çok düzzenli adet olan biriyim aslında hala olmadım:) elbette sevinmem lazım ama ya olursam korkusu var. şimdi ben her ay bir önceki olma tarihimden 7 gün önce oluyorum. yani 13/06da oldum sonra 07/07 sonra 01/08 en son 25/08 bu düzene bakıca ayın 18/09da veya 19/09 da olmam gerekiyor. şimdi sizce hamilemiyim değilmiyim. 25ne kadar olurmuyum bilmiyorum. ama hep zamanında olurdum. eşimede diyemiyorum birde o üzülmesin strese girmesin ya hastalanırsam üzülür diye.. siz nediyorsunuz. idrar testi aldım çıkmadı:) zaten bir hafta geçmeden çıkmazmış kan testide öyleymmiş.... uyku kalmadı vallah. hamileysem sigarayı bırakmam lazım aksine çoğalttım stresden. Allahım esma hüsnadaki isimlerinin yüzü hürmetine bana ve isteyen herkese bir evlat nasip et. amin
benim adet tarihim geldi ve ben dün sabah test yaptım hemen baktım çıkmadı diye evden çıktım işe geldim sonra akşam eve geldiğimde baktım 2. çizgi vardı acaba hamilemiyim lütfen yardım edin.......
işte arkadaşlar eşimin sperm sonuçları yorumlarınızı bekliyorum doktor yapışıklık var dedi normal yolla olması düşük bir ihtimal diyor.
MORFOLOJİ*
ABSTİNANS SÜRESİ : 3gün NORMAL MORFOLOJİ: %12
MİKTAR :2ml ANORMAL MORFOLOJİ: %88
RENK :krem BAŞ ANOMALİSİ: %68
GÖRÜNÜŞpalesan BOYUN ANOMALİSİ: %11
pH:8.5 KUYRUK ANOMALİSİ: %9
VİSKOZİTE:normal FRUKTOZ: 194 mg/dL
LİKEFAKSİYON SÜRESİ:30 dk LÖKOSİT: 200 bin/mL
SPERM KONSANTRASYONU: 56milyon ERİTROSİT: 3-4 adet her sahada
TOPLAM SPERM SAYISI:112 milyon AGLÜTİNASYON: var
İMMATÜR GERM HÜCRESİ:8-10 adet her sahada
Motilite* 1.saat 2.saat
------ ------
hizli hareketli......: % 51 33
yavaş hareketli......: % 23 28
yerinde hareketli....: % 20 29
hareketsiz...........: % 6 10
işte sonuçlar
CANIM BENİM....VALLA KUSURA BAKMA YOĞUNUM BİRAZ HABER VERDİM ZANNETTİM...TOPİKLERİ KARIŞTIRIYORUM GALİBAA.............
SEN NASILSIN NASIL GELİŞMELERa.s.
benim adet tarihim geldi ve ben dün sabah test yaptım hemen baktım çıkmadı diye evden çıktım işe geldim sonra akşam eve geldiğimde baktım 2. çizgi vardı acaba hamilemiyim lütfen yardım edin.......
kızlarrrrr ben ılk defa klomen kullandım bugun 24.günüm bu gunler gecmıyor atesım dusmuyo progesteronum cok ıyı cıktı ve tum hamilelik belirtilerini yasıyorum ınsallah Allah hepımıze nasıp eder sızce kan testı yaptırsam cıkarmı???
aabeyazmelek kullanıcısından alıntı
kızlar iyi geceler herkeze 6 gün sonra adet günüm sanki heyecan basmaya başladı ama ümidimde yok hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok çünkü napalım elimizin çalışmaktan başka bir şey gelmiyor allah herkezin MURADINI versin....
amin diyerek başlamak şstiyorum. ben 15gündür acabamı diye bir ümitle deliriyorum arkadaşım. şuan günümüde 2gün geçtim inan hala hiç bir belirti hissetmiyorum. yani galiba adet olmama dışında bir belirtisi yok bu mucizenin. sadece bugün gögüslerimde dokununca acı hissediorum birde karnımın içi acıyor. hastalanacakda olabilirim bilmiyorum ama bildiğim tek şey adet dışında belirtisi yok galiba. eğer hamile çıkarsam buna net cevap verebilirim yok diye ama şuan bende bilmediğim için hamilemiyim değilmiyim diye allahım isteyen herkese versin.
kızlarrrrr ben ılk defa klomen kullandım bugun 24.günüm bu gunler gecmıyor atesım dusmuyo progesteronum cok ıyı cıktı ve tum hamilelik belirtilerini yasıyorum ınsallah Allah hepımıze nasıp eder sızce kan testı yaptırsam cıkarmı???
nasıl hamilelik belirtileri yaşıyorsunuz. ya ben günümü geçtim ama tık yok. hani yılda bir dönem olurda gün değişirya acaba öyle birşeymi. bilemiyorum. nasıl belirtiler yaşadığınızı merak ettim. yanıtlarsanız memnun olurum. allah kabinizdeki evladı nasip etsin size ve hepimize.
SELAM KIZLAR ...............
1 HAFTADIR GİREMİYODUM....ÇALIŞTIĞIM İŞ YERİ KAPANDI MALESEF TAZMİNATIMI ALDIM AÇIKTAYIM ŞUAN....
ANNEMLERDEN YAZIYORUM SİZE....BU AY ÜMİDİM YÜKSEK....
BİLİYOSUNUZ DOKTORUMU DEĞİŞTİRMİŞTİM..BU DOKTORUMLA GONAPHENE KULLANDIM...12. GÜN 3 TANE 16 MM LİK YUMURTALARIM VARDI...13. GÜNDE BİRİ 21MM DİĞER İKİSİ 17 MM OLDU.14. GÜN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM...15. GÜN TEKRAR KONTROLE GİTTİĞİMDE İKİ YUMURTAMIN ÇATLADIĞI DİĞERİNİNDE ÇATLAMAK ÜZERE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK...AYLARDAN SONRA İLK DEFA YUMURTAM ÇATLADI 3 GÜN ÜSTÜSTE İLİŞKİ OLDU...İNŞALLAH SONUCUNUDA ALABİLİRİZ...
DURUMUMDAN HABERDAR EDEYİM SİZLERİ DEDİM....
KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN...BOL HAMİŞLİ GÜNLER DİLİYORUM HEPİNİZE....
a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?