ya benim bugün adetin 13.günüm sabah lekelenmem oldu. acaba yumurtammı çatladıki?? geçen ay böyle bişe olmamıştı??
çatlama kanaması olabilir canım
benim bi tanıdığımın da adet geçtikten bir kaç gün sonra kanda baktırmış 0 çıkmış 10 gün sonra idrarda baktırmış pozitifi çıkmış ve şu an hamile neden olmasın ki
bence klomeni doktor kontrolünde kullan çünkü doktor ona göre seni ultrason için çağırıyor ve yumurtanın büyüklüğüne göre de iğne yaptır yada yaptırma diyor
klomen+duphaston kullanan var mi acaba? cok acil bi sorum varr
ben sadece klomen kullandım ardından ovitrelle igne
anladim canim cok sagol.peki kizlar baska kimse yok mu klomen ve duphaston kullanan?
İlk defa duyuyorum bu ilaçların aynı anda kullanılmasını...Sen böyle mi yapıyorsun?Duphaston progesteron içeren bir ilaç,klomense hem östrojen hem progesteron...Bu iki ilacı aynı anda içilmesinin anlamı ne olabilir ki?Bana yanlış geldi ama önce doktoruna sor bence..ya da şuraya sorabilirsin: http://www.kadinlarkulubu.com/infer...niz-hemsireyim-yardimci-olmaya-calisirim.html
hemşire hanım çok bilgili ve çok güzel yardımcı oluyor..
canim oncelikle cok sagol cevabin icin..benim hem adet duzensizligi icin,hem de daha once dusuk yaptim onun icin vermisti.igneden 2gun sonra basladim ama doktor hergun kullanacaksin,birakma dedi.e ben birakmazsam nasil adet olucam onu merak ediyorum,doktor israrla hergun diyo ya cok bunaldim ne yapacagimi sasirdimm.
jalecim sen de mi kullanmiyosun duphaston ya da progestan?sanirim yeni bi baslik acmam gerekiyo..
canım mrb.inan bende klomen kullandım geçen cumada pregny iğne oldum.dr bir gün ara ile ilişki önerdi.ayın 28 inde de pregestona başlıcam tabii adet olmassam.bu duphaston ilacını şimdiye kadar hiç duymadım.ben internette de çok araştırma yapıyorum bu konuda ama hiç bir fikrim yok.dr ne sebeble verdi söyledimi
Tamam şimdi anladım.Aynı anda değil klomen bitip yumurtlama olduktan sonra kullanıyosun..Evet doktorun doğru söylemiş yumurtlamadan sonra progesteron desteği önemli düşük yapmamak için.Ben de iki kez düşük yaptım bana da doktor aynısını söyledi..Eğer gebelik oluşmadıysa mutlaka adet görürsün o hapı kullansan bile...merak etme fakat gecikme yapabilir ya da doz aşımında lekelenme yapabilir.Ben de kullandığım için biliyorum.Ama düşük yapmamak için önemli bir ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?