bende klomen kullandım bu ay 4 yumurtam v armış nurtopu gibi:) yarın pregnyl olcam bende bu ay olmazsa bir dahakş ay adet sonrası rahim filmi çektireceğim. dr. rahim filminden sonra çoğu kimse o ay hamile kalıyor dedi. yarından itibaren adet görene kadar gün aşırı ilişki dedi
selam kızlar nasılsınız?
eşimle tüp bebek yapmaya karar verdik
acele mi ediyoruz acaba?
fiyat ve hatsane araştırıyorum
bilenler yardımcı olursa sevinirim
handefecim maşallah sübhanallah hadi hayırlısı olsun.inşallah gerek kalmadan sen de hamiş olursunnnn...canım biliyosundur ama ben hatırlatayım yinede en az yarım saat yat kalçanın altına yasyık koy ayaklarını kaldır banyonu da 2 saat sonra falan yap emi ilişki öncesi duş sakıncalıymış bana bunları dr um sölediiiii işe yaradımı dersen benim bi ablamın 7 sene çocuğu olmadı tüp bebek için rahim filmi çekildi rahimindeki olması gereken eğiklik yokmuş ve dr az önce yazdıklarımı tekrarlamış veeeee o ay hamiş kalmışşşş şimdi bebiş 1,5 yaşında yaaaaa
hayırlı olsun inşallah sana da bi hamiş lazım bize de artık dimi yaaaaaa:CüvCüv:
selam kızlar nasılsınız?
eşimle tüp bebek yapmaya karar verdik
acele mi ediyoruz acaba?
fiyat ve hatsane araştırıyorum
bilenler yardımcı olursa sevinirim
gülüm hiçbir problemimiz yok ne benim nede eşimin
3 ay klomen tedavisi gördüm
2 ay boş geçti
sonra ilaçlı rahim filmi çekildi tüpler açık
1,2 ay yine boş geçti, belki kendiliğinden olur dedik
olmayınca başka doktor FEMARA diye farklı iaç verdi, yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi
herşey gayet güzel ancak gel görki Mevlam takdir edecek ki olsun
aşılama düşünmüyorum parasına göre tutma oranı çok düşük % 8 lik bir oran diyorlar
normal yolla aynı yüzdelikte o sebeple ne gereği var
tüp bebek benim yaşıma % 60 gibi bir oran veriyor
bununda fiyatları uçuk biraz ancak araştırma yapıyorum en iyi ve uygun fiyatı bulabilmek için
eşim 37 yaşında ve artık Allahın izniyle baba olmak istiyor
2 yılıda geçti evleneli
hepsi bu canım istanbulda yaşıyorum
ilgi alakan için teşekkür ederim canım a.s.
valla canım bende temmuzda rahim flimi çektirdim kanallarım tıkalıydı açıldı agostosta tutmadı bakalım bu ay noluçak bence rahim flimiyle alakalı degil gibi geliyor allahın taktiri..rahim filminde bi keramet var kızlar, kim çektirse ertesi ay hamiş kalıyr ben de anlamadım tüpler iyice mi açılıyor ne? bu arada yukarı yazdım semacım ama sanırım görmedin, adet tarihim 17 ekim sana zahmet diğer listeye at beni. şimdi listeyi ben kurcalamayım.
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun allah hepimize enkısa zamanda kaydirigubbakcemile2 nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:pek durumumuz var sayılmaz aslında ancak kışa kadar para biriktirelim o zamana kadar olmazsa aklımızda bir hastane ve fiyat olsun ki hemen yaptıralım beklemeden
bi yer 4,5 milyar dedi
başka bir yer 3,500 ytl ancak heyet raporu alınırsa 1,500 ytlye iniyorda
zaten ancak 1,500 verilir herhal
Allahım sen yardım et
inşallah gerek kalmaz
bende kullanıyorum klomen ama sonuç alamıyorum bu ay adet olunca tekrar doktora gidip klomen kullancam.bu son olacak.buda tutmazsa göbekten iğne yapılacak.
gülüm hiçbir problemimiz yok ne benim nede eşimin
3 ay klomen tedavisi gördüm
2 ay boş geçti
sonra ilaçlı rahim filmi çekildi tüpler açık
1,2 ay yine boş geçti, belki kendiliğinden olur dedik
olmayınca başka doktor FEMARA diye farklı iaç verdi, yumurtlama takibi ve çatlatma iğnesi
herşey gayet güzel ancak gel görki Mevlam takdir edecek ki olsun
aşılama düşünmüyorum parasına göre tutma oranı çok düşük % 8 lik bir oran diyorlar
normal yolla aynı yüzdelikte o sebeple ne gereği var
tüp bebek benim yaşıma % 60 gibi bir oran veriyor
bununda fiyatları uçuk biraz ancak araştırma yapıyorum en iyi ve uygun fiyatı bulabilmek için
eşim 37 yaşında ve artık Allahın izniyle baba olmak istiyor
2 yılıda geçti evleneli
hepsi bu canım istanbulda yaşıyorum
ilgi alakan için teşekkür ederim canım a.s.
Günaydin kizlar moralim bozuk akşam eşimle tartiştik biraz olur olmaz sebepten şimdi hastayimya alinganliğim üstümde.her lafa aliniyorum.bugün doktora gidicem saat 5,30 gibi. Bakalim doktor ne dicek eşimin sperm sonuçlarini da götürücem bende bidahaki ay için rahim filmi isticem bu ayda denerim olmazsa ki inş.olur rahim filmi çektiririm. Birdahada ona göre hareket ederim.en azindan kafamdan silinmiş olur rahmim tikalimi açikmi diye düşünmem
canım bencede çektir filmini kafan rahat olsun bende haziranda sanırm çektirmiştim anestejiyle çektirdim özel çapa millet hastanesinde çektirdim 350 ytl ye çektirdim anestesi almazsan daha ucuz oluyo diye biliyorum rabbim cümlemize versin inşallah bebişler isteyen kimseye aratmasın mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?