Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

anaaaaa umutlum buradaymısss kıs nbrrrrzemuszemus

İyiyim Sevdacığım, sen nasılsın gülüüm. kaydirigubbakcemile3 ben KK ne giriyorum, ardından işlere dalıyorum o yüzden ismim burda olsa bile yazılanlara çok sonra görebiliyorum tatlım. Ancak görebildim yanii. Valla ben adet olmanın haffifliğini yaşıyorum resmen. Şükür sonunda adet olabildim, devlet hastanesinde hormon testi yaptırmıştım, oradaki doktor hormonların normal dedi. :bbo: senin kaç günün kaldı tatlım doktora gitmek için? Vallahi senin adına biz de heyecan yaşıyoruz gülüm bilesiin. a.s.

Canım geçmiş olsun. Ben de adet olamamıştım, doktorum da tahlil yaptı bebek çıkmamıştı fertulal verdi. Kullandıktan 1 hafta 10 gün sonra adet oldum. Adetimin 3. günü kontrole gittim ki gonal f diye göbekten yapılan iğnelerden kullanıyordum kist yoksa o ay yine başlayacaktım. Meğer rahim içi çok kalınlaşmış, hemen test yapalım dedi ve sonuç 831 çıktı. Yani hamileydim ama adet kanaması gibi de kanamam vardı. Ama nasıl olur, ben ferlutal kullanmıştım bi zararı olmaz mı dediğimde de, yok bunu biz düşük tehlikesi için de veriyoruz bir zararı olmaz demişti doktor. Ama ben bebeğimi kaybettim. :çok üzgünüm: O yüzden o ilaca hiç güvenmiyorum artık. Belki olacağı vardı ama, ben hep ferlutalı sebep gördüm ve sanırım da hep öyle göreceğiim.

kızlar bnde gecen ay kullandım klomni doktorum 11 gün cagrdı yumrta yok dedi yolladı beni bi dahada cagrmadı meger yumrta varmıs ama bnm saalk doktorun aleti bozukmus bildigi halde yok diyip yollamıs sonra bn adetm gecknce gittim 5 cm lik bi kistm olmus yumrta büyümüs ama catlayamamsı bide bn ilk aydan 3 tane içtim neyse adet oldum dun bitti
doktrum dogum kont de vermedi kist için dene dedi bu klomnnn etkisi sonraki ayda sürüyomus dogrumu bu kistimi büyütrmü cok korkuyorum...

canım doktorunun yaptığı hiç hoş değil böyle hassas bi konuyu çok hafife alıyor demekki... ewet canım klomenin etkisi bu ayda devam eder sen kisti adetinle atmış olman lazım doktorun seni bilgilendirmedimi inş. 2010 un ilk ayında bebişin gelir canım..

canm bi daha gitmedim gitmeyide dsünmüyorum hayatımın en pis adetini gördüm insallh dedigin gibi atmısımdır bakalım

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE ıLE HAMıŞ KALANLAR**************

KıM................................NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıHı

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: K LOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN

5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek:ecrin_bebek:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek:ecrin_bebek:
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek:ecrin_bebek:
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek :ecrin_bebek:
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek :ecrin_bebek:
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek :ecrin_bebek:
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıL AÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
83.BEBEĞıMıZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::ıLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::ıLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::ıLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::ıLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA ıĞNESı
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (ıKıZı OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::ıLAÇSIZ (ıKıZı OLACAK)
**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

:Saruboceq: :Saruboceq:a.s. a.s. ARALIK AYI LıSTESı :Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.
ayse_73::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: 2 ARALIK
deryarcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :3 ARALIK
kukuleta09::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::: 9 ARALIK
deryaberil::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
nurtopu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::15 ARALIK

narin_yarim:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::20 ARALIK
rufeyde serra:::::::::::::::::::::::::::::::.:::: 21 ARALIK
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::22 ARALIK Bal+tarçın+çörekotu
minikcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 ARALIK (tüp bebek yapılacak)

M.A.K::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::23 ARALIK
Sevilhan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ARALIK
serselo::::::::::::: :::::::::::::::::::: :::::::::::28 ARALIK
hasankeyf::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::28 ARALIK
MaviYeşil1999::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
sekerkiz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :29 ARALIK

clarita::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::29 ARALIK

librarian:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
damlam123::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kelebekAfyon::::::::::::::::::::::::::::::::::
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
mugemugemuge:::::::::::::::::::::::::::::
ceydammm:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
hoşseda::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
deniz3534:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
uhde:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
Enikazya::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Black20::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :

:Saruboceq::Saruboceq:a.s.2010 OCAK AYI LıSTESıa.s.:Saruboceq::Saruboceq:

meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK

cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK

Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
emine kaya ::::::::::::::::::::::::::::::: 7 OCAK

ipekyol51::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK

A&S::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Özlem147::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK

zazez:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
kuzu84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
SULTAN1984:::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
penyez26:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::

“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****

MAAŞALLAH LıSTEMıZE

hamiş listemiz inş. bu hafta dahada artar...

