Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlaaaarr minişimin kesesiini gördüm bugün çok küçücüüüük:) 10 gün sonra da kalp atışını duyucaz inşallah.

cnmm tebrıkler..bıran once kucagına almayı nasıp etsın rabbım..benımde bugun reglımın 1.gunu 3. gunu dr gıtcem bakalım nedıycekcok merk edıyorumm...

Esemos canım beni sil canım 3 Aralıktan, oldu bitti çoktan:)) yeniyıla kırmızılarla girecem anlaşılan..yeni tarihim 31 Aralık 2009 ay, inşallah bu 2009 yılında gördüğüm göreceğim son kırmızılar olur.Hamişleri kutluyorum bu arada, hepinize Allah sağlıklı uzun ömürlü bebişler ve mutlu bir yuva nasip etsin...

KISLARRRRRR SELAMMMMM
SıZE BıR OLAYIMI PAYLASMAK ıSTıYORUMMMMM.... dün aksam cereyen etti:)
cumartesi günü adetim de gecikince ve mide bulantısı kasık agrısı ile uyanınca esim de ben de süphelendik ve test yaptım hemen . test anında kocaman TEK CIZGI ile beni üzmeyi başardı. sonra onu orda makinanın üzerinde bırakıp gittim . dün gece dişlerimi fırçalamak için banyoya girince içimden birmi dürttü nedir bir bakayım dedim . bir baktım ki ; resmini çektim ama nasıl yoolanır bulamadım t hizasında incecik pembe bir çizgi.... nasıl bir heycan oldum ya hamileysem neden böyle oldu şimdi o an görmedim dedim durdum. sabaha kadar uyumadım.
sabah kalktım kücük bir şişeye ilk idrarımı azıcık numune olarak aldım . ve işe giderken eczaneden de 3 tane test aldım:)
iş yerime gelir gelmez hemen o numunemle yaptım testi . ama negatif TEK ÇıZGı çıktı..... tabi çöküntü hemen . o ama o 2. çizgi belirsiz ama pembeydi neden nasıl oldu anlayamadım ?? resim gönderme nasıl oluyor yardım ederseniz gönderip görmenizi yorum yapmanısı isticem ....napsam gün içinde bir test daha mı yapsam ki ???

son 3 adet tarihim .

1- 22 EYLUL
2- 13 EKıM
3- 13 KASIM

otomatik hesaplayıcılarda olmam gerken tarihi 8 ARALIK OLARAK VERIYOR. hadı 22 eylulu saymasam onda ılac falan vardı hep . 13 EKIM VE 13 KASIM diye dusunsem 30 gunde oluyorum demekkı desem 11- 13 ARALIKTA olmam gerekiyordu. bugun ayım 15 i ....
ne diyorsunuz kızlar...??

Valla canım çok yeni bir hamilelik olabilir... Bence net bir cevap için kan testi yaptır yada 2-3 gün bekleyip tekrar idrar testi dene.

saol güzelim . bakalım yarın falan bir doktora görüneyim bakalım içerden baksın şüphelenirse kan testi ister zaten değilse de yine farlutal ve klomene devam :)

kızlar eklemeyi başardım ... ne diyorsunuz ?

yok dimi ? değilim hamişşşş .....
mafoldumben

canım evde yapılan idrar testlerini 10dk dan sonra değerlendirme yanlış sonuç verir bende birkere test yaptığımda akşam yapmıştık negatif sabah teste tekrar bakmıştım ikinci çizgi kıpkırmızı olmuştu tabi yanlış sonuç senin günün bayaa geçmiş belkide geç döllenme olmuştur bence hiç uğraşma git kan testi yaptır bu stresten kurtul canım inş. senin meleğinde gelmiştir canım

hoşbulduk canım.dr bana adetin 3üncü günü başla demişti.klomeni daha öncede kullanmıştım o zamanda adetin 3 üncü günü başladım.önceki kullandığımda kist oluştu.çatlatma iğneside yapmışlardı ama yumurtam demir gibi çatlamamıştı.inşallah bu sefer olur.yarın dr gitcem bakalım hayırlısı olur umarım.

bende senı cok ozledım canım benım opuyorumnanaktangercekten mıCADIARZUbende yuksek cıkınca korktum arkadasım nıye boyle dıye :gitme:meger ıyı bırseymıs akannehirdr ıkız olabılır deyınce sastım kaldımakannehirbakalım haftaya gıdecegız neler olacak korkuyla beklıyorum valla:hulya:hayırlısı ıle su 3 ayı atlatsaydım :Saruboceq:

yok canım askolsun ne sısırmesı zemuszemusıns hamıle olursun merak etme bende gec evlendım suan 33 yasındayım ve kısmet olursa 34 yasımda anne olacagım uzulme sakın hıcbırsey ıcın gec degıl tıp cok ılarledı herseyın caresı var sadece bızler sabırsızız hemen olsun ıstıyoruz olmayıncada umutsuzluga kapılıyoruz

hosgeldın tedavın hayırlı olsun arkadasım

merhaba arkadaslar.ben de klomen kullandim ve yarin ins catlatma ignesi vurulucam.bu igneden ne kadar sonra iliski olmali sizce?kimi yerde 36 saat kimi yerde hemen olmali diyo.siz ne diyosunuz?bir de bu sekilde hamile kalan var mi?yoruldum artikk

selam kızlar bende klomen kullandım ve bugun ovitralle catlatma ignesi vuruldum kasıklarımda agrı var acaba normalmi kullananlrdan yanıt bekliyorum doktorum yumurtalarıma baktı ve cok iyi dedi hormonlarımda düzgün umarım yüzümüz güler:):)

evet canım normal bende vuruldum 9 gün önce benimde kasık ağrım oldu 2 gün sonra geçti

bayanlar benimde 12 yaşında oğlum var birbuçuk yıldan beri ikinci çocuğu düşünüyoruz şuanda tedavi görüyorum rahim röntgeni oldum ve şimdi dr klomen verdi günde 2 kez kullanıyorum çatlama iğnesi olucam peki bu iğneler işe yarıyormu hormon testi ne zaman yapılıyor bilen varsmıııı ?

merhaba arkadaslar.ben de klomen kullandim ve yarin ins catlatma ignesi vurulucam.bu igneden ne kadar sonra iliski olmali sizce?kimi yerde 36 saat kimi yerde hemen olmali diyo.siz ne diyosunuz?bir de bu sekilde hamile kalan var mi?yoruldum artikk

evet igne işe yarıyormus genelde ayrıca igne vurulduktan 36 saat sora ilişkiye giriliyo 15 gn sonrada test yaplıyo bna ovitralle catlatma ignesi vuruldu 83tl ama 3 tl ye olanda varmıs hemde hiç bir farkı yokmus ama piyasada zor bulunuyormus doktorlar hep ovitralle yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…