kızlaaaarr minişimin kesesiini gördüm bugün çok küçücüüüük:) 10 gün sonra da kalp atışını duyucaz inşallah.
kızlar eklemeyi başardım ... ne diyorsunuz ?
yok dimi ? değilim hamişşşş .....
mafoldumben
Valla canım çok yeni bir hamilelik olabilir... Bence net bir cevap için kan testi yaptır yada 2-3 gün bekleyip tekrar idrar testi dene.
kızlar eklemeyi başardım ... ne diyorsunuz ?
yok dimi ? değilim hamişşşş .....
mafoldumben
aramıza hoşgeldin canım ben klomen kullanırken adetimin 5.günü klomene başlayıp 5 gün kullandıktan sonra giderdim yani 10 veya 11 gün olurdu...tedavin hayırlı olsun canım inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun..
Datlıım Gıymatlııım iyiyim. Hem de çoookk iyiyim. Sayende canııım zemuszemus Daha önce de dediğim gibi Allahım o güzel yünüzün heep güldürsün inşallahh. Vallahi kan değerlerin bana da çok yüksek gelmişti, ya ikiz ya da büyük bi bebek diye düşünmüştüm. Allahım hayırlısını versin güzelim. Görüşemedik uzun zamandır çok özledim seni. :1hug:
inanki kapılmak istemiyorum ama elimde değil çünkü yaşım geçti geçiyoyor canım 40 yaşındayım ben 18 aylık evliyim malesef geç evlendim şimdide bebek için ıuğraşıyorum zamanında evlenemedim nasip değilmiş bakalım senin msj larını okuyunca zaten moral buldum canım ne güzel yaa allahım bzilerede tattırır bu mutluluğu inşallah canım her yağmurun ardından güneş doğarmış birgün bizede güneş doğacak ben buna inanıyorum ama benim adetim bugün iyice söktü yani hamile değilim canım beceremedik bu sefer dr cuma günü beni çağırdı yine klomenmi vercek yoksa başka bişeymi verecek bilmiyorum artık hakkımızdfa hayırlısı canım hepimiz için dualrın için çok sağol canım bende senin için edeceğim sağ salim kucağına alman için bebeğini kendine ve beeğine iyi bak canım kusura bakma kafanı şişirdim:teselli::1hug:
hoşbulduk canım.dr bana adetin 3üncü günü başla demişti.klomeni daha öncede kullanmıştım o zamanda adetin 3 üncü günü başladım.önceki kullandığımda kist oluştu.çatlatma iğneside yapmışlardı ama yumurtam demir gibi çatlamamıştı.inşallah bu sefer olur.yarın dr gitcem bakalım hayırlısı olur umarım.
selam kızlar bende klomen kullandım ve bugun ovitralle catlatma ignesi vuruldum kasıklarımda agrı var acaba normalmi kullananlrdan yanıt bekliyorum doktorum yumurtalarıma baktı ve cok iyi dedi hormonlarımda düzgün umarım yüzümüz güler:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?