canım benim çok geçmiş olsun dualarım seninle bitanem kendine dikkat et.. işi düşünme dediğin gibi işi sonrada bulursun kafanı yorma bunlar için sen sadece bebişleri düşün... alminas sen bu ay hiç bişey kullanmamıştın dimi varmı sizde ikizi olan ailede vardır belki ona çekmişsin...
selam kızlar.bugun cok yogu bir gün çükü cuma... benim için dehşet kabus bir gün işimde. o nedenle sizlere bir merhaba deyip kaçayım dedim. akşam evden takip ederim artık:)
alminasım benim dikkat et kendine. yorma kendini bırak işi falan ya salla. sen zaten eski işinden bebek olcak diye ayrıldın bak bebiş bebişler geliyor şimdi salla işini yaaa. :) allah hayırlısı ile bebişlere kavuşmayı kokusunu almayı nasip etsin.
yeni hamileler var mı kızlar boşdurmayın pırtlayın :
kolay gelsinkızlar hepinize. öptümmmm
canım benim çok geçmiş olsun dualarım seninle bitanem kendine dikkat et.. işi düşünme dediğin gibi işi sonrada bulursun kafanı yorma bunlar için sen sadece bebişleri düşün... alminas sen bu ay hiç bişey kullanmamıştın dimi varmı sizde ikizi olan ailede vardır belki ona çekmişsin...
babaannemde anneannemde ve annemde var var bakalım benımkıler ıkızmı dr 10 gun sonra bakacak kesın bırsey soyleyecek
Canıımm beniiimm. Beni anladğınızı ve yanımda olduğnuzu biliyorum. Ve bu yüzden de espri yapıyorum zaten. Allah hepinizden razı olsun. :1hug: ben nihayet akşam adet oldum. Yani kahverengi lekeler kırmızıya dönüştü nihayet sonundaaa şakkıdı Hormon testi için de gittim sabahtan kan verdim, öğleden sonra çıkacak sonuçlar. Sen nasılsın gülüm yaa. Son zamanlarda tedaviyi bıraktığını biliyorum hala aynı düşüncede misin? Ama arkadaşlar şu kafaya takma işini bırakınca bebiş geliyor diyorlar yaa, sahiden öyle oluyor gülüm. Ben de yazın tedaviye ara verdiğim ay hamile kalmıştım. Ama insan da kolay kolay atamıyor ki kafasından bu düşünceyi. Ne diyeyim, hepimiz için hayırlısı olsun.
Sevdacığım kendine dikkat et gülüm. Bize lasımsın canımıniçiii. Yavrularımızı da çok iyi bak emii? Öptüm tatlııımm.
alminas çok geçmiş olsun...dinlen bol bol.
aman aman yogunmusss hastalandınmı kıs sensengözlerimebaksanab
hayırrrrrrrrrrrrrrrrr ...hamileyimmmmmmmmmmmm.... kesin ama benimki içerden gebelik heralde....test negatif çıkıyo ben kilo almaya başladım .göbüş deliğim ayrıldı tuhaf :)
hamile değilim de yani test negartif çıkıp duruyo ama ben de bütün belirtiler var. hala REG OLMADIMMMMM belim kasıklarım ağrıyor; hep uykum var yorgunummm; birden ağlayıp brden gülebiliyorum:)
bir garipim ....
canım serselom ıyı dıyelım ıyı olalım ıns bebıs degıl bebıslerımız sanırım ıkızler haftaya bellı olacak benım bıraz agrım ve kanamam oldu dr 10 gun rapor verdı cogul gebelık ıse bırını kaybedebılırız dedı bende evde yatıp dınlenıyorumm. ıstende ayrılacagım sanırım cok uzgunum ama ne yapalım kısmet ıs bulurum yınede bebıs bıraz zor bulunuyor rıske etmek ıstemıyorum:gitme:
Canım sonuçta vurulacağın iğne yumurtanın çatlaması için gerekli hormonu veriyor vücuda ve bununda bir zararı yok.Kaldı ki doktorun vurulmanı söylemiş.bence işini şansa bırakma ve vurdur iğneni.birşey kaybetmezsin.
Herkese merhabaa...Uzun zamandır sitenin ziyaretçisiydim, yeni üyesi oldum. 4 yıllık evliyim bir buçuk yıldır bebişimiz olsun istiyoruz. soğan kürü, incir kürü, keçioynuzu vb...denedim.eşimde ve bende belirlenmiş herhangi bir sorun yok. 2 aydır klomen ve pregnly iğne kullanıyorum. serüvenimin bundan sonraki kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum.çünkü kimseyle paylaşamıyorum. yaşamayan bilemez.
Amin canımmmm ..Allahh bu mutllulugunu artırsın hayırlısıyla kızını kucagına almayı nasıp esın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?