Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

şuan sanırım psikolojik iç bulantısı başladı. şuan bunları yazarken hastalanacağım diye öyle büyük bir endişe yaşıyorumki anlatamam arkadaşlar. ince ince belim ağrıyor. zaten çok sancılıda olmam ama yarınada sabahada kayabilir sökülmem. korkum ondan ince sancım başladı ama dediğim gibi görüntüde yok. başınızı şişirdim biliyorum ama içimi şu aşamada dökebileceğim kimsede yok. eşimide ümütlendirmem istemem ben üzülüyorum zaten birde o üzülsün istemem. 15 aylık evliyiz ve korunmuyoruz olmuyor. hep 2009da doktora gideriz dediğimiz içinde üzülmesini istemedğimdende ona birşey diyemiyorum ama bu ay ne bilim belkide şuana kadar hastalanmadığım için içimde başka bir umut var ama üzülmekde var. çünkü bunun yarınıda var biliyorum. tek bildiğim allahıma dua etmekden ve dua istemekden başka çarem olmadığı.

içimi dökmem lazım bir şekilde. burası geldi aklıma. stres küpüyüm şuan. :) allahım hepimize anne olmayı nasip etsin. bu nüjdeli haberi eşine vermek isteyen tm bayanlara bu mutluluğu yaşatsın. amin

canım geçmiş olsun insallah sonucun temiz çıkar bize de yaz sonucu canım..

canım hoşgeldin aramıza.pınar ben insallah hamilesindir ama kendini kötüye hazırla hamiş çıkarsan sevinirsin ama tersi olursa çok üzülmemiş olursun. mutlaka haberdar et bizi..

selam kızlar yarın sabah dr gidicen daha önceden hormon testlerim yapılmışrı ama tekrar yaptırıcakmış sperm testinide tekrarladı yani anlayacagınız herşeye sil baştan başlıyoruz öfff ya kan veremiyorumki damarladım zor bulunuyor yarın yine her yerim delinicek ikinci kere neden istiyor anlamadım ama katlancaz mecburen.

selam kızlar
başım acayip ağırıyor
adet olan arkadaşlarıma yeni ayda hayırlar diliyorum
inşallah müjdeleniriz
umudumuzu kaybetmeyelim
onuda kaybedersek neyimiz kalırki başka

bu arada uzun zaman oldu KIRMIZIBEYAZ ım girmiyor hiç, haber alan varmıdır?
merak ettim
başakcım canım haydi BİSMİLLAH de ve inşallah bu ay nasiplen

canım hadi hayırlısı insallah temiz çıkar sonuçlar ve bi an önce hamiş ol da umudumuz çoğalsın şuan buna çok ihtiyacım vaar.

saolasın canım amiiin

herkese merabalar 3 ay gibi bir süredir yazmadım ama yazılarınızı takip ettim bende pco nedeniyle yumurtlama tembelliği vardı bu da adet düzensizliği yapıyordu 3 ay öncesinde bende klomen kullandım 2. ayında hamile kaldım ama maalesef dış gebelikle sonuçlandı erken fark ettiğim için kürtajla metotraks tedavisi uygulandı dr 3 ay dinlen dedi benim kürtajdan sonra adetim düzene girdi son bir ay korunmayı bıraktım şimdi adetim 3 gecikti acaba gebe mi kaldım yoksa düzeni mi bozuldu bilemiyorum bu konuda bi fikri olan var mı arkadaşlar

iyi akşamlar arkadaşlar bende listedeydim ama çıkarabilirsiniz artrık maalesef bugün adet oldum..bir umut ayı daha bitti.ne yapacağım bilmiyorum artık iyice umutsuzluğa kapıldım sanırım çünkü bu ay çok ümitliydim belirtilerde vardı ama boşşş muşşş...çok üzgünüm...bu ay klomen kullanmıştım olmadı..ama doktorum şimdi bir tür şeker ilacı verdi bana neden bilmiyorum bilgisi olan varmı hiç bu tür tedavilerde böyle ilaçlar kullanılıyormu

banada dr adet düzensizliği için ilacın yanına glükofen diye bi şeker ilavı verdi o da hormonların ayarlanmasına yardım ediyormuş diye biliyorum bu arada umut fakirin ekmeği pes etmemek lazım .........

banada dr adet düzensizliği için ilacın yanına glükofen diye bi şeker ilavı verdi o da hormonların ayarlanmasına yardım ediyormuş diye biliyorum bu arada umut fakirin ekmeği pes etmemek lazım .........

