bılıyorum canım sızlerı takıp ederken ogrendım bu kan degerlerınıde yarın kısmet olursa dr a gıdecegım dua edın bana degerlerım ıyı cıksın CADIARZU
iyim canım sağol tam gaz devam çalışmalar 1 hafta yedim karışımı bıraktım inş.faydasını görürüm canm ben adetin 8, günü başlayabildim karışıma bayramda ankarada olduğum için yinede faydası olur inş. aminnn..
ben 105. olmak itiyorym, bilemedin 107.:))
hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
zeynom nasılsın... nasıl gidiyor çalışmalar:jeyyar:bu ay bal tarçın çörekotu yapıyorsun sanırım inş. faydasını görürsün canım...serselom umutlum inş. sizin adınızı ben yazacam hamiş listesine ahada bakın görün dinazorlar (bende dahilsırnaşık şey)peş peşe hamiş kalacak....
kızlaaaaar:) değerim 582.4 çıktı:))))) daha çok yeni dedi doktor.2 gün sonra tekrarlanacak test kontrol etmek için :))) yupiiiii hamileyiiiim :))))
KIZLAAAARRRRRR SIZLERE MUJDEM VAR BENDE HAMILEYIM BENDEEEEEE...hemde mucıze gıbı rahımınde 2 tana polıp olmasına ragmen hamıleyım ALLAHIM hepınıze yasatsın bu duyguyu.adetım 8 gun gecmıstı ama klomenın etkısı olabılır dıyodum bugun test aldım yaptım hemde 2 tane veee 2 kıpkırmızı cıft cızgııı....
sagol canım darısı ısteyen herkese nasıp olsun:enbuyukkk:
buay bende klomen ve prengl kullandım ığnemi olalı 15 gun oldu beklemedeyım benıde lısteye eklermısınız ınsallah hakkımızda hayırlısı olur bırde ne zaman tahlıl yapsam sonuc net olarak cıkar bılen varsa cevaplarsa sevınırım
hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
kıslaaar darısı basınıza ınanın ne zaman yaptıgımızı bıle bılmıyorum ben buay ın 12 sıne tupbebek ıcın randevu almıstım salmıstım yanı bebıs ıcın falan calısmadım ınanın bak
Ne diyorsuuunnn delikafaduldendelikafadulden
İnanamadım canııımmm. Allahım yüzünü güldürdü demek ki nihayet. İnşallah sağ salim yüzünü görmeyi, analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım beniiim. Ayyy ne diyeceğimi bilmiyorum Alminasıımm. SÜPERSİİİNNNNalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
umutlu selam canım :) alminas için akşam bende delirdim sevinçten telefon etti teyze oluyorsun teyzesiiii dedii:) delirdim:)
hatun haribiden bu sefer çaba göstermedii gibi yok artık saçmalama derya olurmu falan diyordu geçen konuştuğumuzda da bana:) biliyordum olcağını söylemiştim ona da Allah yöntemlerle yıpranma diye vercek bak demiştim:)
ohh hatun keyfine geceler bitti:) bebeğine artık:)
darısı olmayan herkeseeeeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?