Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

19.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
gamzelii::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EKİM
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13EKİM
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::13EKİM
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
melankolia :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
SUNNES::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::???????

kızlar ya tek ders dınavım var p.tesi ders çalışşıyom o yüzden aradan kaçanlar oluyo mazur görün inşallah haftaya mezun oluyorum ondan sonra bol bol konuşuruz ok kendinize ii bakın ii geceler

mavişcim canım ama sen çok stres yapıyon ya bacım az rahat ol ama dimi?????

benim eşimin spermleri sınırın biraz yukarısı yani pek de ii değil ama ben hiç sorun etmiyorum eşime de hiç belli etmiyom üzülmesin diye aman olmazsa da aşılama tüp bebek ne varsa tedavidde uygularız nolcekkkk ama dimi allahım duyuyodur dualarımızı zamanı vardır biraz sabırrrrr

herkeze iyi geceler kimse bana cevap yazmıyor arkadaşlar neden merak ettim beni aranıza kabul etmiyormusunuz yoksa öyle bir şey varsa bileyim başka sayfalara giderim bende....

alıntı nasıl yapılıyor tam öğrenemedim ama dilerimki allahımdan isteyen her kuluna bebek nasip etsin onların nezdinde sanada banada... üzülme sakın dua et esmaül hüsna ile dua et inan allahın kapısından boş dönen olmuyor.

maviş83 kullanıcısından alıntı
kızlaaaar ne olur yardııııııııımmmmmmmmmmm

arkadaşlar benim dayımın 2 çocuğu oldu 3cüyü düşündüler olmadı anlam veremediler doktora gittiler çok nadirde olsa iki çocuk babası olmasına rağmen sperm yetersizliği olabiliyormuş doktor dayıma hergün keçi boynuzu 5 adet kayndadıkdan sonra bir bardak kalacak şekilde kaynatmasını ve içmesini söylemiş. eşine söyleme ama tadıda kokusuda kötü sonuçmu olumlu. allahım her isteyene nasip etsin. aminnnnnn

çok düzzenli adet olan biriyim aslında hala olmadım:) elbette sevinmem lazım ama ya olursam korkusu var. şimdi ben her ay bir önceki olma tarihimden 7 gün önce oluyorum. yani 13/06da oldum sonra 07/07 sonra 01/08 en son 25/08 bu düzene bakıca ayın 18/09da veya 19/09 da olmam gerekiyor. şimdi sizce hamilemiyim değilmiyim. 25ne kadar olurmuyum bilmiyorum. ama hep zamanında olurdum. eşimede diyemiyorum birde o üzülmesin strese girmesin ya hastalanırsam üzülür diye.. siz nediyorsunuz. idrar testi aldım çıkmadı:) zaten bir hafta geçmeden çıkmazmış kan testide öyleymmiş.... uyku kalmadı vallah. hamileysem sigarayı bırakmam lazım aksine çoğalttım stresden. Allahım esma hüsnadaki isimlerinin yüzü hürmetine bana ve isteyen herkese bir evlat nasip et. amin

bu arada keçiboynuzu konusunda çok ciddiyim. bizzat dayım denedi az evvel doktor dedi yazdım kazara doktoru değil bir kimyager tanıdığımız tavsiye etmiş dayıma ve etkisini göreceksin sabah aç karnına içireceksiniz. üşenmeyip her sabah yapacaksınız. 5 adeti 1,5 bardak suda kaynatacaksınız kısık ateşde yarım bardak kadar suyu çekene kadar kaynayacak ve ılıyıncada eşinize içireceksiniz. 1 ay sonra doktora gittiğinde çıkan sonuca doktor bile şaşırmış bir ayda nasıl bu derecede sper sayısı arttığına. bu arada doktorun ilaçlarınıda kullandığınıda belirteyim ek olarak kullanmış dayım. şimdi yengen 6,5 aylık hamile. üşenmemiş her sabah yapmıi dayımada zorla içirmiş. :) tadıda kokusuda çok kötüymüş.. ama tekrarlıyorum doktorun verdiği ilaçları almaya devam etmiş dayım bunu ek olarak takviye olarak yapmış. dediğim gibi doktora gidip testi tekrar yaptırdıklarında çıkan sonuç doktoruda şaşırtmış. umarım eşinde sperm yetmezliği olanlara faydası olur. ama hergün sabah ve taze olacak.

benim adet tarihim geldi ve ben dün sabah test yaptım hemen baktım çıkmadı diye evden çıktım işe geldim sonra akşam eve geldiğimde baktım 2. çizgi vardı acaba hamilemiyim lütfen yardım edin.......