evet canım ya aynı ilaç glukofen benim hormonlarımda şöyle bir problem oluyo yumurtalarla ilgili sol tarafımdaki yumurta çok güzel bir tane iyide büyüyor klomenle ama sağ tarafımda 5 tane falan yumurta oluşuyor çok fazla büyümüyor o yüzden de çatlatma iğnesini yapamıyorlar şişme yaparmış..bu ay tek yumurta olduama olmadı şimdi şeker ilacını kullanırken klomen kullanmıcam ne biliyim çok karışık işte

arkadaşlar ben soruma yanıt alamadım kasıklarıma karnıma sanki iğne betıyo kaç gündür sizce sonuş ne olur

bu arada bende de pco var. benim tedavideki ilk ayımdı olmadım. regl oldum,c.tesi tekrar dra gitcem tekrar yumurta takibi başlayacak. canım hakkımızda hayırlısı olsun sakın üzülme pco olup çok hamiş olan var, en azından yumurtluyoruz ilaçla da olsa

uyku tutmuyor arkadaşlar benim mayısdan beri net birşekilde adet dönemini takip ediyorum ve şaşma olmuyor. 18/09 atlattım eğer 19/09da atlatırsam hamileyim demek. kendimi en kötüsüne hazırlıyorum hazırlamasınada umutda ediyorum. merak ettiğim şu adet olmama dışında belirtisi varmı bu mucizenin. bende belirti adına birşey yok. henüz.

((eslem)) kullanıcısından alıntı
pek durumumuz var sayılmaz aslında ancak kışa kadar para biriktirelim o zamana kadar olmazsa aklımızda bir hastane ve fiyat olsun ki hemen yaptıralım beklemeden
bi yer 4,5 milyar dedi
başka bir yer 3,500 ytl ancak heyet raporu alınırsa 1,500 ytlye iniyorda
zaten ancak 1,500 verilir herhal
Allahım sen yardım et
inşallah gerek kalmaz

allahım yardımcınız olsun sizin ve sizin nezdinizde tüm bebek isteyenlerin. tüp bebeği düşünüyorsanız ve imkan oluşturabilecekseniz elinizi mümkün olduğunca çabuk tutun. yaş ilerledikçe tüp bebek olma olasılığı düşüyor.

Günaydin kislar nbr nasilsiniz ben çok kötüyüm bugün hiç keyfim yok nedense.dünde doktora gittim fakat doktorun çok acil bi işi çikmiş gelememiş muaynansine.o yüzden bugün gidicem tekrar. Inş. Herşey iii olur. Inanin varya kafayi yicem akşam yine ağladim bebek istiyorum dayanamiyorum artik allahim ne olur tez zamanda nasip et isteyen herkese

canım moralini bozma dua etmeye devam et sakın isyan etme. inanıyorum ki bu sefer hamile kalacaksın ama bunun için yüksek moral lazım..inşallaaaah tez zmanda rabbim dileğini kabul eder..amiiiiinnn

haaa kızlaar bu arada merhaba evi taşıdık şimdi yeni evden yazıyorum bu yüzden internete giremedim. bu ararda fotoğraftaki benim kızım ellerinizden öper.hepinizi öpüyorum canlarıııım..

pınar, klomeni 6 aydır aralıksızmı kullanıyorsun? bu süre içinde hiç kist falan yapmadı mı sende? ben hayatımda bir kere kullandım bütün dengem şaştı.:1no2:

aynen vannababy bende bir kere kullandım klomeni ve kist yaptı iki aydır kistlerden kurtulmaya calısıyorum.

selam kızlar nasılsınız?
eşimle tüp bebek yapmaya karar verdik
acele mi ediyoruz acaba?
fiyat ve hatsane araştırıyorum
bilenler yardımcı olursa sevinirim

eslem gorustugun merkezlerin isimlerinide yazarmısın fiyat acısından
hersey dahil fiyatlarmı bunlar bende dusunuyorum onumuzdeki aylarda hala hamile kalamassam sayet. ucretsiz muayne ve gorusme randevusu alıp çogu merkezde bu var o sekil gorusmek istiyorum

rahim filmi ile tuplerde basit bir iki yapısıklık var sa sayet onlarda basıncla verilen ilaclı su etkisi ile acılıyor ve bu nedenle sonraki aylarda hamile kalma oranı artıyor

bebegim ilk zamanlarda benede oyle dusunuyordum ama simdilerde sunu dusunuyroum maddi gucu ve isteği olan insan yasıda biraz yuksek se neyi beklesin niye beklesin . tamamen para ile alakalı bir durum. ben 14 aydır 7-8 kez dr a gittim arada gitmedigim donemler oldu. o dr paralarını toplasam verilen igne ilac vs az tutsada onları bile toplasam bir s uru para ediyor. kaldıkı ben kendi hayatımdan ornek vermek istiyorum tabi herkesin harcaması naslıdır bilmem bir tatile gittigimizde bile ibir suru para harcıyoruz bir hafta için bunu tup bebek için kullanmak akıllıca bence. sayet çok istiyorsak ve sabırsızsak ve yıpranmıssakher ay olmamasından mutsuz isek neden bekleyelim.

basakcım insalah obur aya

mavis yapma boyle . tup sansı var herkesin bir sekil bir aray getirip o paray ıtup yaptııgında tutma sansı var yasın daha kuçuk diye tahmin ediyorum. isyan etme bu seklide.insallah olacak hepimizin . ve her iste bir hayır var lafına çok inanırım bu kadar bekletiyor bebislerimiz belki daha iyi olucak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…