Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım kan testimi yaptırdın... idrarda baktıysan geç döllenme olmuştur belki:Saruboceq:görünmez canım... hakkında hayırlısı olsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur burdan birçok kişi inş. yeni yıla hamiş girerhihoyyythihoyyytgelişmeleri bizimle paylaş..

idrar baktım canım ama benim regl 8 gün geçti:sinifsinif:

bu yumurtalar daha sonra büyüye biliyomu arkadaslar canm cok sıkkın dün doktora gittim günde 3 tane içmeme ragmn hiç büyümemiş dedi sonrada üstten baktıgım için net bişi soleyemm dedi alttan bakmaıd adetin 12 günüydü dün hala büyüme ihtimali varmı bide üstten ne kadar belli olur ki

askkizi sen nasılsın canım nasıl gidiyor varmı bir gelişme bebişin nasıl..

cnm mrb bn iyiyim bebişte iyidi en son gittiğimde kalp atışları vardı bi kaç güne yine gidicm bakıcak büyüme varmı beişte diye.. ama 1 hafta geriden geliyorm geç döllenme diyo dr. olablrmi die çok düşünüyrm aslnda ama yinede rabbimden hayrlısını diliyorm..
allah herkese hayrlı zmnlarda bebişlerini versn bn zor günler yaşıyrm şu sıralar keşke şmdi olmasaydı diyrm ama olsn vardr bi hayır bundada..
allah herkesn gönlüne göre versn

canım doktorun neden vajinal ultrason yapmadıki yumoşlara benim bildiğim alttan bakılır bence doktorun bi tuhaf senin bazı doktorlar gerçekten çok sinir bozucu olabiliyorlar eğer başka bi şansın varsa doktorunu değiştir istersen...

kızlar uğurlu listemizi arada sırada güncelleyin ben geçmişe dönemiyorum bilgisayarda sorun var listede düzeltme yapamıyorum siz güncelleyin düzeltmeyi isterseniz yapabilirim

günaydın kızlaaaar gülcan uzun zamandır yok heralde liste olduğu yerde kalmış uzun zamandır 100.kişi bekleniyo.inşallah bu hafta 110 a kadar geliriz allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah 9.hafta bitti bizim teyzeleri şimdilik yolunda herşey umarım hiçbir sorunumuz olmazda sağlıkla sahhatle kavuşuruz bebişimize.umutsuzluğa kapılmak yok dualarım sizlerle inş bebişleri en kısa zamanda göbüşünüzde hissedersiniz

slm kızlar pazartesi dr gittim.sağda yumurta yok ama solda var dedi.Bu bizim için yeterliymiş.İlişki günleri önerdi ve altıma yastık koymamı,bir müddet bekledikten sonra sola dönüp uyumam gerektiğini söyledi.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Bakalım hayırlısıyla inşallah bu ay gelir bebişimiz Şeniz

kızlar bende klomen+çatlatma iğnesiyle 23 mmlik tek yumurtayla ilk denemede hamile kaldım.suan 6.haftama giriyorum.allah herkesin bebişini verir inşallah..

inş bu ay bebişin gelir canım:Saruboceq:

sanslıymyssyn allh saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bizim basımıza artıkk

sanslıymyssyn allh saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bizim basımıza artıkk

inşallah canım.doktorumda çok şanlısın diyor.çünkü klomen her insana cevap vermiyormuş.ben klomeni günde bir kez kullanmıştım.dr vücudumun uyum gösterip göstermeyeceğini kontrol etmek için günde 1 tane vermişti.çünkü kistte yapabiliyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…