Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben 1.5 yıllık evliyim 10 aydır korunmamıza rağmen bir sonuc alamadık ben p.c.o luyum 2 aydır tadavi görüorum. aranıza katılabilirmiyim diye sormadım ama katılabilirmiyim.

bu gün doktara gitcem yumurta oluşmuşmu diye bakcak inşallah büyümüşlerdir. allah'ım tüm isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah.

mrb kızlar
dün dr. a gittim çok korkuodum yeniden kist oluştu die
hani kan değerim düşük çıkmışştıda sonrada regl olmuştum ama reglim
normlade 6 gün sürerken bu sefer 2 gün sürmüştü
çok şükür kist falan yokmuş
çok sevindim bu ay klomen kullanmıorum diğer ay tekrar başlıycam

Bu arada Çok Önemlı bıŞı paylaŞmka ıstıorum
bayramların 1. GÜnÜ ve arıfe gÜnlerı edılen dualar rabbımın katında
Çok makbulmÜŞ ve gerı ÇevrılmezmıŞ
aklınızda olsun
bol bol dua edelım ınŞ.

insallh olur bnm dün yapıskan bi akıntım vardı sanırım yumrtladım yaninisllh yumurtlamısımdır cünkü bugun bayram için memelekete gidiyorum bugun yarın bişi olmaz kacırms olurum bu arada bnm gibi günde 3 tane kullanan varmı ilk aydan

canım hayırlısı olsun kız 2008 i çıkalı 1 sene oldu 2009 u çıkacağız neredeyse:umursamaz:

serselo canım zaman kavram da uçmuş bende anlaşılan:)) sahi 2009 bitecek dimi:roflol:

cerotomm gelmişş :dance: :dance:

gelmiş gitmişim bile balkafalım, şimdi gördüm bu mesajını da...hatırımızı da sormuşsun balım, iilik, sağlık diyelim, beklemeye devam:)))

2010 bizim için farrklı olabilir mi ne dersin. umut umut umut....vereliniortak

zazez çok sevindim canım kist olmadığına. bu ay da takip et bence kendini çünkü hep dikkatini çektiyse klomene ara verilen aylarda hamiş kalanlar var

kızlar halı siliyorum net açık arada bakıyorum hepinize iyi bayramlar hepiniziopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:ayyy kız güldürdün beni...ewet canım sen bencede doktorunu değiştir..

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar allah tüm sevdiklerinizle beraber tekrarını nasip etsin inşallah bu bayramda tüm dualarınız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…