Günaydin kizlar moralim bozuk akşam eşimle tartiştik biraz olur olmaz sebepten şimdi hastayimya alinganliğim üstümde.her lafa aliniyorum.bugün doktora gidicem saat 5,30 gibi. Bakalim doktor ne dicek eşimin sperm sonuçlarini da götürücem bende bidahaki ay için rahim filmi isticem bu ayda denerim olmazsa ki inş.olur rahim filmi çektiririm. Birdahada ona göre hareket ederim.en azindan kafamdan silinmiş olur rahmim tikalimi açikmi diye düşünmem
merhabalar ben aranıza yeni katıldım ve bugün hastalanmam gerekiyor ama daha olmadım içimde bir umut nirde korku var. hafif sancı var ama görüntü yok henüz. acaba hamile olma olasılığım varmı bilmiyorum umutlanmakda istemiyorum cünkü bende hiç belirtide yokç. nebilim gögüs şişmesi kasrın altı şişmesi. miğde bulantısı başdönmesi öyle hiç birşeyde yok. buna rağmen bir umut her geçen dk hastalanmamam belki dedirtiyor. dua edin. allahım bu mübarek günde ramazan şerifleri yüzü hürmetine isteyen tüm herkese evkat nasip etsin.
selam kızlar yarın sabah dr gidicen daha önceden hormon testlerim yapılmışrı ama tekrar yaptırıcakmış sperm testinide tekrarladı yani anlayacagınız herşeye sil baştan başlıyoruz öfff ya kan veremiyorumki damarladım zor bulunuyor yarın yine her yerim delinicek ikinci kere neden istiyor anlamadım ama katlancaz mecburen.
selam kızlar
başım acayip ağırıyor
adet olan arkadaşlarıma yeni ayda hayırlar diliyorum
inşallah müjdeleniriz
umudumuzu kaybetmeyelim
onuda kaybedersek neyimiz kalırki başka
bu arada uzun zaman oldu KIRMIZIBEYAZ ım girmiyor hiç, haber alan varmıdır?
merak ettim
başakcım canım haydi BİSMİLLAH de ve inşallah bu ay nasiplen
iyi akşamlar arkadaşlar bende listedeydim ama çıkarabilirsiniz artrık maalesef bugün adet oldum..bir umut ayı daha bitti.ne yapacağım bilmiyorum artık iyice umutsuzluğa kapıldım sanırım çünkü bu ay çok ümitliydim belirtilerde vardı ama boşşş muşşş...çok üzgünüm...bu ay klomen kullanmıştım olmadı..ama doktorum şimdi bir tür şeker ilacı verdi bana neden bilmiyorum bilgisi olan varmı hiç bu tür tedavilerde böyle ilaçlar kullanılıyormu
banada dr adet düzensizliği için ilacın yanına glükofen diye bi şeker ilavı verdi o da hormonların ayarlanmasına yardım ediyormuş diye biliyorum bu arada umut fakirin ekmeği pes etmemek lazım .........
arkadaşlar ben soruma yanıt alamadım kasıklarıma karnıma sanki iğne betıyo kaç gündür sizce sonuş ne olur
herkese merabalar 3 ay gibi bir süredir yazmadım ama yazılarınızı takip ettim bende pco nedeniyle yumurtlama tembelliği vardı bu da adet düzensizliği yapıyordu 3 ay öncesinde bende klomen kullandım 2. ayında hamile kaldım ama maalesef dış gebelikle sonuçlandı erken fark ettiğim için kürtajla metotraks tedavisi uygulandı dr 3 ay dinlen dedi benim kürtajdan sonra adetim düzene girdi son bir ay korunmayı bıraktım şimdi adetim 3 gecikti acaba gebe mi kaldım yoksa düzeni mi bozuldu bilemiyorum bu konuda bi fikri olan var mı arkadaşlar
pınar, klomeni 6 aydır aralıksızmı kullanıyorsun? bu süre içinde hiç kist falan yapmadı mı sende? ben hayatımda bir kere kullandım bütün dengem şaştı.:1no2:
selam kızlar nasılsınız?
eşimle tüp bebek yapmaya karar verdik
acele mi ediyoruz acaba?
fiyat ve hatsane araştırıyorum
bilenler yardımcı olursa sevinirim
rahim filmi ile tuplerde basit bir iki yapısıklık var sa sayet onlarda basıncla verilen ilaclı su etkisi ile acılıyor ve bu nedenle sonraki aylarda hamile kalma oranı artıyorrahim filminde bi keramet var kızlar, kim çektirse ertesi ay hamiş kalıyr ben de anlamadım tüpler iyice mi açılıyor ne? bu arada yukarı yazdım semacım ama sanırım görmedin, adet tarihim 17 ekim sana zahmet diğer listeye at beni. şimdi listeyi ben kurcalamayım.
bebegim ilk zamanlarda benede oyle dusunuyordum ama simdilerde sunu dusunuyroum maddi gucu ve isteği olan insan yasıda biraz yuksek se neyi beklesin niye beklesin . tamamen para ile alakalı bir durum. ben 14 aydır 7-8 kez dr a gittim arada gitmedigim donemler oldu. o dr paralarını toplasam verilen igne ilac vs az tutsada onları bile toplasam bir s uru para ediyor. kaldıkı ben kendi hayatımdan ornek vermek istiyorum tabi herkesin harcaması naslıdır bilmem bir tatile gittigimizde bile ibir suru para harcıyoruz bir hafta için bunu tup bebek için kullanmak akıllıca bence. sayet çok istiyorsak ve sabırsızsak ve yıpranmıssakher ay olmamasından mutsuz isek neden bekleyelim.arkadaşım evleneni çok olmamış daha bence tüp bebek için çok erken ama yinede siz bilrsiniz tabi hiçbir sorun yokken hem maddi hem mavevi sıkıntıya girmeye ne gerek var ayrıca aşılamayla hamile kalan çok kişi var ve maliyeti çok düşük bildiğim kadarıyla 1 milyara bile gelmiyomuş diyorlar
basakcım insalah obur ayakızlar adet oldum normalde bekledigimden 3 gün önce oldum ve kasıklarım çok agrıyor neden bilmiyorum fındıgı okula bıraktıktan sonra arayayım hastaneyide ne zaman gidicem ögreneyim allahtan hayırlısı olutr inşallah.
mavişim anestezide uyutuyorlar canım sadece 15 dk lıgına hemen uyanıyorsun tabi o zamana kadar herşey bitmiş oluyor ama inanki korkulcak birşey yok ama sen bilirsin yinede canım inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın
Günaydin kislar nbr nasilsiniz ben çok kötüyüm bugün hiç keyfim yok nedense.dünde doktora gittim fakat doktorun çok acil bi işi çikmiş gelememiş muaynansine.o yüzden bugün gidicem tekrar. Inş. Herşey iii olur. Inanin varya kafayi yicem akşam yine ağladim bebek istiyorum dayanamiyorum artik allahim ne olur tez zamanda nasip et isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?