Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gününü 5 gün geçtiysen kesinlikle kan testi doğrudur diye biliyorum canım bu kadar stres yapma bende günü gününe olurum ama klomen kullandığım ay 5 gün geçtim ve 6. gün oldum kadınlar hamile kalmayı çok istediklerinde gecikebiliyomuş hatta belirtileri bile yaşayabiliyosun canım yalancı gebelik diyolar buna sen rahat ol ve muhakkak doktora git içini rahatlat

o ağrılar ilaç ve iğneden oluyo aynen bendede olmuştu ama kist oluştu anlamaına gelmiyo canım bende kist olmamıştı ve benimde göğüslerim hiç şişmemişti

arkadaşlar bugun doktora gittim adetimin 13. günüydü bugün iki tana yumurtam oluştu biri 16 diğeri 17,5 mm çarşamba günüde çatlatma iğnesi olucam kızlar sizce yumurtalarım yeteri büyüklüğe geldimiki hemen iğnemiyani çarşamba günü yaptırmamı söyledsi....

ben herhangi bir ilaçda kullanmadım. doktora gitmek için cumayı bekleyeceğim olursa zaten sorun yok olmazsa ki umarım olmam o zaman gideceğim. birde görümcemde hamileliğinde kan testi yaptırmıştı çıkmamıştı onunki evde yaptığında çıkmıştı. hatta aklı karışmıştı sonra olmayınca direk doktora gittiğinde kesinleşti birde onun ümüdi var belki bendede öyledir diye nebilim işde isteyince insan şaşırıyor ama hamilelik namına zaten hiç bir belirtide hissetmiyorum.benneyaptımkibenneyaptımki

inşallah canım evet bende vaz geçtim zaten teşekkürler cevap verdigin için inşallah sende hamilesindir allah yardımcın olsun....kaydirigubbakcemile5

tamam canım yapmayacagım dedigin gibi düşündüm sonra vazgeçtim.. aminnnn:1hug:

kızlar slmmm kimse varmı?uzun zamandır giremedim ama takip etmeye çalıştım yazılarınızı nasılsınız bakalım? semacım ben adet oldum ekim 19 yazabilirsin listeye bu ay hiçbir şey kullanmamıştım klomene devam edip etmemeye kararsızım birde bişey sorcam kızlar bu ovulasyon testleri varya nasıl işe yarıyomu ben almayı düşünüyorum bilen varsa yardımcı lursa sevinirim aramıza katılan arkadaşlarada bol şans diliyorum inşallah kısa zamanda hamile kalırlar...kalırız...hepimiz.....

progestan bitiminden 4 veya 5 gün sonra regl oldum canım ama bak yanılıtıcı belirtiler oluyo hem iğneden hemde bu ilaçtan hamişmişsin gibi gelebilir bu ilaçların etkisi ama umarım hamişsindirrr

22.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
gamzelii::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EKİM
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13EKİM
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::13EKİM
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
melankolia :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
SUNNES::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

kızlar allahım izin verdi sonunda tek ders sınavımda bitti çok çok ii geçti bitiyo çok şükür şimdi açıklanıp çıkış işlemlerini yapıcağım günü beklicem çok şükürrrr bittiiiiiii mezun oldummmm

allahım hepinizin dualarını kabul etsinnnn inşallah aminnnn

arkadaşım çok sevindim :lepi: gözün aydın olsun amin canımmmmm:Saruboceq:

:lepi: o sıkıntı nedir iyi bilirim benimde takıntım var alttan hihoyyyt
bide bebişin olsunda tam olsun :teytey::dance::dance::dance:

kızlar diyeceğim var sizlere
cuma günü adet olucam ortalama 4 günüm var
yanlız son 2 gündür bende süt gibi bir akıntı geliyor mantar değil
koku yok kaşıntı yanma vs. yok
bu sabah test yaptım negatif :uhm:
çokmu erken davrandım bilmiyorum
ama forumda okurken bir çok kişinin daha 4-5 gün kala idrar testinde silikde olsa çıkmış senağlama

canım aynı adet günümüz aynıyerimseniben bende yapacaktım :uhm:sonra vazgeçtim erken yapmışsın bekle şimdi şurda fazla kaalmadı kolay deil biliyorum bende sıkıntılıydım ama kendimi oyalıyaçak bir şeyler buldum sende öyle yap...:sm_cool:

canım ne yaparsan yap tabiki de biraz akıyo hatta ertesi gün bile devam ediyo ende o akıntı hiç de hoşlaşmıyorum ama napalım ayrıca içerde kalan yeter allah istedikten sonraa hiç üzülmeee

ayrıca tebrikleriniz için çok saolun dıptıscım erken yapmışsın cicim sen daha ii bilirsin buişleri ama bence çok erken inşallah sende verirsin dersini çkışımı alırken sana da dua edicemm

canım çok sevindim hadi gözün aydın.şimdi hayırlısıyla bi iş bide bebişin olur inşş.ikiside peşpeşe.
arkadaşlar ya sizdede ilişkiden sonra hemen akıyormu? benim hemen akıyor ozaman tutumuyormu acaba?
tatlım illaki akar ilişkşden sonra hemen kalkma en az 40 dk.yat belinin altına yastık koy.dışarıya fazlası akıyo bir damla bile yeter hamile kalmak için.umarım yardımcı olmuşumdur.

canım sen klomeni dr kontrolünde kullanmıyomusun???cevap evet veya hayır da olsa bence bi kontrole git de ondan sonra karar ver şu ovulasyon testine gelince ben hiç kullanmadım ama kk da kullananların çoğu memnun ama sen bi araştır sitede genelde reglisi düzenli olanlar kullanıyo hayırlısı olsunn

dediğim gibi erken davranmışsın sabırla biraz daha bekle ara ara bende de oluyo o akıntı sebebini bilmiyorum evet kokusuz ve kaşıntısız önerim mi??? bence iç çamaşırlarını ütüle eğer günlük ped kullanmıyosan valla ben ayda bi kez çamaşır suyuyla yıkayıp kaynatırım biraz yıpratıcı oluyo ama günlük ped kullanamıyorum rahatsız ediyo ve de her yıkamada bol buharla ütülüyorum işe yarıyo emin olll

teşekkürlera.s. cevap verdiginiz için bende acaba sadece bendemi oluyorki dedim evet bende hep yattım yastık koydum ama şu son günlerde çalışmalar durdu birde son günlerde ilişkiye girmek sakıncalıymış sanırım sizde öyle bir şey duydunuzmu :uhm: adetimede 4 gün kaldı bugun karın agrılarım oldu galiba adet olucam yaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…