kızlar bişey sorcam daha önce kullananlar bilir
ben bu ay ilk kez kullandım adetin 2 .günü başlamam lazımdı ama ilk başdan hafif bir akıntı gibi geldi diyebilirim ilk günü başşlamış g,b, oldum. ikinci gün kesin geldi çünkü neyse klomene sabah akşam 1 5 gün ve bugün 14. günüm tam yumurta çatlama günüm diyebilirim. ama benim sık sık wc gitme ihtiyacım oluyor sanki böle hemileliğin ilk başında rahim baskı yapar ya idrar torbasına olmasa bile tuvaletin var gibi olur aynen öle. benim dr.umda kontrole çağırmadı şu gün bugün gel diye zaten ben normalde yumurtluyordum sadece yumurta sayısını artıralım dedi. ama çatlamasıyla ilgili bir kontrol istemedi. kaç yumurta oldu durumları ne bilmiyorum sadece size daışmak istedim sizdede böle bir durum oldumu sık tuvalete gitme çatlama zamanlarında
saol canım allah analı babalı büyütsün canım ümidi kaybetmemek lazım ...İnşallah gönlünüzce olur,Ancak tavsiyem dr a güven.Ben iki ay kulandım 5gün boyunca günde 2tane aldım.2ayda da hiç yumurta olmadı8de falan kaldı.^3.ayda 3doz verdi dr.^yumurta oluştu,hemde en küçüğü 24 falandı.Şimdi ikize2aylık hamileyim umudunuzu yitirmeyin,ben de gonaphenele hamile kaldım hem de ümidim yokken.Çok çok dua edin,bir de doktoru ihmal etmeyin.
allahtan ümit kesilmez canım lütfen ümidini yitirme allah sabrımızı ölçüyor nekadar dayanıyoruz diye:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar tüm hayallerim yıklıdı. :çok üzgünüm:hiç ümidim kalmadı artık.senağlama. eşim tahlil yaptırdı yendien ii sandığımız sonuçlar çok kötü çıktı malesefsenağlama.doktor aşılama bile gereksiz olabilir bu durumda dedisenağlama.napacağımı bilmiyorum çok kötüyüm çokkkkkkk...senağlamabu ay beni listeden şimdiden silebilirsiniz...senağlama.
belkide açık açık söylememiştir gidince aynı işlemi yapabilir belkidebenim doktorum ilacı verdi adetimin 5. günü kullanmaya başladım ama doktorum bana bir dahaki ay gel dedi sizin gibi kontrole gel yumurtalara bakayım vs demedi.
arkadaşlar merhaba bizimde klomen ve prengly iğnesi kullananlar diye bir topikimiz var
araştırma yaparken siz denk geldiniz hepimiz bir arada toplansak sanırım daha iyi olur
aranızda çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar varmı acaba
selam kızlar allah yardımcınız olsun diyorum malum benim buay bebiş beklentim yok flimden dolayı yumurtlama günlerimde korundum sizlerden güzel haberler bekliyorum gelecek ay bakalım neler olacak sabırsızlıkla adetimi bekliyorum
selam kızlar allah yardımcınız olsun diyorum malum benim buay bebiş beklentim yok flimden dolayı yumurtlama günlerimde korundum sizlerden güzel haberler bekliyorum gelecek ay bakalım neler olacak sabırsızlıkla adetimi bekliyorum
günaydın kızlar,adet söktürücü olarak içtiğim primolut nihayet bugün bitti.sanırım birkaç gün içinde adet olurum..bu ay ilk defa gonaphene kullanıcağım,içim içime sığmıyor,innnşşaaallahhhh işe yarar..
kendimi fazla kaptırmamaya da çalışıyorum,yinede içimde bir his var sanki olacakmış gibi.. dualarınızı esirgemeyin
bugün rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış
çektirmeye korkan varsa korkmanıza gerek yok çok büyük acı çekmiyorsunuz
sadece ilacı verirken biraz yanma hissi o kadar
zaten yanınızdaki doktor sizinle konusup rahatlatıyor
inşallah ama bu ay klomeni içmedim
rahim filmi çektireceğin için mi içmedin? klomeni ne kadar kullandın? dr mu önerdi film çekmeyi? biraz detaylı anlatırsan sevinirim sanırım bana da o yollar gözüktüü
sen ne filmi çektirmiştin canım?
yok hayır rahim filmiyle ilgisi yok ben bu ay içmeyi unuttum doktor verdi klomeni ve ben 6 aydır içiyorum bu ay içsem 7.içişim olacaktı.bu ay biraz rahat hareket edicem stres olmayacağım.önümüzdeki ay yine klomene devam
bazı arkadaslar klomenin zararlarından bahsetmişti ben doktora sordum içmeye devam et bişey olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?