Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar ilk ayımız günde 1 tane 5 gün klomen kullandım sonra 1 tane yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı çatlama iğnesine gerek kalmadı bugün kan testi yaptırdım hamileyim. ama doktor dış gebelik falan gibi bir şüpe aklımızda kalmasın diye 2 gün sonra bir daha bhcg değerine bakalım dedi.

merhaba kader arkadaşlarım,

bende 5 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. bu ay ilk kez klomen kullandım. doktorum verdi tabi. dün kontrolüm vardı. 2 tane büyümeye başlamış yumurtam varmış. bugün 12. günüm. yarın yine gidicem doktora. bi türlü kendimi rahat bırakamıyorum. sanki hayalmiş gibi geliyor hamilelilk. çok umutsuzum nedense yaaa ne zaman hamile haberi alsam yada görsem başlıyorum ağlamaya. benim gibi olanlar var mı aranızda?

ase3334 canım inş. hamişsindir..sonucunu bize bildir mutlaka.. gulll canım tebrik ederim hemen telaşlanma doktorun neye dayanarak dış gebelikten şüphelendi kan değerin kaç çıktı ki inş. hayırlısıyla i bebişine bişey olmaz canım içini rahat tut... merhaba bjkozlem canım ilk zamanlar bende hamile birini görünce gözlerim dolardı hiçbirzaman hamile olamıcam derdim ama insan zamanla alışıyor sabret ve rahat ol en doğru ve hayırlı zamanda bebişin gelecektir buna inan..

moral çok önmemli sıkıntı yapmazsan daha kolaylay olur inan bunakaydirigubbakcemile2

umarım cnm ama pek umutlu degilim test yaptım ewde adet tarihimi geçmeden daha ne kadar dogru çıkar bilmıyorum ama neatfti o belki teste erken dawrandım

tedavin hayırlı olsun canım bende tıp fakültesinde murat beye devam ediyorum 2 ay önce rahim filmim çekildi şimdide klomen kullanıyorum ilk ayımda olmadı maalesef şu an adetim 5. gününde yeniden başlıcam inşallah şifa buluruz bebişlerimize kavuşuruz 15 aydır deniyoruz eşimde de bende de bi sorun yok ama zamanı gelmemiş heralde

bızde 17 aydır denıyoruz bersuuucum kısmet henuz olmadı daha.bugun klomende 3.gunum yumurtalıklarımda acyıp bı sancı var gecen ayda boyle olmustu.ofıs hısterogrfısı cekılen yol heralde kımse cevap yazmamıs bakalım ben ılk olucam sanırım.bırde benım dr rum esımden semen testı ıstedı yanı baya kapsamlı bı test spermın hareketlı olması yeterlı degıl gıbı seyler soyledı.devlet hastanelerınde kapsamlı bakılmadıgın soyledı yarın esımde onun ıcın gıdıcek tıpa.hayırlısı

hayırlı uğurlu olsun tatlım,inşallah dış gebelik değildir,Rabbim gönlüne göre versin inşallah

tatlım ben de öle çok düşünürdüm kendimi bir türlü rahat bırakmazdım,hep düşün düşün yerdim kafayı,ne zaman kendimi,bedenimi,ruhumu rahat bıraktım ve o zaman haile kaldım,ve bana drum hep sapasağlamsın ama şu beynini boşaltmadığın sürece bu iş olmıcak derdi,haklı çıktıa
şu an 19+5 günlük hamileyim,Rabbim sana da balsuratımada burdaki ve dünyadaki herkesede tez zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim kızlarrr. esemos canım kande bhcg 134 çıktı 13. günümüz falan doktor bi kontrol edelim dedi dış gebelik gibi bir durum söz konusuysa değer artmaz dedi içime kurt düşürsede düşünmemeye çalışıyorum .....:CüvCüv:

kıslar moralinizi bozmayın lütfen bizde 1 yıldan fazladır çabalıyorduk doktor artık aşılama denicez bundada olmassa tüp bebek dedi ama yüce rabbim çok büyük yüzümüzü güldürdü hayırlısıyla bende 1 yıldır her ay ağladım neler düşündüm kısırım diye bile düşündüm ama bir faydası oldumu hayır hatta belkide yolumuzu dahada uzattı moralinizi yüksek tutun lütfen bol bol dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…