Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım en uygunu 24 48 saat arası doktorlar ortalamasını alarak 36 diyor bu aralıkta beraberlik olrsa şans artıyo

arkadaşlar mrb.bende yarın dr gitcem klomen kullandım büyük ihtimalle banada çatlatma iğnesi verecek.daha öncede iğne oldum ama yumurtalarım çatlamadı.önce gittiğim dr yumurtamın dışındaki zarın kalın olduğunu söylemişti.siz böyle bir şey duydunuzmu.

igneden sonra adet günün geçerse hemen yaptır bna doktoru öyle dedi gcikirse hemengel ddi bide cok agır aldırma ani hareket etme dedi

anladımcanım .... gidicem bir iki gün daha bekliyim bakalım . doktorum 10 gün geçsin öyle gel diyor hep... bekliyim biraz daha ...
meleğim gelmiş midi r ? bilmiyorum :)
22 eylül - 13 ekim - 13 kasım adet tarihlerim . 8 ila 13 arası olmam gerekiyordu... daha az geçti günüm ondan beklicem biraz daha .

hangisi düşük peki bu şu demek bir hormonun görevini tam yerine getirmiyo bu da kıllanma yapabilir

hangisi dusuk bilmiyorum doktor soylemisti ama unuttum ustune pek dusmemistim....ama inan cok korkuyorum pko varmi diye cunku evlendim ve bu ay cocuk icin deniyoruz eger olmazsa cok hayal kirikligina ugrarim

olur insallah bende pkoluyum ilaç kullandım 1 hafta yumrtalar iyi duruma geldi bugunde igne vuruldu bakalım hayırlısı korkma bence sende pko yok

kizlar benim adetim 31.gunde bir ve en son 1 aralikta adet oldum......13.14.ve q5 aralikta iliskide bulunduk bugunde calisalimmi yoksa yarinmi devam edelim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…