anaaaaa umutlum buradaymısss kıs nbrrrrzemuszemus
Keşke emin olup öyle içseydin..Ben farlutal yüzünden düşük yapmıştım...aynı adet gelmedi diye içmiştim...Öyldir diye demiyorum yalnız bu işlerde kafamıza göre değil emin olarak adım atmalıyız.Hakkında hayırlısı olsun.
kızlar bnde gecen ay kullandım klomni doktorum 11 gün cagrdı yumrta yok dedi yolladı beni bi dahada cagrmadı meger yumrta varmıs ama bnm saalk doktorun aleti bozukmus bildigi halde yok diyip yollamıs sonra bn adetm gecknce gittim 5 cm lik bi kistm olmus yumrta büyümüs ama catlayamamsı bide bn ilk aydan 3 tane içtim neyse adet oldum dun bitti
doktrum dogum kont de vermedi kist için dene dedi bu klomnnn etkisi sonraki ayda sürüyomus dogrumu bu kistimi büyütrmü cok korkuyorum...
kıslar benı ıkız ılan etmıssınız ama kesın degıl onumuzdekı hafta bellı olacak ıkız olmayabılır benım
Canım geçmiş olsun. Ben de adet olamamıştım, doktorum da tahlil yaptı bebek çıkmamıştı fertulal verdi. Kullandıktan 1 hafta 10 gün sonra adet oldum. Adetimin 3. günü kontrole gittim ki gonal f diye göbekten yapılan iğnelerden kullanıyordum kist yoksa o ay yine başlayacaktım. Meğer rahim içi çok kalınlaşmış, hemen test yapalım dedi ve sonuç 831 çıktı. Yani hamileydim ama adet kanaması gibi de kanamam vardı. Ama nasıl olur, ben ferlutal kullanmıştım bi zararı olmaz mı dediğimde de, yok bunu biz düşük tehlikesi için de veriyoruz bir zararı olmaz demişti doktor. Ama ben bebeğimi kaybettim. :çok üzgünüm: O yüzden o ilaca hiç güvenmiyorum artık. Belki olacağı vardı ama, ben hep ferlutalı sebep gördüm ve sanırım da hep öyle göreceğiim.
canm bi daha gitmedim gitmeyide dsünmüyorum hayatımın en pis adetini gördüm insallh dedigin gibi atmısımdır bakalım
Sana da çok geçmiş olsun..Biz düşük yapanlar birbirimizi en iyi biz anlarız..Ben de etkisinden çok zor kurtuldum.Doktorların bazen ne yapacağı belli olmuyo benim ultrasonda bakıp rahim kalın değil gebelik yoktur deyip farlutalı doktor yazmıştı.Ama ben kullanmadan evvel kanda baktırdım ve 130 çıkmıştı ama 450 ye kadar yükselebildi ve sonra düştü kanamam vardı çünkü..."Şöyle yapsaydım keşke acaba o yüzden mi?"gibi düşünmek sitresimizi artırmatan başka işe yaramaz.Kaderimizde vardı ve oldu..Her sıkıntının bir ecir ve ücreti vardır.İnşaallahü teala o ücreti hak etmek önemli olan..İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur Silsile-i Aliyye'nin yüzüsuyu hürmetine...
Amiiin canım. Allah bir daha bize de hiçkimseye de bir daha yaşatmasın inşallah. Düşük sonucunda kürtaj olmak zorunda da kaldım ben. Senin nasıl oldu, kürtaj yaptılar mı? Bütün yaşadıklarım yetmezmiş gibi 6 ay korunmamı da söylediler bana. Şimdilik 3 ay geçti ama, ne diyeyim zor günler geçiriyorum işte. Allahım beterinden saklasın hepimizii.
arkadaslar günaydın bende klomen kullandım ardından ovirelle vuruldum yarın 1 hafta olacak kasıklarımda baskı oluyo ve sancı gaz gibi hareketlenmeler nedendir acaba bilen varmııııııııııııııııııııııı
sağol canım banda dr kist için doğum konntrol hapı verdi ama ben almadım çünkü evlenmeden öncede kistim vardı kahramana gitmiştim ama bana ilaç vermedi zamanla kaybolur bu dedi gerçektende kayboldu bende ondan almadım çünkü biliyorsun doğum kontrol hapı yumurtalıkları tembelleştiriyor zaten ben onu 5 yıl içmiştim kızken kistlerim yüzünden kahraman vermişti ama ben bana bu sefer eşrefpaşa hastanesinden yasemin alan diye bir dr verdi doğum kontrol hapını ama ben aşmadım içmek istemedim 1 ayda ne kadar büyüyecekki bakalım ne olacak başka dr a gideceğim bu hafta balkalım o ne diyecek kahraman bey smyrne artta çalışıyormuş bende duydm oranın ortaklarından olduğunu biliyorum inşallah durumumuz düzelcek canım hepimizin Allah razı olsun verdiğin bilgiler için gönlünün muradı neyse onu versin rabbim canım:1hug:[cnm smyrna tüp bebek merkezinde bulunuyor oranın ortaklarından zaten ama ordada tüp bebek için tadaviyi ssk karşılamıyor baya masraflı biryer onun dışında devlet hastanelerinde çalışmıyor sadece kendi yerinde bakıyor umarım senin sorununda hallolur ama kist olunca dogum kontrol hapı veriyorlar kist geçsin diye ondan sonra kontrol edip yumurtlamayla ilgili klomen veya benzeri laç veriyorlar kist varken olmuyor çünkü hastanelik edermiş klomen tarzı ilaçlar inşallah düzelir sende bende hayırlısıyla anne oluruz
selam ozgecim senin dr un kim canım nerede çalışıyor ssk lılara bakıyormu?ben hatayda egepol varmış oraya gitmek istiyorum duydunmu nasıl bir yer ?sağol canım yaa
var canım basucunda tuzlu kraker bulundur bırde havuc ytaktan kalkmadan ye gecer sen kac haftalık oldun
kızlar adetim 1 gün geçti az önce test yaptım tek çizgi olsa kesin çıkardı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?