arkadaşlar ben bu ay ilk defa gonaphane kullandım. Bir hafta önce haplar bitti. Adetimin üçüncü günü başladım. Günde iki tane olarak kullandım. Ama bugün kasıklarımda çok feci şekilde ağrı var. Karnımın içi bir acayip. Adetimin bugün 14. günü sanırım yumurtlama günlerindeyim. Acaba haplardan mı böyle oluyor. Kullanan arkadaşlar fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Normal mi böyle olması sizce.
canım bana doktorum günde 2 tane verdi sabah akşam adettin 12 günü çagırdı ama ben gitmedim ramazan diye ekimde gidicem hamile kalmadıysam tabi...merhabalar..umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişine:)bende 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyoum daha malesef olmadı.bu ay ilk defa gonaphene kullanıcam ama merak ediyorum sizlere kaç doz verdi doktor yani günde kaç tane içiyorsunuz?fisfisfis
arkadaşlar ben bu ay ilk defa gonaphane kullandım. Bir hafta önce haplar bitti. Adetimin üçüncü günü başladım. Günde iki tane olarak kullandım. Ama bugün kasıklarımda çok feci şekilde ağrı var. Karnımın içi bir acayip. Adetimin bugün 14. günü sanırım yumurtlama günlerindeyim. Acaba haplardan mı böyle oluyor. Kullanan arkadaşlar fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Normal mi böyle olması sizce.
kızlar acil fikrinize ihtiyacım var. salı günü adetimin 3. günü oluyor. dr gel yumurtlama için ilaç vericem demişti. sizce hangi ilaç daha iyi?
klomen mi? gonaphene mi?
ikincisi ayın 23 ünde 3. günüm olduğuna göre ilacı 5 gün içsem 28 i yapar. kaçıncı günlerde çatlatma iğnesioluyor? bayrama denk gelirmi acaba?
arkadaşlar benim adetime bugunu saymazsak 4 gün kaldı benim arada sırada başım dönüyor acaba test alıp yapsam çıkarmı? birde kulaklarımda problemin var hersene yıkatıyorum oda baş dönmeis yapıyor aman ne bileyim kafam iyice kaşırtı yani....
Tabiki yanıtlarım cnm ilk defa garip mide bulantıları yaşıyorum,kasıklarımda şişkinlik ve ara ara giren sancılar var sanki regl olucakmışım gibi ve ısım şimdilik baya yüksek gidiyor bu cuma kan testi yaptırıcam umarım psikolojik değildir:dance:
herkeze günaydın bol hamişli günleeerrr arkadaşlar ben hala beklemedeyim meraktan ölecem yarın sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum sizcede yapıyımmı adet tarihim geçen ay 20 sine yakındı tam bi tarihim yok çünkü tam hasta olmadım geçen ay
herkeze iyi haftalar...
Hayirli haberlerin çok olduğu bir hafta diliyorum hepinize..
çarşamba yumurta takibim var bakalim kaç mm olmuş yumişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?