Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim bi tanıdığımın da adet geçtikten bir kaç gün sonra kanda baktırmış 0 çıkmış 10 gün sonra idrarda baktırmış pozitifi çıkmış ve şu an hamile neden olmasın ki

benim bi tanıdığımın da adet geçtikten bir kaç gün sonra kanda baktırmış 0 çıkmış 10 gün sonra idrarda baktırmış pozitifi çıkmış ve şu an hamile neden olmasın ki

Canım benim de çok tuhaf olmuştu gebeliğimi anlamam. Adetim 10 gün geçti doktara gittim. Muayene etti. Adet söktürücü ferlutal verdi. İstersen bir de kan tahlili yaptır içimiz rahat etsin dedi. Eğer değerin 5 ten yüksekse bana gel, eğer düşükse ilaca başla dedi. Beta hcg 0,5 çıktı ben de içtim ferlutalı. Zar zor benim adetim söküldü, 3. günü kist neyim var mı diye kontrole gittiğimde doktor rahim çok kalınlaşmış gebe olabilirsin dedi. Yine tahlil yaptırdım beta hcg 831 çıktı. Ama ne yazık ki bebeğim düştü. Böyle durumlar da var yanii.

bende bir kür ögrendim ve ahmet maranki dediki bunu yapan herkes hamile kalacak cünkü bütün vücudu temizliyormus yapıcam bnde işe yararsa paylasıcam

klomen+duphaston kullanan var mi acaba? cok acil bi sorum varr

İlk defa duyuyorum bu ilaçların aynı anda kullanılmasını...Sen böyle mi yapıyorsun?Duphaston progesteron içeren bir ilaç,klomense hem östrojen hem progesteron...Bu iki ilacı aynı anda içilmesinin anlamı ne olabilir ki?Bana yanlış geldi ama önce doktoruna sor bence..ya da şuraya sorabilirsin: http://www.kadinlarkulubu.com/infer...niz-hemsireyim-yardimci-olmaya-calisirim.html
hemşire hanım çok bilgili ve çok güzel yardımcı oluyor..

canim oncelikle cok sagol cevabin icin..benim hem adet duzensizligi icin,hem de daha once dusuk yaptim onun icin vermisti.igneden 2gun sonra basladim ama doktor hergun kullanacaksin,birakma dedi.e ben birakmazsam nasil adet olucam onu merak ediyorum,doktor israrla hergun diyo ya cok bunaldim ne yapacagimi sasirdimm.

Tamam şimdi anladım.Aynı anda değil klomen bitip yumurtlama olduktan sonra kullanıyosun..Evet doktorun doğru söylemiş yumurtlamadan sonra progesteron desteği önemli düşük yapmamak için.Ben de iki kez düşük yaptım bana da doktor aynısını söyledi..Eğer gebelik oluşmadıysa mutlaka adet görürsün o hapı kullansan bile...merak etme fakat gecikme yapabilir ya da doz aşımında lekelenme yapabilir.Ben de kullandığım için biliyorum.Ama düşük yapmamak için önemli bir ilaç

jalecim sen de mi kullanmiyosun duphaston ya da progestan?sanirim yeni bi baslik acmam gerekiyo..

canım mrb.inan bende klomen kullandım geçen cumada pregny iğne oldum.dr bir gün ara ile ilişki önerdi.ayın 28 inde de pregestona başlıcam tabii adet olmassam.bu duphaston ilacını şimdiye kadar hiç duymadım.ben internette de çok araştırma yapıyorum bu konuda ama hiç bir fikrim yok.dr ne sebeble verdi söyledimi

klomen+duphaston kullanan var mi acaba? cok acil bi sorum varr

Canım sanırım sana ben yardımcı olabilirim :))

Ben ekim ayında regl olmadım 1 hafta bekledikten sonra doktora gittim ve 6cmlik bir kistim vardı duphaston ile regl oldum ve yumurta takibi yaptık kasım ayında.Fakat yumurtalarım gelişmedi ve yine regl olmadım.. ayrıca yumurtalıklarımda polikistik görüntü hakim. bu ay da regl olamayınca doktorum ultrason ile baktı ve progestan verdi... progestanı 5 gün kullan sonra regl olmayı bekle ve klomen başla dedi... ama progestana da devamlı devam edecekmişim reglden sonra... Eğer hamile kalırsan bebeğin rahime sıkı sıkı tutunmasını sağlar eğer hamilelik oluşmazsa da düzenli adet görmeni sağlar bu ilaç dedi doktorum... sanırım doktorun da sana bu nedenle verdi. bu haplar hamilelikte düşüğü engellemek için kullanılıyor hamilelik yoksa da regl olmanı sağlıyor.

canim duphaston ve progestan hemen hemen ayni.hamile kalirsan rahmi kuvvetlendirip dusuk olmasini engelliyo/hamile kalmazsan da adet gormeni sagliyo canim

progesteronu da bana eğer gebelik olursa vücutta oluşabilecek gebeliği engelleyen herşeyi ortadan kaldırır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…