3.yıla girdik polikistik over var bende neredeyse ilk günden beri bebek istiyoruz ama işte kısmetmafoldumben
iğne vuruldum bende ovitrelle die bir igne işe yarıyo canım vurdur 83 tl ve sgk karsılamıyo
3.yıla girdik polikistik over var bende neredeyse ilk günden beri bebek istiyoruz ama işte kısmetmafoldumben
mrb arkadaşlar umarım oralarda birileri vardır.bugün ovalasyon testi yaptım ikinci çizgi söylendiği gibi birinciden daha kırmızıydı.ama dr bana yarın için çatlatma iğnesi vermişti.sanırım yumurtalarım çatladı.dr u aradım iğneyi yaptır dedi.sizce işe yararmı iğne.kafam karmakarışık oldu valla.
iğne vuruldum bende ovitrelle die bir igne işe yarıyo canım vurdur 83 tl ve sgk karsılamıyo
alminass ve zeyhatt uzun süredir giremiyordum topiğe girdim ve haberinizi yeni okudum, çok sevindim sizin adınıza..Allah tamamına erdirsin kızlar..kucağınıza aldığınızı da duyalım inşallahh...
ben bu topikte dinazor olarak kalmaya devam edeceğim bu gidişle:)) balsuratım da girmiyor epeydir..
çok öptüm hepinizi...
canım benim nasılsın bebişimiz nasıl
canım serselom ıyı dıyelım ıyı olalım ıns bebıs degıl bebıslerımız sanırım ıkızler haftaya bellı olacak benım bıraz agrım ve kanamam oldu dr 10 gun rapor verdı cogul gebelık ıse bırını kaybedebılırız dedı bende evde yatıp dınlenıyorumm. ıstende ayrılacagım sanırım cok uzgunum ama ne yapalım kısmet ıs bulurum yınede bebıs bıraz zor bulunuyor rıske etmek ıstemıyorum:gitme:
canım serselom ıyı dıyelım ıyı olalım ıns bebıs degıl bebıslerımız sanırım ıkızler haftaya bellı olacak benım bıraz agrım ve kanamam oldu dr 10 gun rapor verdı cogul gebelık ıse bırını kaybedebılırız dedı bende evde yatıp dınlenıyorumm. ıstende ayrılacagım sanırım cok uzgunum ama ne yapalım kısmet ıs bulurum yınede bebıs bıraz zor bulunuyor rıske etmek ıstemıyorum:gitme:
Nasıl yanii :gitme: esemesuuumm? ben adet olamıyom diye sen bana laf mı çarpıtıııyoon akannehir :çok üzgünüm:
Canıımm beeniimm :roflol: nasılsın diye sormuşsun ya dün, valla gördüğün gibi sıyırmış durumdayım naniknanik Anlayacağın hala adet olamadıım ve işlerim de öyle yoğun kiii, kk ya bi giriyorum sabahtan, bi daha ekranı acamadan akşam oluyor. Sen nasılsın gülüüm.
bu ay aralık 15 te oldum..ocak 15 falan dıye dusunuyorum bır ıkı gun sekme olmazsa tabı.bugun dr gıttım reglımın 3. gunuydu yumurtalıklarıma baktı tekrar hıç calışmıyo gebe kalmam galıba zor olucak :çok üzgünüm: yarın baslıyorum klomene 5 gun kullanıp tekrar dr gıtcem bakalım hayırlısı inşş
selam ozgeozge bende izmir üçkuyularda oturuyorum size çok yakınım anlayacağınız sizin sornunuz nedir peki?bu arada memnun oldum canım
çatlatma iğnesini sgk karşılamıyor muuuu? yoksa sadece ovitrelle için mi geçerli?:1shok:
2 tip igne var biri 5tl mi ne aynı bi farkı yok ama cok zor bulunuyo ovitrelle 83tl sgk vermiyo malesef aldık mcburen
umutlum canım aşkolsun ben sana hiç laf söylermiyim sen çok zor günler geçirdin seni çok iyi anlıyorum inş. senin adetin de düzene girecek bi doktoruna gitsen tekrar neden gecikiyor bu illet diye... bu günlerde geride kalacak umutlum ne olur stres yapma rahatlatıcı bitki çaylarından iç iyi gelir canım benim yanlız değilsin hep beraberiz bu yoldaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım umudunu yitirme sakın doktorlarada güven yok artık bu ay hamile kalamazsın deyipte hamile kalan arkadaşlar dolu listemizde sen çalışmana bak inş. gelicek bebişin...
sevdacım çok geçmiş olsun inşallah herhangibir sorun yaşamazsın dualarım seninle...bence de doğru düşünmüşsün daha sonra da iş bulabilirsin dinlen sakın evde iş filan yapma öpüyorum canım seni hoşçakal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?