Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

iki gundur islerim yogundu pek giremedim. topluca yanıt yazayım sizlere dedim once. tabi hiç bir fikrim olmayan sorun ve konulara birsey yazamıyorm arkadaslar alınmasınlar. birazda kendimden bilgi haber vereyim sizlere

oncelikle hala listede adım var yazdım ama arada kaynadı sanrıım ben erkenden adet oldum ve tekrar listeye yazılmama gerek yok. temmuzda ilk kezklomen kullanmıstım ve 27 mm lik bir yumurtam vardı. sonra adet oldum uçuncu gun gititm o 27 mm lik duruyordu ve baska birsuru irili ufaklı yumurta daha olusmustu tatilde oldugumdan marmariste bir dr a gittim. o da bana yasmin dogum kont hapı verdi. sigara içiyormusun diye sordu az ama içiyorum dedim. yasmin dusuk dozlu imis ve korunmayı saglar ama kistleri etkili birsekilde yok etmezmis. içme sigara baska hap yazmam gerek dese içmezdim yanii. neyse geçen ay yasmin kulladım sonra 24. gun falan adet oldum bu sefer ist da baska bir dr a gitim 14 ayda 5. dr um bu:) o da yasminin yetersiz oldugun soyledi baktu ultrasonla ve 27 mm nası oldu ysa yok olmus ama kuçuk kuçuk birkaç tane daha yumurta vardı. bu durumda ginera dogum kont hapı yazmam gerek sigara çok sakıncalı gunde en çok 3 tane dedi. peki dedim her bakımdan sinirim çok bozuldu . siigarayi aniden yasak diye dusunerek bırakmaya calısmayamı uzuleyim, hadi ondan geçtim bir aycık klomen kullandım basıma bela oldu onamı yanayım. 27 mm iken catlatma ignesi yapılmamalı diyor bugittigim dr ters tepki eder catlamaz diyor ki bana dr um direk verdi catlatma o dr a mı lanet edeyim. marmaristeki dusuk dozlu hormon içeren hap veren dr a m ı kızayım bilemiyorum. canım çok sıkkın kafam karma karısık. bir kere hormon hapı kullandım ve uç ayım gitti. hiç kullanmamak dahamı iyi bilmiyorum sansı artıralım diye kullandım. ama uç ayımdan oldum.
ve dr um klomenin daha eski bir ilac oldugunu genophene nin arıtk daaha çok tercih edildigini ve sıkı takip ile erken donemde yapılan sık sık ultrasonla uygun zamanda catlatılırsa kist yapmayacagınıda soyledi. bir ay da genophene içerim diyorum sayet yine kist yaparsa hiç ugrasamm daha bu haplarla belliki bana yaramıyor. ve ondan sonra eslem gibi tup d usunuyorum. tabi bbir çocugum oldugu için tek embryo konarak . iki taneyi goze alamam çunku. karısgıım anlayacagınız (( ve de mutsuzz

esrakom canım en son gittiğin doktor bana açıklama yapmış
aslında kist olayı birazda bünyeyle alakalı
herkeste kist yapmıyor
bende klomen kullandım 2 ay
3,ayımda klomeni 2 katına çıkardı ve ben dedim kesin kist yapar bu ilaç bana
Allahıma şükürler olsun kist oluşmadı
yaşadığın bu süreçlerde de vardır bir hayır illaki
en azından tecrübe edinmiş oldun.

evet tüp bebek merkezleri ücretsiz muayene edip bilgilendirme yapıyorlar
fiyatlarıda düşürebilseler daha iyi olurdu
medicana 4,500 - 5,000 ytl istedi tüp bebeğe
ümraniye erdem hastanesinin fiyatı cazip geldi
3,500 ytl dediler anlaşmaları bozulmuş fakat en kısa zamanda tekrar anlaşma yaparlarsa heyet raporuyla 1,500 ytl ye iniyor fiyat
benimde tüpbebeğe ayıracak en fazla 2,000 ytlm olabilir ancak
bilmiyorum yaa, inşallah gerek kalmaz
Rabbim tez zamanda nasip etsin

:1hug:Maviş filimden hiç korkma canim bende çok korkmuştum ama anesteziyle hiç bir şey anlamiyosun tamamen uyutuyolar hayatim gözünü açtiğinda herşey bitmiş oluyo:1hug:

