nurtopu sen aşılama mı yaptırmıştın?
sultan cnm geçmiş olsun. ama dediğin gibi en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun. herşeyin hayırlısı Allahtan
Hadiyin kızlar 100. şanslı kim olucak bakalım :)
kızlar bende şu an aynı adet ağrısı gibi ağrılar başladı
merhaba kader arkadaşlarım,
bende 5 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. bu ay ilk kez klomen kullandım. doktorum verdi tabi. dün kontrolüm vardı. 2 tane büyümeye başlamış yumurtam varmış. bugün 12. günüm. yarın yine gidicem doktora. bi türlü kendimi rahat bırakamıyorum. sanki hayalmiş gibi geliyor hamilelilk. çok umutsuzum nedense yaaane zaman hamile haberi alsam yada görsem başlıyorum ağlamaya. benim gibi olanlar var mı aranızda?
ase3334 canım inş. hamişsindir..sonucunu bize bildir mutlaka.. gulll canım tebrik ederim hemen telaşlanma doktorun neye dayanarak dış gebelikten şüphelendi kan değerin kaç çıktı ki inş. hayırlısıyla i bebişine bişey olmaz canım içini rahat tut... merhaba bjkozlem canım ilk zamanlar bende hamile birini görünce gözlerim dolardı hiçbirzaman hamile olamıcam derdim ama insan zamanla alışıyor sabret ve rahat ol en doğru ve hayırlı zamanda bebişin gelecektir buna inan..
meraba bersuuu evet eskısehırlıyım canım.anadolu hastanesınde ramazan beye gıdıyodum memnundum ama dogal yolla olur dıye bıraz uzatıyodu.suanda hıkmet hassaya gıdıyorum sanırım o asılama yapacak.super bır dr.persembe gunu ofıs hıstereskopısı cekılıcem tıpta.daha once cekılen varmı arkadaslar bunu.rahım fılmınden daha hafıf oldugunu soyledı dr rum.gercı rahım fılmımde hafıf agrısız gecmıstı. ama yınede endıselendım.bersuuu senın dr run kım canım
gülcann b enim buğündü ama adet olmadım ya inşallah dua ediyorm olmam ama adet sancım var ama bunu 2 haftdır adet sancısı çekiyorum anlamadım en kısa zamanda sana bilgi verceğim..selam kızlar,zemuszemus
hadi ama nerlerdesiniz.hani haberler.:lepi:
zeyhat hayırlı olsun canımm.merhaba kızlar nasılsınız ben bu hafta işe başladım evde olmak güzeldi :)
kızlar ilk ayımız günde 1 tane 5 gün klomen kullandım sonra 1 tane yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı çatlama iğnesine gerek kalmadı bugün kan testi yaptırdım hamileyim. ama doktor dış gebelik falan gibi bir şüpe aklımızda kalmasın diye 2 gün sonra bir daha bhcg değerine bakalım dedi.
merhaba kader arkadaşlarım,
bende 5 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. bu ay ilk kez klomen kullandım. doktorum verdi tabi. dün kontrolüm vardı. 2 tane büyümeye başlamış yumurtam varmış. bugün 12. günüm. yarın yine gidicem doktora. bi türlü kendimi rahat bırakamıyorum. sanki hayalmiş gibi geliyor hamilelilk. çok umutsuzum nedense yaaane zaman hamile haberi alsam yada görsem başlıyorum ağlamaya. benim gibi olanlar var mı aranızda?
ase3334 canım inş. hamişsindir..sonucunu bize bildir mutlaka.. gulll canım tebrik ederim hemen telaşlanma doktorun neye dayanarak dış gebelikten şüphelendi kan değerin kaç çıktı ki inş. hayırlısıyla i bebişine bişey olmaz canım içini rahat tut... merhaba bjkozlem canım ilk zamanlar bende hamile birini görünce gözlerim dolardı hiçbirzaman hamile olamıcam derdim ama insan zamanla alışıyor sabret ve rahat ol en doğru ve hayırlı zamanda bebişin gelecektir buna inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?