selam arkadaşlar ben de klomen kullandım bu ay belli olacak yani yarın günüm ama bilmiyorum hemen belli olurmu.birde tek yumurta oluştu sol tarafta çatlatma iğneside vurulmadı kendisi çatlayacak dedi doktorum.lütfen bana da dua edin.4 yıllık evliyim bir iki belirti var gibi ama bi
lmiyorum psikolojik mi yoksa.... mesala baş dönmeme oluyor ara sıra iki gündür sonra yemek yedikten sonra midem bulanıyor. birde göğüs uçlarımda felaket bir kaşıntı ve gerginlik var gibi bunlar bir belirti olabilirmi umutlanmak istemiyorum yardım edin bana
canım inşallah hamişsindir.hayırlısıyla ümit ederim.
ama kendini fazla kaptırma emi olunca daha çok sevinirsin olmazsa tedaviye devam daha az üzülürsün hem bak bu ilaçlar hormon ilaçları ya denge düzen bozabiliyo emi ama allahım nasip etsin inşallah tez ve hayırlı zamanda :CüvCüv:
sağol canım am listeye alın benide doktorum ayın 20 sinde belli olur diyor.ayrıca ben birde tefor ilacı kullanıyorum guatr hormonlarının birinde biraz düşük lük çıktı bunun neden olabileceğini söylemişti bu ay ilk defa bu ilacı kullandım.ümidim ondan aslında.. korktuğum tek tarafta yumurta oluşması tek yumurtayla hamile kalınırmı bilmiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun bu duyguyu yaşamayan bilemez ben herkes için istiyorum dualarımda..
canım ben üç ay içtim gerçi çok şükür kist yapmadı ama aşırı kilo yaptı.60 kilo ile başladım şu an 73 kiloyum.nasıl kurtulacam ben bu kilodan bana bi akıl verin kızlar.yok hayır rahim filmiyle ilgisi yok ben bu ay içmeyi unuttum doktor verdi klomeni ve ben 6 aydır içiyorum bu ay içsem 7.içişim olacaktı.bu ay biraz rahat hareket edicem stres olmayacağım.önümüzdeki ay yine klomene devam
bazı arkadaslar klomenin zararlarından bahsetmişti ben doktora sordum içmeye devam et bişey olmaz dedi
tatlım psikolojik olabilir.ilaçtanda olabilir klomen kullanırken bendede aynısı oluyordu yan etkisi.veya inşş hamişsindir.canım sitres yapma bikaç gün bekle bak gününde gelmiş.her namazımda Kur;anımda dualarım sizler için canlarım.selam arkadaşlar ben de klomen kullandım bu ay belli olacak yani yarın günüm ama bilmiyorum hemen belli olurmu.birde tek yumurta oluştu sol tarafta çatlatma iğneside vurulmadı kendisi çatlayacak dedi doktorum.lütfen bana da dua edin.4 yıllık evliyim bir iki belirti var gibi ama bi
lmiyorum psikolojik mi yoksa.... mesala baş dönmeme oluyor ara sıra iki gündür sonra yemek yedikten sonra midem bulanıyor. birde göğüs uçlarımda felaket bir kaşıntı ve gerginlik var gibi bunlar bir belirti olabilirmi umutlanmak istemiyorum yardım edin bana
selam kızlar nasılsınız?
ben baya yoğunum iftara gittim
bugün iftara davet aldım
pek giremiyorum yarın akşam netteyim inşallah
bugün adetimin 3, günü
2 günden sonra bugün hiç kanamam olmadı
ayyy ben hala bişeylerden ümitleniyorum sırnaşık şey
sanırım sıyırttım -tatlicadiarzu-
ne demek tek yumrtayla hamiş kalınırmı
tamam daha fazla yumuş olsa şşans artar ama rabbim ol derse yarım yumuşlan bile olur sen takma kafana seni eylül 20 ye ekliyom bak şimdi listedesin ok hoşgeldin bu gece kimse yok ama genelde çoookkk koyu muhabbette oluruz ben cexalıyım sınavlarım hyani bittti ya hiç giremedim o ara
üni bitti yeni 22 sinde tek deers sınavıylan bitiriyom çıkışımı haftaya alırım allahın izniyle
ondan bi tek varım emi cicim malesef bende kaçmak zorundayım şimdi ok hep gel bekleriz biz burdayız ne zaman ihtiyaç duyarsan yalnız değilsin hepimiz aynı şeylerle meşgulüz öpüldün allah a emanet ol muckkkk
eslemcim hamd olsun iyiyim.canım Mevlam gönlüne göre versin ne diym inşş.ben bugün dra gittim ssk ya.idrar tahlilim vardı sonuç hafif iltihap,üşütmüşüm.neyse bebiş için sordum düşükten sonra 1 sene geçmeliymiş tedavi için.ama özele gittiğimde 3 ay sonra gel demişti gerçi şimdilik ilaç almıom kendi haline bıraktım.iki gün arayla ilişki Mevlam verirse olur inşş.daha öncede ilaçsız hamiş kalmıştım.Mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın.AMİN.selam kızlar nasılsınız?
ben baya yoğunum iftara gittim
bugün iftara davet aldım
pek giremiyorum yarın akşam netteyim inşallah
bugün adetimin 3, günü
2 günden sonra bugün hiç kanamam olmadı
ayyy ben hala bişeylerden ümitleniyorum sırnaşık şey
sanırım sıyırttım -tatlicadiarzu-
anam pozitif enerjiye bak hele
maaaşşşalllah semoşuma
tamm bende sallıyom gitsin :sm_cool:
bu arada tahminlere göre bir sonraki ay adet günüm 13 ekim
gerçi klomen ve gonaphene kullanmıyorum ama olsun ekle numune oliim aranızda kaydirigubbakcemile3
yok hayır rahim filmiyle ilgisi yok ben bu ay içmeyi unuttum doktor verdi klomeni ve ben 6 aydır içiyorum bu ay içsem 7.içişim olacaktı.bu ay biraz rahat hareket edicem stres olmayacağım.önümüzdeki ay yine klomene devam
bazı arkadaslar klomenin zararlarından bahsetmişti ben doktora sordum içmeye devam et bişey olmaz dedi
selam arkadaşlar ben de klomen kullandım bu ay belli olacak yani yarın günüm ama bilmiyorum hemen belli olurmu.birde tek yumurta oluştu sol tarafta çatlatma iğneside vurulmadı kendisi çatlayacak dedi doktorum.lütfen bana da dua edin.4 yıllık evliyim bir iki belirti var gibi ama bi
kızlar benim adetin gecikeli bugün 3. gün dayanamayıp test yaptım ama sonuç tek çizgi acaba erkenmi davrandım yanılma payı nasıl acaba bu testlerin bende hiç adet belirtisi yok bu ayda çok umutluydum acaba diorum yanlış olabilirmi bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?