Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bence test yap insallah hamişsindir.

benim adet tarihim geldi ve ben dün sabah test yaptım hemen baktım çıkmadı diye evden çıktım işe geldim sonra akşam eve geldiğimde baktım 2. çizgi vardı acaba hamilemiyim lütfen yardım edin.......

kızların dediği gibi canım 5dkdan sonrası yanlış oluyo bence tekrar test yap yarın. insallah hamişsindirrrr.

canım morfolojiden anlamıyorum ama eşinin sperm hareketliliği iyi. a+b %50den yukarı olması lazım seninki de öyle. ama sanırım morfolojide biraz sorun var gibi. araştırıp sana yazarım canım. allah hayırlısını versin.

ben de dra gitcem birazdan.adetimin 3. günü. inş kist mist çıkmaz da tedaviye devam edebiliriz. gelen gelmeyen herkese günaydıııııııııııııııııına.s.

CANIM BENİM....VALLA KUSURA BAKMA YOĞUNUM BİRAZ HABER VERDİM ZANNETTİM...TOPİKLERİ KARIŞTIRIYORUM GALİBAA.............
SEN NASILSIN NASIL GELİŞMELERa.s.

benim ilk ayımdı tedavide. ymurtlama sorunum var. 2*1 başlamıştık tedaviye. ama yumoşumun biri 14mm diğeri 17 mm oldu en son. zaten 17mmlik çatladı diğeri söndü. sanırım dr arttırcak ilacı.seninkiler güzel büyümüş müydü?

tşk ederim ederim ilginize tabi benim durumum biraz farklı ben bu ay klomen kullandım ve yumurtalarım 25mm olmuştu doktorum pregnly vurdu çatladımı bilmiyorum ama baya umutluyum pzt kadar bekleyim tekrar test yapıyım diyorum adet tarihimde tam belli değil niye diyeceksiniz çünkü temmuz 16 da hasta oldum ağustosta leke geldi tam olmadım doktora gittim hamile değilsin ama hasta olacak gibide değilsin dedi ve olmadımda bu lekelenmeleri hastalık kabul edelim ilaca başlayalım dedi böyle yani yaaaaaaa allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

benim adet tarihim geldi ve ben dün sabah test yaptım hemen baktım çıkmadı diye evden çıktım işe geldim sonra akşam eve geldiğimde baktım 2. çizgi vardı acaba hamilemiyim lütfen yardım edin.......

arkadaşım bende dün gece test yaptım dayanamadım sabah kalktığımda iki çizgi vardı bir rivayete göre geçersizmiş. ama çevremizde olanlar aklımızı karıştırıyor görümcem kan testi yaptırıyor çıkmıyor. evde yapıyor 2 saat sonra ikinci çizgi çıkıyor aklı karışmış ertesi gün bir daha kan testi yapmış hamile çıkmış. bende ablam anlatmıştı aklımda kaldığı için beklettim. inşaallah hamileyizdir ve hep dediğim ve her duamdada demeyede devam edeceğim gibi rahman ve rahim olan büyük ALllahım esma hüsnadi isimleri yüzü hürmetine tüm isteyenlere ve bizlere bebek nasip etsin.

aabeyazmelek kullanıcısından alıntı
kızlar iyi geceler herkeze 6 gün sonra adet günüm sanki heyecan basmaya başladı ama ümidimde yok hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok çünkü napalım elimizin çalışmaktan başka bir şey gelmiyor allah herkezin MURADINI versin....

amin diyerek başlamak şstiyorum. ben 15gündür acabamı diye bir ümitle deliriyorum arkadaşım. şuan günümüde 2gün geçtim inan hala hiç bir belirti hissetmiyorum. yani galiba adet olmama dışında bir belirtisi yok bu mucizenin. sadece bugün gögüslerimde dokununca acı hissediorum birde karnımın içi acıyor. hastalanacakda olabilirim bilmiyorum ama bildiğim tek şey adet dışında belirtisi yok galiba. eğer hamile çıkarsam buna net cevap verebilirim yok diye ama şuan bende bilmediğim için hamilemiyim değilmiyim diye allahım isteyen herkese versin.

kızlar bende klomenle hamile kalmıştım mayıs ayında ama malesef temmuzda düşük yaptım..inşşş isteyen herkesde işe yarar...

kızlarrrrr ben ılk defa klomen kullandım bugun 24.günüm bu gunler gecmıyor atesım dusmuyo progesteronum cok ıyı cıktı ve tum hamilelik belirtilerini yasıyorum ınsallah Allah hepımıze nasıp eder sızce kan testı yaptırsam cıkarmı???

