merhabalar ben aranıza yeni katıldım ve bugün hastalanmam gerekiyor ama daha olmadım içimde bir umut nirde korku var. hafif sancı var ama görüntü yok henüz. acaba hamile olma olasılığım varmı bilmiyorum umutlanmakda istemiyorum cünkü bende hiç belirtide yokç. nebilim gögüs şişmesi kasrın altı şişmesi. miğde bulantısı başdönmesi öyle hiç birşeyde yok. buna rağmen bir umut her geçen dk hastalanmamam belki dedirtiyor. dua edin. allahım bu mübarek günde ramazan şerifleri yüzü hürmetine isteyen tüm herkese evkat nasip etsin.
:1hug:maviş filimden hiç korkma canim bende çok korkmuştum ama anesteziyle hiç bir şey anlamiyosun tamamen uyutuyolar hayatim gözünü açtiğinda herşey bitmiş oluyo:1hug:
canim sen bakirköyde çektirmiştin sanirim nerdeydi yeri adi neydi ve kaç ytldi
iyi akşamlar arkadaşlar bende listedeydim ama çıkarabilirsiniz artrık maalesef bugün adet oldum..bir umut ayı daha bitti.ne yapacağım bilmiyorum artık iyice umutsuzluğa kapıldım sanırım çünkü bu ay çok ümitliydim belirtilerde vardı ama boşşş muşşş...çok üzgünüm...bu ay klomen kullanmıştım olmadı..ama doktorum şimdi bir tür şeker ilacı verdi bana neden bilmiyorum bilgisi olan varmı hiç bu tür tedavilerde böyle ilaçlar kullanılıyormu
herkese iii akşamlar arkadaşlar moralim çok bozuk doktora gittim doktor eşimin sperm durumunu beğenmedi normal yolla olma imkanı çok düşük diyor o yüzden aşılama olabilirmiş fakat benim yumurtalarda yeterli büyüklüğe gelmiyolarmış en son gittiğimde 14.gün 11 mm falandı nese bu ay gonaphene vermedi başka bi ilaç verdi yumurtaları geliştirici hormonları düzenleyen bi ilaçmış birde kızlar ben anlamadım bu işi eşimede gonaphene kullanmasını söledi
canım ya erkeklerde sperm sayısı için veriliyo klomen veya gonaphene veriliyo prospektüsü oku istersen orda yazıyo canım inşallah iii gelir bende bu ay dr uma önericektim eşime kullanalım diye bence senin dr en iisini yapmış bi kaç ayda böle dene olmadı artık aşılama falan düşünürsün kısmet belki böle hemencicik olıurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?