olabilir belki jenefer ama testten 5 dakka sonraki sonuçlari dikkate almayin diyorlar...
Sen istersen bir kan testi ile kesinleştir...
Bende yapmiştim idrar testi ilk önce tek çizgi çikti...
3-4 saat sonra baktiğimda iki çizgiydiii şok oldum....
Hemde çok net 2 çizgiydi....ama hamiş değildim kan testi negatif çikti....

hayırlısı jenefer cım inşallah rabbim dilediğini verir tez zamanda.kızlar ben artık fazla yazmıycam kimse farketmiyor yazılarımı çok gerektiğinde bu gruba yazılar yazarım. rabbim dualarınızı kabul eder hepiniz tez zamanda hayırlısıyla anne olursunuz inşallah.umutsuzluk yok yola devam..kızlar kusura bakmayın yazdıklarıma karşılık gelmeyince kendimi yalnız hissediyorum ve moralim bozuluyo.oysa bugün adet günüm neyse hayırlısı ben diğer bölümlerde yazarım artık size iyi sohbetler kızlar..

CANIM YA ÖYLE DÜŞÜNME..ALINGANLIK YAPIYORSUN...
KİMSE KASTİ BÖYLE BŞEY YAPMAZ.HERKEZ O KADAR YOĞUN Kİ...
İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN...a.s.

kızlar günaydın ilginiz için teşekkürler ama bilmiyorum ya kafam karıştı yani pzt kadar duruyumda bi test daha yapıyım diyorum allah gönlünüze göre versin iyiki varsınız

canım sema doğru söylemiş sperm arttırmak için vermişler. sperm sonuçlarını yazar mısın merak ettim?

işte arkadaşlar eşimin sperm sonuçları yorumlarınızı bekliyorum doktor yapışıklık var dedi normal yolla olması düşük bir ihtimal diyor.
MORFOLOJİ*
ABSTİNANS SÜRESİ : 3gün NORMAL MORFOLOJİ: %12
MİKTAR :2ml ANORMAL MORFOLOJİ: %88
RENK :krem BAŞ ANOMALİSİ: %68
GÖRÜNÜŞpalesan BOYUN ANOMALİSİ: %11
pH:8.5 KUYRUK ANOMALİSİ: %9
VİSKOZİTE:normal FRUKTOZ: 194 mg/dL
LİKEFAKSİYON SÜRESİ:30 dk LÖKOSİT: 200 bin/mL
SPERM KONSANTRASYONU: 56milyon ERİTROSİT: 3-4 adet her sahada
TOPLAM SPERM SAYISI:112 milyon AGLÜTİNASYON: var
İMMATÜR GERM HÜCRESİ:8-10 adet her sahada
Motilite* 1.saat 2.saat
------ ------
hizli hareketli......: % 51 33
yavaş hareketli......: % 23 28
yerinde hareketli....: % 20 29
hareketsiz...........: % 6 10

işte sonuçlar

arkadaşım aşk olsun sen niye bizim topikte bir haber vermedin bize merak ettik burda bir baktım listedesin aaa dedim bu topiğe yazıyo demekki ordan anladım tutmadığını ama üzülme durmak yok kızlar yola devam:roflol:

amin canım inşallah hamilesindir kan testi kesin çıkar adet gününden önce sonuç veriyo

amin arkadaşım ama şu gebelik belirtilerine takılmayın bu kadar erken hamileysen bile beliriti olmaması normal yani

CANIM BENİM....VALLA KUSURA BAKMA YOĞUNUM BİRAZ HABER VERDİM ZANNETTİM...TOPİKLERİ KARIŞTIRIYORUM GALİBAA.............
SEN NASILSIN NASIL GELİŞMELERa.s.

CANIM BENİM....VALLA KUSURA BAKMA YOĞUNUM BİRAZ HABER VERDİM ZANNETTİM...TOPİKLERİ KARIŞTIRIYORUM GALİBAA.............
SEN NASILSIN NASIL GELİŞMELERa.s.

ben temmuzda kullanmıştım tekrar gitmedim ilaçta kullanmadım bu ayda olmadı yeni bitti regl şimdi adaçayı içiyorum eşimede keçiboynuzu pekmezi aldım canım ne bilim belki bir faydası olur ben bayramdan sonra allah nasip ederse şu rahimdeki perdeyi aldırıcam canım
aldırıyımda içim rahat etsin sen bu ayda kullanıyon herhalde hayırlısı bakalım klomenmi verdi yine günde 1 tane

CANIM EVET BU AY DA KLOMEN KULLANIYORUM BU SEFER GÜNDE 2 TANE CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH
AMELİYATIN İYİ GEÇER İNŞALLAHa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…