selam kızlar,zemuszemus
hadi ama nerlerdesiniz.hani haberler.:lepi:
sultancım canım allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.değerlerinin yükselmesini umudediyorum ama dış gebelik olmayışına çok sevindim
günü geçenler ve tarihi yazılı olmayan arkadaşlar bilgi verirse mennun oluruz.
merhaba arkadaşlar daha adet günüme 10 gün varken bir iki damla kanamam oldu dünden beri bekliyorum devamı yok böyle birşey başından geçen varmı hamile olabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
selam kızlar.
umarım herkes iyidir.
ben bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda.pazarteside tahlillerim var.
ayrıca hamileler doktorlar söylemiyor genelde sağlık ocağına mutlaka kaydınızı yaptırın.ebeniz olsun onlar sizi sık sık takip eder yapılması gereken aşılarını yapar.doğumdan sonrada bebekle ilgileniyorlar.
cnm bgn dra gttm ve kesem bozulmş eve geldm deli gibi ağladm yeni yeni kndime geliorm allahm kmseye yaşatmasn çok zor 2 yıl uğraş didin ve sonu.... biliorm düşücek bebeğim çok dua ediorm ama içimden böle geçio.ultrasondan baktk minickti daha nasıl olurda gder inanamıyrm hala allah kmseye yaşatmasn gerçkten çok zor.bu bebeğin hayalini çok kurmştm ama bunları yaşamam gerekiomş allahın bi bildiği var tabiki. tarif edlmez bi duygu çok üzgünüm çok....
sultanım doktorunu bi arasaydın neyin nesidir diye..
teşekkür ederim kızlarrr. esemos canım kande bhcg 134 çıktı 13. günümüz falan doktor bi kontrol edelim dedi dış gebelik gibi bir durum söz konusuysa değer artmaz dedi içime kurt düşürsede düşünmemeye çalışıyorum .....:CüvCüv:
balım nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyo arada bi cevap yazıp kaçıyorsun neler yapıyosun bebek konusunda düşüncelerin aynı mı
sevracım bende kocaelılıyım aynı memleket tanısalım yazısalım
canım teşekkür ederim ben hastanede çalışıyorum doktorum burda canım bişey olduğunda zaten hemen yanına koşuyorum dün saat 3 gibi adet oldum izin aldım eve gittim ağrılarım oldu lavaboya gittim nohut büyüklüğünde kırmızı et parçasının düştüğünü gördüm çok üzüldüm eşime çaktırmamaya çalıştım ama aklımdan hiç çıkaramadım gece rüyama bile girdi hayırlsı
teşekkür ederim kızlarrr. esemos canım kande bhcg 134 çıktı 13. günümüz falan doktor bi kontrol edelim dedi dış gebelik gibi bir durum söz konusuysa değer artmaz dedi içime kurt düşürsede düşünmemeye çalışıyorum .....:CüvCüv:
sultancım canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış
günaydın kızlar... benim kırmızılar geldi yani aşılama foss çıktı doktorumu aradım yanına çağırdı birazdan gidicem hayırlısı değilmiş bu ayda demekki diyorum... gulcanım yeni tarihim 11 aralık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?