kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşam aradınya nasıl sevindim saki kendim hamileymişim gibi.çokteşekkür ederim beni ayrıca arayıp haber verdiğin için...ben sana demiştim ama demi Alah başka yöntemlerle uğraşmayın sorununuz da yok ya bi bekleyin vercem işte dedi ve en ümitsiz anınızda verdi işte...Allah sağlıkla kurtarmayı nasip etsin...yaşasııııııııııınnnnn teyze oldummmmmmm bilmem kaçıncı kere :) bir anne olabilsemmmm
arkadaslar hamile olan herkese salıkla kurtulmak nasip etsin. olmak isteyen herkese de umudunuzu ytirmeyip bekleyin diyorum.
benim de günüm geçti beklemedeyim:)
nasipppppppppppppp...
sevgiyle kalın bebişlerinizi bekleyiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
Eseemosuum datluum, biliyordum beni unutmayacağınıııopuyorumnanaktan Valla benim yeni tarihim diye bişi yok arkadaşım. Nasıl dersen, ben en son 1 Kasım da adet gördüm ve hala göremedim. Ama benim her zamanki düzensizliği işte. Birşey olmasına imkan yok çünkü korunuyorum. Sen onca zamandır bebek için yanıp tutuş, sonra da aylarca korunnn :a015: Ne yapalım bunda da vardır bir hayır.
Merhaba kızlar benİm bİ sorum olacak bende geÇen ay klomen kullandım ama bu ay drum kullanma dedİ adet olursan aŞılama yapalım dedİ ayrıca bÜtÜn testler temİz Çıktı bu ay hsgde Çektİrdİm oda temİz ve bu ay 7 gÜn gecİktİm hİÇ gecİkmemİŞtİm bu kadar dÜn kan testİ yaptırdım negatİf Çok ÜmİtlenmİŞtİm halbukİ sİze sorum klomenİn bÖyle sonrakİ aylarda gecİktİrme gİbİ etkİlerİ olabİlİyormu....
Merhaba kızlar benİm bİ sorum olacak bende geÇen ay klomen kullandım ama bu ay drum kullanma dedİ adet olursan aŞılama yapalım dedİ ayrıca bÜtÜn testler temİz Çıktı bu ay hsgde Çektİrdİm oda temİz ve bu ay 7 gÜn gecİktİm hİÇ gecİkmemİŞtİm bu kadar dÜn kan testİ yaptırdım negatİf Çok ÜmİtlenmİŞtİm halbukİ sİze sorum klomenİn bÖyle sonrakİ aylarda gecİktİrme gİbİ etkİlerİ olabİlİyormu....
hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
alminascım tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsın
kızlar ben hala adet olmadım günüm dün idi ama tahlilde yaptırmadım doktor düşüğün arkasından hemen kalmak zor dediği için yaptırmadım hafta sonu da gelmezse pazartesi yaptırırım artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?