canım çok geçmiş olsun.boşver işi mişi sen bebişlerine bak.bu duruma gelmek isteyen ben dahil bir sürü kadın var.sen sadece şimdi sağlığına bak ayakları kaldır iş yapma yat sürekli.
alminas canım çok geçmiş olsun allah gönlüne göre versin stres yapma stresinde kötü etkisi var herşeyi oluruna bırak işallah hamileliğin güzel geçer meleklerini kucağına alırsın
canım çok şükür Allah'a iyim.hiç bir şikayetim yok henüz.inşallahra olmaz
çok saol tatlım iyi dileklerin için umarım en kısa zamanda sende bu mutluluğu yaşarsın dua edicem senin için sakın umutsuzluğa kapılma
günaydın arkadaşlar bende klomen kullandım beklenen adet tarihim 18 aralıktı ama gelmedi umarımda gelmez inşallah hamileyimdir 1 haftadır acayip gaz var ara ara belim kasıklarım sancılanıyor ama göğüslerde hassasiyet var ama bakalım hayırlısı
benimde acayip gaz olmuştu.
günaydın arkadaşlar bende klomen kullandım beklenen adet tarihim 18 aralıktı ama gelmedi umarımda gelmez inşallah hamileyimdir 1 haftadır acayip gaz var ara ara belim kasıklarım sancılanıyor ama göğüslerde hassasiyet var ama bakalım hayırlısı
benımde hıc belıırtım yoktu sadece acayıp gazım vardı ve goguslerımde hassasıyet ucları kocaman olmustu halada oyle onun harıcınde ne akıntı ne sancı hıc bırsey hıssetmedım ben:a015:
test yapsaydın ıns hamılesındır benım hemen testte cıktı
test yapmak istiyorumda endişeleniyorum negatif çıkacak diye bende normalde adet düzensizliği oldugu için yine gecikme olmuşmudur diye düşünüyorum inşallah söylediğin gibidir canım
endişelenme bence germe kendini test yaptır izmir bende doktorun kim
test yapmak istiyorumda endişeleniyorum negatif çıkacak diye bende normalde adet düzensizliği oldugu için yine gecikme olmuşmudur diye düşünüyorum inşallah söylediğin gibidir canım
endişelenme bence germe kendini test yaptır izmir bende doktorun kim
kahraman kolday cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?