Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

doğru söylüyorsun canım çok sabırsızız napalım geç olunca böyle oluyor herhalde Allahım yetreki hayırlıysa verisin geç olsunda güç olmasın ne diyeyim hayırlıs hakkımızda rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin canım :ecrin_bebek:

Arkadaşlar, Adana'dayım, 32 yaşındayım.
Ben de 16 ay uğraşın sonunda nihayet gebe kalabildim! ılk 9 ay bir şey kullanmadık. Daha sonra dr. gözetiminde 5 ay boyunca klomen+2 doz pregnyl kullandım, bir işe yaramadı. Daha sonra hem çevredekilern baskısı, hem de acaba bu dr. un gözden kaçırdğı bir şey mi var endişesiyle tavsiye üzerine Adana'dan Prof. Dr. Cüneyt Evrüke'ye gittim. Cüneyt Hoca hemen rahim filmi istedi, çektirdim. Bir problem çıkmadı. Geçen ay da adetin 3. gününden itibaren 5 gün, sabah akşam klomenin muadili olan serophene kullandım. Folikül gelişimi izlendi ve folikül 20 mm.'ye ulaşınca 2 doz pregnyl yapıldı. Daha önce ki denemeler sonuçsuz kaldığı için ben yine ümitli değildim ama mucizemiz gerçekleşti! Çarşamba günü idrar testi pozitif çıktı, perşembe günü kan testi yaptırdık, 528 çıktı! Hemen Cüneyt Hoca'yla görüştüm ama henüz ultrasonda göremeyeceğimizi, 1 hafta beklemem gerektiğini söyledi. Cuma günü muayeneye gidiyorum. Hem heyecanlı, hem de bir problem olma ihtimaline karşı çok endişeliyim. Dünden beri hafif hafif bulantılar başladı.
Eski doktorum folikül 17 mm'yi bulunca çatlatma iğnesi yaptırıyordu, Cüneyt Bey ise ısrarla 20 mm'yi bekledi. Ayrıca, eski doktor iğneden 36 saat sonra ilişki ve daha sonra 1 gün arayla ilişki öneriyordu, Cüneyt Bey ise çok daha sık önerdi! Tavşan gibi olduk :kedi: (Cuma akşamı iğne yapıldı, cumartesi, pazar, salı, çarşamba, cuma, cumartesi beraber olduk).
Bir de hoca geçtiğimiz ay boyunca bol sıvı almamı, sıvı gıdalarla beslenmemi, günde en az 2 L. su içmemi ve hergün enaz 45 dk. yürümemi önermişti.
Tabi durum rahim filmi çekilmesi neticesiyle oluşmuş olabilir, malum film çekimi sonrası kanallar açıldığı için gebe kalma ihtimali artıyormuş.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar selam güzel bir gün diliyorum hepinize.

ben sabah heycan yaptım yine ve ilk idrar ile test yaptım ..ve yine kocaman bir NEGATıF...
artık aynı sonuca o kadar alıştım ki ilk defa bu kez umursamadım alamadım bile....
yaptım ve bıraktım çıktım .

bakalım hala da adet olmadım . hesaplayıcılarda 8-10 arası adet olmam gerek diyor ama ???
22 eylül - 13 ekim - 13 kasım

muhtemelen 10 - 13 arası adet olmam gerekiyordu sanıyorum ama olmadım hala . beklicem biraz daha sonra giderim doktoruma. o hep 10 güngeçsin test yap öyle gel diyor.
bekliyelim bakalımvardır bir hikmeti belki . korkum bebek deilde kist olması . tam kurtuldum derken tekrar kiste dönüşmesin .

deryaberil merhaba benim de geçen ay idrardaki testim seninki gibi çıkmıştı çok dikkatli bakarsan 2 çizgi silikti bende şüphelendim akşamına kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim ama gebeliğim kimyasal bir gebelikte inşallah seninde gebelik vardır canım

öyle mi? onda da vardır bir hayır canm zaten hep hayırlısını istiyoruz rabbimden.demek sende klomen kullandn bende 2 ay önce kullnmıştm sadece bir kutu 5 tabletini.bende sık adet göryrm,o yüzden 2 aydr cyclo-progynava kullanıyrm cnm.adetimi bekliyrmbende sanrm yola çıktı benmki de lekelenmelerm başldı çünkü(benmde moralim çok bozuk dün akşamdan beri ewet bir gün inşallah bebeişlermz bizlere tutunacak ve biz de onları hiç bırakmıyıcaz canımm...

alminass ve zeyhatt uzun süredir giremiyordum topiğe girdim ve haberinizi yeni okudum, çok sevindim sizin adınıza..Allah tamamına erdirsin kızlar..kucağınıza aldığınızı da duyalım inşallahh...
ben bu topikte dinazor olarak kalmaya devam edeceğim bu gidişle:)) balsuratım da girmiyor epeydir..
çok öptüm hepinizi...

kızlar bu arada ben kırmızıları gördüm yine...yeni tarihimi 5 ocak olarak ekleyebilirsiniz..ne zamana kadar tarih vereceğiz bakalım:)) rekora gidiyorum sanırım:))

kızlar sormuştum ben daha önce ama hormon testi iğnelerden öncemi diye ama dr salı günü çağırdı iğneler için hormon testi yapmadı ay başı döneminde olmıyormu bu hormon testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…