kızlar merb giremdedim bi kaç gündür
2 gün önce (15 aralık) regl oldum
hayırlısı öbür aya inş.
bu ay tekrar klomen kullanıcam
listeye yazdırmamıştım bu ay
onun için silmenize de gerek yok:1rolleyes:
slm kızlar nasılsınız. ben pek iyi değilim. eşim sperm testi yaptırdı ve sayı 14 milyon, %45 ileri hızı %15 yerinde hızlı hareketli anormal morfolojisi %26. geçen sene 27 milyondu nasıl bu kadar düşer anlmadım. yarın üroloğa göstericez bakalım ne diyecek. en azından eşimde fazla bi problem yok diye ümidim vardı ama şimdi o da bitti. yinede Allah daha kötü şeyler yaşatmasın. tüp bebeği kabul etmem gerekiyo artık.
günaydın kızlar benim bugün kırmızılar geldi tarihimi 17 ocak diye değiştirirmisiniz bugün incir+havuç kürüne başlıyacam tekrardan
günaydınnnnnnn kızlar.....listeye benı eklemeyı unutmayın..inşş hamış listesınede gecerım en kısa zamanda....
kızlar ben 10 gun raporluyum evdeyım
slm kızlar nasılsınız. ben pek iyi değilim. eşim sperm testi yaptırdı ve sayı 14 milyon, %45 ileri hızı %15 yerinde hızlı hareketli anormal morfolojisi %26. geçen sene 27 milyondu nasıl bu kadar düşer anlmadım. yarın üroloğa göstericez bakalım ne diyecek. en azından eşimde fazla bi problem yok diye ümidim vardı ama şimdi o da bitti. yinede Allah daha kötü şeyler yaşatmasın. tüp bebeği kabul etmem gerekiyo artık.
hayırlısı olsun canım en azından adet görebiliyoruz...
canım önümüzdeki adet tarihini de verirsen listede tarihli belirteyimmmopuyorumnanaktanönümüzdeki ayda inş. hamiş listesine geçersin...
Amin canımmmm ..Allahh bu mutllulugunu artırsın hayırlısıyla kızını kucagına almayı nasıp esınarkadaşlar herkese merhabalar ben mutluluğuna kavuşan bir anne adayıyım şu an 5 aylık hamileyim ve Allahım benim mucizemi tamda tüp bebek tedavisine başlayacakken gönderdi.Ben de yumurtalık kisti vardı ve eşimin sperm sayısı 2 milyondu yani imkansızdı doğal yoldan olması ama yılmadım hep dua ettim ve klomenin kullandığım 2. ay hamile kaldım ve bu siteye üye olurken nickimi serenay 2010 yapmıştım benim SERENAYIM nisan sonu kucağımda kızım oluyor Allah herkesi bebeklerine kavuştursun ve tüm hamileleri nazarlardan korusun.