CANIM h.g inşallah hamilesindr ama değilsende üzülme eğer olmazsa bence 2009 beklemeden git ve tetkiklerini yaptır için rahat etsin ayrıca erken gebeliğin var deselerde doktorların dediğini söylüyorum bir belirtisi yok adet geçikmesinden sonra ve 2, ayda başlıyomuş genelde belirtiler ama bazıları hissettiğini söylüyor

kızlar öğlenleyin bi programda izledim yumurtaların gelişip çoğalması için 6-7 tane kuru inciri yrım lt suda haşlayım sabahları ve öğleden önce aç karnına içilecekmiş 20-25 gün .erkekde sperm sorunu içinde keçiboynuzu kaynatılıp içirileckmiş ayrıca astım alerjisi olanlarada keçiboynuzu suyu iyi geliyormuş.. benim yarın adet günüm eğer adet olursam bu ay bol bol taze incir yiyip kurusunun da suyunu içicem ..bunu daha öncede bi yakınımdan duymuştum dr u taze incir ye demiş bol bol sonraki aylarda hamile kalmıştı amcamın gelini..hayırlısı bakalım....

esrako canım ben tüp bebeğin maddi kısmını 2. planda tutuyorum tedavi aşamasının çok zor acılı ve yıpratıcı olduğunu çok yakın bir arkadaşımdan dinledim hani neden bu sıkıntılar çekilsin daha erken iken bide o kadar çabadan ve acıdan sonra tutmadığını düşün bu seferki daha büyük bir hayal kırıklığı olmazmı

:uhm:esrako canım ben tüp bebeğin maddi kısmını 2. planda tutuyorum tedavi aşamasının çok zor acılı ve yıpratıcı olduğunu çok yakın bir arkadaşımdan dinledim hani neden bu sıkıntılar çekilsin daha erken iken bide o kadar çabadan ve acıdan sonra tutmadığını düşün bu seferki daha büyük bir hayal kırıklığı olmazmı

canım merhaba bende de pko var pko ile şeker hastalığı birbiri ile bağlantılı olduğundan pko hastalarında insülin direnci yüksek oluyo.işte tam da bu sebepten dolayı kilo kaybetmek zorlaşıyo ve hormonal denge de düzensizlikler başgösteriyo glukofen le kilo da verirsin ama ilk zamanlar yan etkisi biraz fazla oluyo..... ama etkili regli düzene sokuyo tedavininde etkisii arttırıyooooo

hayırlı olur inşallah öle hemen ümit kırmak yok biraz sabır işi stres de yapma sen dr a git gerisi mevlama kalmış emiiiii:CüvCüv:

19.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
gamzelii::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EKİM
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13EKİM
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::13EKİM
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
melankolia :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
SUNNES::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

herkese iii akşamlar arkadaşlar moralim çok bozuk doktora gittim doktor eşimin sperm durumunu beğenmedi normal yolla olma imkanı çok düşük diyor o yüzden aşılama olabilirmiş fakat benim yumurtalarda yeterli büyüklüğe gelmiyolarmış en son gittiğimde 14.gün 11 mm falandı nese bu ay gonaphene vermedi başka bi ilaç verdi yumurtaları geliştirici hormonları düzenleyen bi ilaçmış birde kızlar ben anlamadım bu işi eşimede gonaphene kullanmasını söledi

canım ya erkeklerde sperm sayısı için veriliyo klomen veya gonaphene veriliyo prospektüsü oku istersen orda yazıyo canım inşallah iii gelir bende bu ay dr uma önericektim eşime kullanalım diye bence senin dr en iisini yapmış bi kaç ayda böle dene olmadı artık aşılama falan düşünürsün kısmet belki böle hemencicik olıurrrrr

bu ay bana yumurtlama ilacı vermedi oluruna bırakalım dedi haftaya cuma tekrar kontrole çağırdı ondan sonrada yani bidahaki ayada rahim filmi çektiricem sonrada hayırlısı :çok üzgünüm:

canım bu yumurtlama hormonlarını düzenleyici ilacın adı prednol hiç duydunuzmu kullanan oldumu aranızda bunu kullan bu ay bakalım yumurtalar ne durumda olacak dedi doktor ama yumurtlama ilacı değilmiş sadece hormanları düzenliyormuş

semacım arkadaşlarımızın çoğu yok nereye kayboldular anlamadım.canım yiğido17 hamişim demişti yanlış hatırlamıyorsam ama hala iki listedede var.maviş 83 canım Mevlam gönlüne göre versin.inşş iki bayram arası Mevlam hepimizin karnını bebişlerle doldurur canlarım.

inş. mehtap gülü allah herkesin gönlüne göre versin inş.aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırım

kızlar iyi geceler herkeze 6 gün sonra adet günüm sanki heyecan basmaya başladı ama ümidimde yok hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok çünkü napalım elimizin çalışmaktan başka bir şey gelmiyor allah herkezin MURADINI versin....

canım üzülme yaa Mevlam büyük senin ve diğer bacılarımın yüzünü elbet güldürecektir.yeterki dr a gidelim va dua etmeyide ihmal etmeyelim.Yüce Mevlam sana o resmindeki gibi tatlımı tatlı şeker gibi bebişler nasip etsin yüzünü güldürsün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…