıştım.

gözün aydın canım inşalalh herşey gönlünce devam eder

Ayşecim 15. gün yaptırayım diyordum ama
Hiç test yaptırasım falan kalmadı
Korkuyorum açıkçası

canım sorun ne bede pkoluyum doktorum aşılamaya kalabilir senin bebiş dedi üzüldüm açıkçası aşılama ismi bile ürkütüyor ne zamandır bebişini bekliyosun

Yok ayşecim aşılamadan ürkme. Çok basit bi işlem. Muayene gibi. Ama işlem sonrasında hafif kanama oluyor. O da ertesi güne geçiyor.
Biz de sorun yok. Sebepsiz. Ya da bulunamadı.
Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…