sanki ben yazmışım gibi oldum aynısı ben yaşadım 1 yıl sonunda klomenle hamile kaldım sonra büyük bir heyecanla dr gittik bebeğimizi görecektik dr kalp atışı alamıyorum ddedi geç döllenmiştir dedi bense geçdöllenme omadığını biliyordum bebeğim büyümüyordu 2 hafta sonra gel dedi gittitk sonuç aynıydı bir hafta daha allahtan ümidimizi kesmeyelim dedi ama ben biliyordum giidiyordu meleğim onu hasretle bekleyen annesini babasını bırakarak artık süt içmeme gerek yoktu ceviz yememe kendime dikkat etmeme bir hafta sonra dr artık kese iyice bozulmuş almalıyız dedi bir hafta her anım ağlayarak geçti ve kürtajımı oldum ilk uyandığımda artık karnım boştu o an kendimi çok kötü hissettim yoktu işte yoktuuu yoktu yazarken yine ağlıyorum çünkü onu çok özledim şimdi olsaydı yolu yarılamıştık kürtaj olacağım zaman cinsiyetini öğrenecektik ama biz gittik aldırdık içim çok acıyor hala evet acısı hafifledi ama geçmedi şimdi onu kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettiğimi öğrendik içim bir daha yandı ama elden bişey gelmiyor ağla içini akıt ki seni her defasında bulmasın acısı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ay canım ne kadar zor ya, Allah bir daha yaşatmasın, Allah kimseye yaşatmasın.
Askkizi sana da sabırlar diliyorum canım, umarım bir mucize olur ve bebeğin kalır senine canım.
gülcan tatlım sana bişey danışıcam ben sanırım 11.günde yumurtladım ve sanırım soldan yumurtladım
bugün 15. gün hala sol tarafıma bıçak saplanıyor sanki sence bu ne ki
saplansın canım merak etme bu iyiye işarettir.yumurtan yeni çatlamıştır.mutlaka değerlendir.
canım sanırım hamilesin tebrik ederim ateş ölçtüğünü yazmışsın ama ben tablonu göremedim varsa koyarmısın
Arkadaşlar ben hamileyim.
Gülcancım beni listeye eklermisin?Gerçi ben bu ay klomene ara vermiştim.
Şöyle yazabilirsin 2ay klomen kullandı ara verdi(bal-tarcın-corekotu + ateş ölçümü)
Kızlar daha çok net değil, dualarınızı esirgemeyin benden olurmu?
Darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda İnşallah.
esomosum dinazorum :)nurtopum doktorum sonuçlarınızz ne zaman belli olucak merakla bekliyorum
Ayşecim 15. gün yaptırayım diyordum ama
Hiç test yaptırasım falan kalmadı
Korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?