Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bnde umudumu kesmedim ama bos umut degildir insallh doktorum 12.günde üstten baktı göremedi alttan baksa belki görrüdü die aklımda kaldı günde 3 taneyle nasıl yumrta olusmaz die bu ay işk ayım klomnde insallh olur allh her isteyene versin bekletmesin beklemek cok zor

gögüslerin sisti bugun bide akıntı basladı acaba yumurtlama belirtisimi ki bunlar

kızlaaaarrr yumurtanın en fazla kaç milim olması lazım yaa??????? benimki bu gün 24,5 milim olmuş. bu doktor bana hala çatlama iğnesi vermedi. yarın bi daha bakıcakmış üffff. bi de kist olursa şimdi yeme de yanında yat.

ktg cim ben günde 2 tane 5 gün kullandım ama bunun yanında bi de günde 2 tane glukofen kullandım ve glukofene devam ediyorum. glukofeni zaten 9 aydır kullanıyorum gebeliğin 3.ayına kadar da düşük tehlikesine karşı kullanıcakmışım. bu gün benim 20.günüm canım.

benim bildiğim 20mm olunca hazır demek...senin doktor neyi bekliyor acaba merak ettim vardır bi bildiği canımopuyorumnanaktan

benim bildiğim 20mm olunca hazır demek...senin doktor neyi bekliyor acaba merak ettim vardır bi bildiği canımopuyorumnanaktan

benim doktor biraz mal olduğu için içimden tren geçmesini bekliyo olabilir:lepi::lepi::))))
karar verdim yarın başka bi doktora gitcem. şimdi bu salak yarın da bana iğne vermez falan bayramda da çatlamazsa yandı gülüm keten helvam

Sultanım gerçekten terk edilmiş :)))fosilleşmiş

evet yaa eskiden 1 günde 3-4 sayfa dolarken şimdi kimsecikler yazmıyo. heralde herkes sıkıldı bu işlerden. kolay da değil aylarca uğraş didin sonuç sıfır . herkesten aynı şeyleri duy, konuş bıkıyo insan gerçekten. ama şu da bi gerçekki buranın hepimize çok faydası var. bi çok şeyi burdan öğrendik.

slm kızlar merhaba nasılsınız bende bugün regl oldum yeni tarihim 22 ARALIK listeye yazarsanız sevinirim, ben güncelleme yapamıyorum listeyi hata veriyor esemosum sen yazarmısın listeye yeni tarihimi ayrıca bende bu akşam bayram tatili için memleketim Ankara ya gidiyorum bi süre aranızda olamıycam kendinize iyi bakın herkese hayırlı bayramlar diliyorum hepinizi öptüm bol şans herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…