Kadim dostlarım günaydın nasılsınızzzzz?
Uzun zmandır yazmıyordum nasılsınız haberlerinizz bazen güzel bazen kötüüü iyileri tebrik ederim kötülere geçmiş olsun bundan sonraki tecribeler güzel olsun inş. Ben 4,5 aylık oldumMaşallh herseyyolundaa bir kızımız olacak inşallh . Her mutlulugumda her sevıncımde bebekle ılgılı sızlere de dua edıyorum .Allahım bu mutlulugu bu sevıncı hepınıze yasatsın inşallh . herseyın zamanı var bir kısmetı var butun bebeklerın .Kendinizi böyle telkın edın ve allaha duacı olun veren de alan da o . Kendiniz çok iyi bakın . Allahım yaza hepnizin güzel haberleri olsunn bu forumaa artık hep yenıler yazsınn sonra onlarda hamile olsun . her zman dua edin nolurr allh geri çevirmez. Kocaman öpüyorum. Bu arada uuzn zmaandır yazmıyordum tecrubelerımı de paylasayım . Klomen ,incir kürü ve soğan kürü . Fakat hamile kaldıgımda klomen kullanmıyordum incir ve soğanı yapmıstım o ay . Mutlaka deneyın bısı kaybetmezsınızz . Sırayla yapın önce soğanı sonra inciri . bunu deneemeyen kalmasın . Herşeyde hayır vardır. Unutmayın olduktan sonra artık hiçbirşeyin önemi kalmıyorr butun uzuntuler sıkıntılar kaybolup gıdıyor bebekler allaha emanet oluyorr .öpüyorum .
balkafa naaaapiyon?kaydirigubbakcemile5
sultancım geçmiş olsun canım
Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inş.
2 günüm kaldı ama ne kadar kendimi dinlesemde pek bi belirti bulamıorum kaydirigubbakcemile3
sadece akıntım hala devam edio
ilk klomen kullanışım daa ama umudum çok fasla
hergün soruorum kendime bebeiğim burdamısın burdaysan sakın biyerlere gitme diorum
Rabbim dualarımı kabul ediodur inş.
sizlere de dua ediorum hep
2010 meleklermzle girelim inş.
kızlar bu klomen tedavisi nasıl oluyo ne olur acıklamalı bir anlatım yapan olabilr mi simdi 5. günü baslıyoruz 5 gün kullanıyoruz adetin 9. günü bitiyo sonra adetn kacıncı günü gidiyoruz catlamıs mı die bakmay bnde bu ay baslıycmda bayramamı geliyo die merak içindeyim
adetin 5 günü başlıyorsun ve 5 gün boyunca hem sabah hem akşam kullanıyosun. bittikten sonra yani ertesi gnmü doktora gidiyosun. doktor yumurtana bakıocak eğer 18mm kada ulştıysa çatlatma iğnesi verecek sana onu vurunduktan sonra ertesi gün akşam ve 2 gün boyunca ilişkiyue gireceksin sonra doktor gidip çatladı mı die bakacak doktorun sonra adetine kadar bekleyeceksinkızlar bu klomen tedavisi nasıl oluyo ne olur acıklamalı bir anlatım yapan olabilr mi simdi 5. günü baslıyoruz 5 gün kullanıyoruz adetin 9. günü bitiyo sonra adetn kacıncı günü gidiyoruz catlamıs mı die bakmay bnde bu ay baslıycmda bayramamı geliyo die merak içindeyim
Kızlar ben yeni üye oldum ama yorumları her zaman takip ediyordum. 1,5 senelik evliyim. çocuk sahibi olmak istiyoruz ama PKO çıktı bende 1 sene önce. adet düzensizliği de var tabi. Bu adet düzensizliği için senelerdir gitmediğim doktor kalmadı. nerdeyse amatör jinekolog oldum diyebilirim :))
PKO için Diaformin verdi doktorum. Adet düzensizliği olduğu için hastalanamıyorum doğal olarak yumurtlama da gerçekleşmiyor. Bu nedenle doktorum FARLUTAL verdi adetinin 2. günü gel dedi. adet gördüm farlutalle. dediği gibi gittim KLOMEN tedavisine başladık. Yarın adetimin 5.günü kullanmaya başlayayacağım. ve bu ayın 18inde gidicem bakacak bakalım büyümüşmü yumurtalar diye..büyümüş çatlamamışsa çatlatma iğnesi yapacak... Hanımlar merak ettiğim Klomen ile hamile kalanınız var mı??? çok ümitliyim inşallah boşa çıkmaz....buyrunnnnnnnnn
tedavin hayırlı olur inşallah hoşgeldin aramıza klomenle hamile kalan arkadaşımız çok olduğu gibi klomen kullanıp 1 yada 2 ay sonra hamile kalan arkadaşlarımızda var bu listede bende bu ay klomenle hamile kaldım ama dün düşükle sonuçlandı
arkadaşlar yardım edin lütfen bende bu ay klomen kullandım ama sizin bahsettiğiniz gibi kullandıktan şu kadar gün sonra gelde bakalım büyümüşmü falan diye dr.çağırmadı hiç çatlatma iğnesi falanda yok 3 ay kullan dedi o kadar ..bir terslik olabilirmi yada dr mu değişmeliyim sizce bana birazda ağırdan alıyor gibi geliyor ama sizin fikriniz önemli benim için
arkadaşlar yardım edin lütfen bende bu ay klomen kullandım ama sizin bahsettiğiniz gibi kullandıktan şu kadar gün sonra gelde bakalım büyümüşmü falan diye dr.çağırmadı hiç çatlatma iğnesi falanda yok 3 ay kullan dedi o kadar ..bir terslik olabilirmi yada dr mu değişmeliyim sizce bana birazda ağırdan alıyor gibi geliyor ama sizin fikriniz önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?