Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar,zemuszemus
hadi ama nerlerdesiniz.hani haberler.
:lepi:

canummm arkadasım nasılsın bebısın nasıl nezamandır gırmıyorum nete 8 kasımda gordum kırmızıları arkıdısım ekle lısteye buayda beceremedık rahım fılmınden sonra umutluydum ama neyse artık sıtres yapmıyorum aman asılama yaptırırım olur bıterrrrrrr

merhaba arkadaşlar daha adet günüme 10 gün varken bir iki damla kanamam oldu dünden beri bekliyorum devamı yok böyle birşey başından geçen varmı hamile olabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

arkadasım benımde bı ay bole olmustu ve sevınmıstım lekelendım ama sonra hastalandım bazı yumurtalar catlarken kanama yapıyormus benım ole oldu ama ınsallah senınkı bebıstır basıma geldı onun ıcın yazdım

canımmmm ınsallah sorunsuz saglıklı topac gıbı bebısını hemen elıne alırsınkı ole olucak ama genede dualarımız senınle sende bızlerı sakın unutma duat et bıze benım artık mudum kalmadı....

canım bılıyorum sana ne solesek uzuleceksın ama bıde su tarafından bak benım esımdede bendede hıc sorun yok ve hamıle kalamıyorum yapmadıgım sey kalmadı bak hamıle kaldın ve emınım bu gebelık duzgun ılerlıycek takma kafana egerkı kotu bısede olursa dusukten sonra hemen hamıle kalan cok ınsan tanıyorum rahat ol bak bebısın oluyor bense nedenını bıle bılemıyorum dualarımız senınle aglama uzme kendını

sultanım doktorunu bi arasaydın neyin nesidir diye..

canım teşekkür ederim ben hastanede çalışıyorum doktorum burda canım bişey olduğunda zaten hemen yanına koşuyorum dün saat 3 gibi adet oldum izin aldım eve gittim ağrılarım oldu lavaboya gittim nohut büyüklüğünde kırmızı et parçasının düştüğünü gördüm çok üzüldüm eşime çaktırmamaya çalıştım ama aklımdan hiç çıkaramadım gece rüyama bile girdi hayırlsı

inşallah canım değerin düşmez de bebişin sıkı sıkı tutunur sana

balım nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyo arada bi cevap yazıp kaçıyorsun neler yapıyosun bebek konusunda düşüncelerin aynı mı

balım nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyo arada bi cevap yazıp kaçıyorsun neler yapıyosun bebek konusunda düşüncelerin aynı mı

Sultanım canım sitede heryerde dolanıyorum :)o yüzden girip çıkıyorum sizleri merak ettiğimden

Canım ne yapım ailem burdaydı gittiler bursaya yapayanlız kaldım yine bu şehirde Artık pc net bile sıkıyor beni daralıyorum.. evde uğraşlar buluyorum kendime..dışarıya el işi yapıyorum para kazanmak için kaydirigubbakcemile3
Bebek falan düşüncek halim yok canım sıkıntılarımla uğraşıyorum ..Çocuk için hiçbirşey çabalamıyorum .Çabalamamda ..Çünküü değmez diye düşünüyorum.Rabbime sığındım ben :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kadim dostlarım günaydın nasılsınızzzzz?
Uzun zmandır yazmıyordum nasılsınız haberlerinizz bazen güzel bazen kötüüü iyileri tebrik ederim kötülere geçmiş olsun bundan sonraki tecribeler güzel olsun inş. Ben 4,5 aylık oldum Maşallh herseyyolundaa bir kızımız olacak inşallh . Her mutlulugumda her sevıncımde bebekle ılgılı sızlere de dua edıyorum .Allahım bu mutlulugu bu sevıncı hepınıze yasatsın inşallh . herseyın zamanı var bir kısmetı var butun bebeklerın .Kendinizi böyle telkın edın ve allaha duacı olun veren de alan da o . Kendiniz çok iyi bakın . Allahım yaza hepnizin güzel haberleri olsunn bu forumaa artık hep yenıler yazsınn sonra onlarda hamile olsun . her zman dua edin nolurr allh geri çevirmez. Kocaman öpüyorum. Bu arada uuzn zmaandır yazmıyordum tecrubelerımı de paylasayım . Klomen ,incir kürü ve soğan kürü . Fakat hamile kaldıgımda klomen kullanmıyordum incir ve soğanı yapmıstım o ay . Mutlaka deneyın bısı kaybetmezsınızz . Sırayla yapın önce soğanı sonra inciri . bunu deneemeyen kalmasın . Herşeyde hayır vardır. Unutmayın olduktan sonra artık hiçbirşeyin önemi kalmıyorr butun uzuntuler sıkıntılar kaybolup gıdıyor bebekler allaha emanet oluyorr .öpüyorum .

sultancım canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış

günaydın kızlar... benim kırmızılar geldi yani aşılama foss çıktı doktorumu aradım yanına çağırdı birazdan gidicem hayırlısı değilmiş bu ayda demekki diyorum... gulcanım yeni tarihim 11 aralık...

canım değerin çok güzel çıkmış 13. güne göre doktorun neye dayanarak dış gebelik dediki anlamadım... için rahatlayacaksa bence başka bi doktora daha görün derim ...

canım sıkma o güzel canını moralini yüksek tut verende alanda allah şükür etki adet oluyosun akmayan rahimden ümit kesilmez diyodu ya burdaki arkadaşlar soğan ve incir kürünü mutlaka dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…