Sana da çok geçmiş olsun..Biz düşük yapanlar birbirimizi en iyi biz anlarız..Ben de etkisinden çok zor kurtuldum.Doktorların bazen ne yapacağı belli olmuyo benim ultrasonda bakıp rahim kalın değil gebelik yoktur deyip farlutalı doktor yazmıştı.Ama ben kullanmadan evvel kanda baktırdım ve 130 çıkmıştı ama 450 ye kadar yükselebildi ve sonra düştü kanamam vardı çünkü..."Şöyle yapsaydım keşke acaba o yüzden mi?"gibi düşünmek sitresimizi artırmatan başka işe yaramaz.Kaderimizde vardı ve oldu..Her sıkıntının bir ecir ve ücreti vardır.İnşaallahü teala o ücreti hak etmek önemli olan..İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur Silsile-i Aliyye'nin yüzüsuyu hürmetine...

canm bi daha gitmedim gitmeyide dsünmüyorum hayatımın en pis adetini gördüm insallh dedigin gibi atmısımdır bakalım

Geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyıorum. Harbidenn acaayiipp kötü bir adet oluyor. Ama büyük olasılıkla adetinle kisti atmışsındır. Allah bir daha yaşatmasın.

Amiiin canım. Allah bir daha bize de hiçkimseye de bir daha yaşatmasın inşallah. Düşük sonucunda kürtaj olmak zorunda da kaldım ben. Senin nasıl oldu, kürtaj yaptılar mı? Bütün yaşadıklarım yetmezmiş gibi 6 ay korunmamı da söylediler bana. Şimdilik 3 ay geçti ama, ne diyeyim zor günler geçiriyorum işte. Allahım beterinden saklasın hepimizii.

Amin inşaallahü teala...Bana da kürtaj dediler.Ama ben kürtaj olmak istemeyince rahme bir ilaç koydu doktor ve onunla düştü...Bir mide ilacı..Doktorların sırrı bu ilaç yerine kürtajı tercih ediyolar.....Bana da 6 ay korun dedi ama korunduktan sonra tekrar hamile kalmak zor olabiliyor.Doktorlar bu konuda hem fikir değil zaten bazısı 3 ay bazısı 6 ay yasak koyuyor bazısı da korunmaya hiç gerek olmadığını söylüyor.Ben de korunduğum için çok pişmanım.Keşke hiç ara vermeseydim..Bizim gibi zor hamile kalanlar için bu ara çok saçma...Bence yeteri kadar beklemişsin..Birkaç ay sonra ne olacağı belli olmaz.Hormonlarımız aynı kalmayabilir

Kızlar selam bende klomen kullandım geÇen salı ovıtrelle vuruldum kasıklarımda hala baskı var ve gaz gıbı hareketler var bunu yasayan varmı acaba ne olablır lÜtfen yardımmmm

selam ozgecim senin dr un kim canım nerede çalışıyor ssk lılara bakıyormu?ben hatayda egepol varmış oraya gitmek istiyorum duydunmu nasıl bir yer ?sağol canım yaa

sağol canım banda dr kist için doğum konntrol hapı verdi ama ben almadım çünkü evlenmeden öncede kistim vardı kahramana gitmiştim ama bana ilaç vermedi zamanla kaybolur bu dedi gerçektende kayboldu bende ondan almadım çünkü biliyorsun doğum kontrol hapı yumurtalıkları tembelleştiriyor zaten ben onu 5 yıl içmiştim kızken kistlerim yüzünden kahraman vermişti ama ben bana bu sefer eşrefpaşa hastanesinden yasemin alan diye bir dr verdi doğum kontrol hapını ama ben aşmadım içmek istemedim 1 ayda ne kadar büyüyecekki bakalım ne olacak başka dr a gideceğim bu hafta balkalım o ne diyecek kahraman bey smyrne artta çalışıyormuş bende duydm oranın ortaklarından olduğunu biliyorum inşallah durumumuz düzelcek canım hepimizin Allah razı olsun verdiğin bilgiler için gönlünün muradı neyse onu versin rabbim canım:1hug:

selam ozgecim senin dr un kim canım nerede çalışıyor ssk lılara bakıyormu?ben hatayda egepol varmış oraya gitmek istiyorum duydunmu nasıl bir yer ?sağol canım yaa

canım benim doktorum dogatıp merkezinden cengiz bey süpr bir doktor 13 tl katkı payı var egepol benim evimin orda pek iyi değil dediler ama sen bilirsn

iyi akşamlar kızlar nasılsınız işlerin yoğunluğundan pek giremiyorum siteye akşam geç geliyorum işten ancak kısa kalıp çıkıyorum siteden. Malesef kızlar bende bu ay kırmızı kartı görenlerdenim bu ayda foss çıktı kısmet artık bi dahaki aya inşallah bizde yeniyıl anneleri oluruz yeni yıl yeni umutlar getirir bize inşallah, yeni tarihim 17 ocak kısmet diyorum artık rabbimin takdiri ilahi hayırlısı olsun yinede üzülmedim artık kendi haline bırakıyorum hesap yapmıycam olacağı varsa olur no stres no problem.....

Hepinize şimdiden yeni ve mutlu yıllar diliyorum herşey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın öpüyorum hepinizi muck muck.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…