her gün 1 beraberlik en iyisi 18ine kadar devam et bence
18.araliga kadar hergun iliskide bulunsammi acaba(
bugun ovulasyon testı yaptım ıkıncı cızgı daha koyu cıktı.bugunu degerlendırdık.sımdı 2.gunu beklıcem
yok canım askolsun ne sısırmesı zemuszemusıns hamıle olursun merak etme bende gec evlendım suan 33 yasındayım ve kısmet olursa 34 yasımda anne olacagım uzulme sakın hıcbırsey ıcın gec degıl tıp cok ılarledı herseyın caresı var sadece bızler sabırsızız hemen olsun ıstıyoruz olmayıncada umutsuzluga kapılıyoruz
18.araliga kadar hergun iliskide bulunsammi acaba(
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar selam güzel bir gün diliyorum hepinize.
Ben sabah heycan yaptım yine ve ilk idrar ile test yaptım ..ve yine kocaman bir negatif...
Artık aynı sonuca o kadar alıştım ki ilk defa bu kez umursamadım alamadım bile....
Yaptım ve bıraktım çıktım .
Bakalım hala da adet olmadım . Hesaplayıcılarda 8-10 arası adet olmam gerek diyor ama ???
22 eylül - 13 ekim - 13 kasım
muhtemelen 10 - 13 arası adet olmam gerekiyordu sanıyorum ama olmadım hala . Beklicem biraz daha sonra giderim doktoruma. O hep 10 güngeçsin test yap öyle gel diyor.
Bekliyelim bakalımvardır bir hikmeti belki . Korkum bebek deilde kist olması . Tam kurtuldum derken tekrar kiste dönüşmesin .
malesef canım bugün adetim söktü hamile değilim beceremedik bu ay nasip değilmiş bakalım ne zaman olacak canım keşke dediğin gibi olsaydı dr la konuştum bugün cuma günü çağırdı beni bakalım yine klomenmi verecek hayırlsı hepimiz için bir gün inşallah bebğim bana tutunacak bende onu hiç bırakmayacağım canım senin bebğin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?