Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yok canım hıcbırsey kullanmadım hatta esım bıle yoktu dedım ya yumurtlamama 4gun kala beraber olmustukk hatta ben bosver cok var tutmaz calısmayalım dedım kısmet tuttu ıstekaydirigubbakcemile3

aman aman yogunmusss hastalandınmı kıs sensengözlerimebaksanab

babaannemde anneannemde ve annemde var var bakalım benımkıler ıkızmı dr 10 gun sonra bakacak kesın bırsey soyleyecek

oleyyyy kırmızıların geldi zemuszemusdemek çok sevindim valla inş. hamiş kalacağın günlerde yakınlaşmıştır canım benim çok istiyorum :Saruboceq:yaa burda uzunzamandır birlikteyiz herkese seviniyorumda dinazorlara dahada bi sevinirim o günlerde yakındır inş...cano ewet tedaviyi tamamen bıraktım evde kendim bile hiçbir şey yapmıyorum artık hatta kurs araştırıyorum makyaj ve kuaförlük kursuna başlayacam inş. 1-2 seneye kadar kendi işimi yapmayı düşünüyorum inş.çocuk meselesi şimdilik rafa kalktı haa içimi soruyorsan eskisi kadar olmasada hala birazda olsa acı var:çok üzgünüm:ama aşacağım bu günleride ALLAH ın izniyle inş. umutlum hakkımızda hayırlısı olsun be gülümne güzel dostluklar kurduk burda bak çocuk meselesi rafa kalktı ama ben burdan kopamıyorum çok alıştım sizlerekaydirigubbakcemile5

canım 1 ocak klomen gecen ay artı asılama olmadı ocak ayı veya sonrasında
sımdılık tarıh 1 ocak

Son düzenleme:
Herkese merhabaa...Uzun zamandır sitenin ziyaretçisiydim, yeni üyesi oldum. 4 yıllık evliyim bir buçuk yıldır bebişimiz olsun istiyoruz. soğan kürü, incir kürü, keçioynuzu vb...denedim.eşimde ve bende belirlenmiş herhangi bir sorun yok. 2 aydır klomen ve pregnly iğne kullanıyorum. serüvenimin bundan sonraki kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum.çünkü kimseyle paylaşamıyorum. yaşamayan bilemez.

aman aman yogunmusss hastalandınmı kıs sensengözlerimebaksanab

hayırrrrrrrrrrrrrrrrr ...hamileyimmmmmmmmmmmm.... kesin ama benimki içerden gebelik heralde....test negatif çıkıyo ben kilo almaya başladım .göbüş deliğim ayrıldı tuhaf :)

hamile değilim de yani test negartif çıkıp duruyo ama ben de bütün belirtiler var. hala REG OLMADIMMMMM belim kasıklarım ağrıyor; hep uykum var yorgunummm; birden ağlayıp brden gülebiliyorum:)
bir garipim ....

kanda baktırsana :ecrin_bebek:

SONUC yine aynı cıkıcak ondan biraz daha direncem :) giderim heralde bakalım .... :) bu sefer böyle sallıyorumya kesin bişey çıkcak ama bebek değil kist.

canım çok geçmiş olsun.boşver işi mişi sen bebişlerine bak.bu duruma gelmek isteyen ben dahil bir sürü kadın var.sen sadece şimdi sağlığına bak ayakları kaldır iş yapma yat sürekli.

mrb canım biraz önce iğneyi yaptırdım bakalım hayırlısı olur umarım.bide dr bana progestan verdi.ayın 28 inden sonra kullanmaya başlayacağım.tabiii o zamana kadar adet olmassam

aramıza hoşgeldin canım.bende klomen kullandım bugünde pregnly iğne yaptırdım.benim yumurtalarımda çatlama problemi var.1.5yıllık evliyim.sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz.burda herşeyi paylaşabiliyoruz.tekrar aramıza hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…