Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ıdrarda baktım cıft cızgı cıktı hemde esımın dogumgunuydu :)) hedıyeme bak bebek kısmet olurdu dogarsa 19 agustos yanı evlılık yıldonumumuzde dogacak ıns

ay süper bişey bu emin ol sana sıkı sıkı tutunacak o sürpriz bebiş bu annesi

aman allahım günün hit habaeri :)))

alminascığım çok sevindim çok tebrik ederim iinşllah 9 ayın sorunsuz sıkıntısız su gibi akıp gider canım serselom inşllah en kısa zamanda ve diğer arkadaşların başına

inşallh bitanem bütün isteyenlere versin yanında bana da

iyim canım sağol tam gaz devam çalışmalar 1 hafta yedim karışımı bıraktım inş.faydasını görürüm canm ben adetin 8, günü başlayabildim karışıma bayramda ankarada olduğum için yinede faydası olur inş. aminnn..

sagolun canlarımm hepınıze cok tesekkur ederımm allahım sızlerede nasıp etsın en kısa surede ben sımdı cıkıyorum cunku annemlere gıdıyoruzzz pasta almıslar babamla gelınce gorusuruz yazarım sızeee ulan su lısteye gırmek ıcın ne ugrastım bee sonunda adım yazıldıı

mumları üflerken adımızı aklından geçir tüm topik bebişle dolsun de opuyorumnanaktan

çok şükür canım inşllah isteyen herkes bir bir girer şu listeye çabucak

mumları üflerken adımızı aklından geçir tüm topik bebişle dolsun de opuyorumnanaktan

demezmıyımm ahhh bılmezmıyım ben hıc merak etmeyın hepınıze dua edıcem sızı benden baska kımse anlayamaz az zamanımız gecmedı bu sıtede neler hıssettıgınızı bılıyorummmafoldumben

demezmıyımm ahhh bılmezmıyım ben hıc merak etmeyın hepınıze dua edıcem sızı benden baska kımse anlayamaz az zamanımız gecmedı bu sıtede neler hıssettıgınızı bılıyorummmafoldumben

alminascım çok tebrik ederim hayırlı olsun canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inş. darısıda bizlerin başına...

alminas hamile kaldım kurtuldum sanma seni yeni heyecanler bekliyor kan sonucunu beklarsin stres 2 gün sonra ratacakmı dersin stres ultrasonda kese görüncekmi ardından kalbi atacakmı attı allah korusun duracakmı bir yerin ağrır düşecekmi test yaptırısın kötümü çıkacak valla bu hamilleik hiç lay lay lom bişey değilmiş :))) kızlar hamile kalmadan bir daha düşünün diyorum :)))

SÜPER Bİ LİSTE OLDU KIZLAR İNŞALLAH HAMİŞLERİN DEVAMI GELİR AMİNN...:teytey::teytey::içelim:

bılıyorum canım sızlerı takıp ederken ogrendım bu kan degerlerınıde yarın kısmet olursa dr a gıdecegım dua edın bana degerlerım ıyı cıksın CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…