20.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
gamzelii::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EKİM
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13EKİM
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::13EKİM
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
melankolia :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
SUNNES::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::???????

nasıl hamilelik belirtileri yaşıyorsunuz. ya ben günümü geçtim ama tık yok. hani yılda bir dönem olurda gün değişirya acaba öyle birşeymi. bilemiyorum. nasıl belirtiler yaşadığınızı merak ettim. yanıtlarsanız memnun olurum. allah kabinizdeki evladı nasip etsin size ve hepimize.

:Saruboceq:amin arkadaşım bende gögüslerde şişlik var sadece oda hamilelik belirtisi sayılmaz yani inşallah hamilesindir canım allah gönlünün muradını versin cevap yazdıgın için teşekkürler a.s.rahatlattın beni neyse benim çıkmam lazım arkadaşa iftara gidicem herkeze hayırlı iftarlar...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes nere gitti yawww kıslar gezmelerdemisinizzzz?????????

ben dres çalışıyom az kaldı bitecekkkkk.....

Eğer adet gününü geçtiyse sonuç çıkar bendede öyle olmuştu normal adet günüm geçince sonuç çıkmıştı ama maalesef benim dış gebelikle sonuçlandı inşallah mutlu haberi alırsın..

kızlar benim günüm6 gün geçti ama 4. günü kan testi yaptırdım negatif çıktı
anlayamadım bişey var ama burda hiç değer yazmıo sadece negatif yazıo kan testlerinde değer yazması lazım deilmi pztsi doktora gidim diorum

Tabiki yanıtlarım cnm ilk defa garip mide bulantıları yaşıyorum,kasıklarımda şişkinlik ve ara ara giren sancılar var sanki regl olucakmışım gibi ve ısım şimdilik baya yüksek gidiyor bu cuma kan testi yaptırıcam umarım psikolojik değildir:dance:

merhaba arkadaşlar, bugün adetim 3. günü ve klomeni içmeye başladım, ama sabah kalktığımdan beri ateşim var, burnum akıyor, hapşurup duruyorum, heryerim da ağrıyor (( sanırım nezle oldum kendimi hiiiç iyi hissetmiyorum ((. Sizce ağrı kesici, ateş düşürücü ilaç içsem klomenin etkisine bi zararı olur mu? Ya offfffffffff çok canım sıkıldı, ya klomen işe yaramazsa, ya napayım bi akıl verin nolur senağlama

SELAM KIZLAR ...............

1 HAFTADIR GİREMİYODUM....ÇALIŞTIĞIM İŞ YERİ KAPANDI MALESEF TAZMİNATIMI ALDIM AÇIKTAYIM ŞUAN....

ANNEMLERDEN YAZIYORUM SİZE....BU AY ÜMİDİM YÜKSEK....

BİLİYOSUNUZ DOKTORUMU DEĞİŞTİRMİŞTİM..BU DOKTORUMLA GONAPHENE KULLANDIM...12. GÜN 3 TANE 16 MM LİK YUMURTALARIM VARDI...13. GÜNDE BİRİ 21MM DİĞER İKİSİ 17 MM OLDU.14. GÜN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM...15. GÜN TEKRAR KONTROLE GİTTİĞİMDE İKİ YUMURTAMIN ÇATLADIĞI DİĞERİNİNDE ÇATLAMAK ÜZERE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK...AYLARDAN SONRA İLK DEFA YUMURTAM ÇATLADI 3 GÜN ÜSTÜSTE İLİŞKİ OLDU...İNŞALLAH SONUCUNUDA ALABİLİRİZ...

DURUMUMDAN HABERDAR EDEYİM SİZLERİ DEDİM....

KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN...BOL HAMİŞLİ GÜNLER DİLİYORUM HEPİNİZE....

a.s. a.s. a.s.

merhabalar..umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişine:)bende 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyoum daha malesef olmadı.bu ay ilk defa gonaphene kullanıcam ama merak ediyorum sizlere kaç doz verdi doktor yani günde kaç tane içiyorsunuz?fisfisfis

arkadaşlar ben bu ay ilk defa gonaphane kullandım. Bir hafta önce haplar bitti. Adetimin üçüncü günü başladım. Günde iki tane olarak kullandım. Ama bugün kasıklarımda çok feci şekilde ağrı var. Karnımın içi bir acayip. Adetimin bugün 14. günü sanırım yumurtlama günlerindeyim. Acaba haplardan mı böyle oluyor. Kullanan arkadaşlar fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Normal mi böyle olması sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…