merhabalar,bende 2ay klomen kullandım ve şimdi çok şükür 5haftalık hamileyim..Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.yeni yılda meleklerimizle beraber güzel günler geçirmemiz temennisiyle...
selam kızlar. bende hala tık yok . ben bu sabah yine kalktım 4. ve son testimi yaptım . yine negatif çıktı öyle şüpheli bir durumda yok . eşime de gösterdim . tek çizgi gördün demi diye. sonra da farlutalımı içtim:) walla artık bebek vardıysa da farlutal zarar verir mi bişey olurmu bilmiyorum. doktorum 10 gün bekle al farlutalını 5. gün de tek klomenle başla demişti. yapcak bişey yok bekle bekle stres oldum kan testi falan da istemiyorum çıkmıcak biliyorum . içtim gitti. belim bugün ağrımaya başladı geliyor galiba :
karar verdim bana gelmek istemeyen bebeişi ben de doğurmayacam :) gelcekse gelsin doğurayım canım :)
yaaa deryaberil canım gel sen inat etme bi kanda baktır ya ben burda çatlıyorum sen nasıl duruyorsun kızz hadi yarın bekliyorum kan sonucunu bakklava:
dün gece rüyama girdin canım seni hiç tanımıyorum ama girdin işte beyaz saçlı gözlüklübir doktora gidiyoruz beraber ve sen sevinç çıglkları atıyorsun hayırdır inşallah
canım merhaba . ben de izmirliyim . rüyanda görmen çok enteresan hiç konuşmadık galiba :) çok enteresan keşke bu rüyaayı dün okusaydım ben bugun test yapıp farlutal aldım bak şimdi yaaa .... inşallah kötü bir şeye çıkmaz. . . belki bu ay klomenle hamile kalırım. yada izmire taşınacağızdır onadır belki :)
rüyaların çıkar mı ???
canım merhaba . ben de izmirliyim . rüyanda görmen çok enteresan hiç konuşmadık galiba :) çok enteresan keşke bu rüyaayı dün okusaydım ben bugun test yapıp farlutal aldım bak şimdi yaaa .... inşallah kötü bir şeye çıkmaz. . . belki bu ay klomenle hamile kalırım. yada izmire taşınacağızdır onadır belki :)
rüyaların çıkar mı ???
hadi kızlar bi gayret edin 2010 a birçok yeni hamişlerle girelim ... varmı kendinden şüphelenen test yapacak olan burda bizede bilgi verin şekerler birlikte heyecanlanalım..
rüfeyda canım nasılsın canım
iyiym canım sagol sen nasılsın
bugün adet olmam lazımdı ama olmadım her ay 2 gün önce geliyo bi kaç aydır
çok heyecenlandım ya
acaba stresten mi gelmedi yine
inşallah gelmezde:CüvCüv:
inşallah hamişsindir :Saruboceq:canım ben de bu ay bal tarçın çörekotukaydirigubbakcemile2 denedim ama ovulasyon zamanı bel fıtığım tuttu:sinifsinif: ve1 hafta yattım mirmirmirmirhayırlısı yeni düzeldim:lepi: sayılır ama hayırlısı önce yumurtladıysam CADIARZUbelki tutmuşturalkisalkisalkis
canım inş senin meleğinde gelmiştir..haberlerini bekliyoruz...
günaydın arkadaşlar bende klomen kullandım beklenen adet tarihim 18 aralıktı ama gelmedi umarımda gelmez inşallah hamileyimdir 1 haftadır acayip gaz var ara ara belim kasıklarım sancılanıyor ama göğüslerde hassasiyet var ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?