Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

allah sağ salim kucağınada almayı nasip eder inşallah

esemosum canım üzülme dicem elde değil bugün üzül hatta ağla ama yarına küllerinden tekrar doğ yeni ay yeni umutlarr

sultancım geçmiş olsun canım
Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inş.
2 günüm kaldı ama ne kadar kendimi dinlesemde pek bi belirti bulamıorum kaydirigubbakcemile3
sadece akıntım hala devam edio
ilk klomen kullanışım daa ama umudum çok fasla
hergün soruorum kendime bebeiğim burdamısın burdaysan sakın biyerlere gitme diorum
Rabbim dualarımı kabul ediodur inş.
sizlere de dua ediorum hep
2010 meleklermzle girelim inş.

Kızlar ben yeni üye oldum ama yorumları her zaman takip ediyordum. 1,5 senelik evliyim. çocuk sahibi olmak istiyoruz ama PKO çıktı bende 1 sene önce. adet düzensizliği de var tabi. Bu adet düzensizliği için senelerdir gitmediğim doktor kalmadı. nerdeyse amatör jinekolog oldum diyebilirim :))
PKO için Diaformin verdi doktorum. Adet düzensizliği olduğu için hastalanamıyorum doğal olarak yumurtlama da gerçekleşmiyor. Bu nedenle doktorum FARLUTAL verdi adetinin 2. günü gel dedi. adet gördüm farlutalle. dediği gibi gittim KLOMEN tedavisine başladık. Yarın adetimin 5.günü kullanmaya başlayayacağım. ve bu ayın 18inde gidicem bakacak bakalım büyümüşmü yumurtalar diye..büyümüş çatlamamışsa çatlatma iğnesi yapacak... Hanımlar merak ettiğim Klomen ile hamile kalanınız var mı??? çok ümitliyim inşallah boşa çıkmaz....buyrunnnnnnnnn

kızlar bu klomen tedavisi nasıl oluyo ne olur acıklamalı bir anlatım yapan olabilr mi simdi 5. günü baslıyoruz 5 gün kullanıyoruz adetin 9. günü bitiyo sonra adetn kacıncı günü gidiyoruz catlamıs mı die bakmay bnde bu ay baslıycmda bayramamı geliyo die merak içindeyim

teşekkürler zazez inşallah umudunun olması güzel ama kendini bu kadar kaptırma derim olurda adetin gelirse ki inşallah gelmez yıkılırsın bende senin gibi ilk kullanışımda böyleydim adetim geldi resmen yıkıldım ve diğer ay bütün tahlillerim kötü çıktı inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

meraba canım benim doktorum adetin 14,günü çağırıyo yumurtalar büyümüş mü diye eğer büyüdüyse çatlatma iğnesi yapıyo ve 23. gün progesteron baktırmamı söylüyor kimi doktorlar daha öncede çağırabiliyor (10 11 12 gün)

adetin 5 günü başlıyorsun ve 5 gün boyunca hem sabah hem akşam kullanıyosun. bittikten sonra yani ertesi gnmü doktora gidiyosun. doktor yumurtana bakıocak eğer 18mm kada ulştıysa çatlatma iğnesi verecek sana onu vurunduktan sonra ertesi gün akşam ve 2 gün boyunca ilişkiyue gireceksin sonra doktor gidip çatladı mı die bakacak doktorun sonra adetine kadar bekleyeceksin

tedavin hayırlı olur inşallah hoşgeldin aramıza klomenle hamile kalan arkadaşımız çok olduğu gibi klomen kullanıp 1 yada 2 ay sonra hamile kalan arkadaşlarımızda var bu listede bende bu ay klomenle hamile kaldım ama dün düşükle sonuçlandı

bnmkiide 10 aralık saolun acıklamalar için bnm yumurtlama yada catlama problemm yok cok sükür bn dıs geblk yasadım tek tüpüm alındı ihtimal arttırmak için kullanıcM bakalım cok saolun

cok gecmiş olsun canmm alh saglıklı bir bebek nasip etsinn

arkadaşlar yardım edin lütfen bende bu ay klomen kullandım ama sizin bahsettiğiniz gibi kullandıktan şu kadar gün sonra gelde bakalım büyümüşmü falan diye dr.çağırmadı hiç çatlatma iğnesi falanda yok 3 ay kullan dedi o kadar ..bir terslik olabilirmi yada dr mu değişmeliyim sizce bana birazda ağırdan alıyor gibi geliyor ama sizin fikriniz önemli benim için

Bu ilaçları kontrolsüz nasıl veriyor bazı doktorlar anlamış değilim.:1closedeyes:.yumurtanın büyüdüğünü ,çatladığını kontrol etmesi için seni kontrollere çağırması gerekiyorr.Allah korusun ya çatlamaz kist olursa.Bu ilaçlar bazı bünyelerede kist yapabilir..Sonra kisti erişmekle uğraş :1closedeyes:

Ben 7 ay kullandım :)tecrube konuşuyor kaydirigubbakcemile3

mrblar canım.bende geçen ay ilk kez klomen kullandım aynı şekilde benim dr umda hiç gel bakalım falan demedi,çatlatma iğnesinin adı bile geçmedi.o yüzden panik yapma herkesin tedavi şekli farklıdır.ben klomeni kullandm bittikten hemen sonra yani adetime yaklaşık 11-12 gün varken lekelenmeyle başlayan ve adete dönen bir kanama yaşadım.o yüzden bu ay dr um tekrar klomen vermedi. adetimi düzene sokamak için cylo-prognava verdi.telaşlanmana gerek yok diyorum arkadaşım.hepimz için hakkımzda hayırlısı olsn inş.sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…