kan testi yaptırdım bugün negatif çıktı çok üzüldüm. ama anlamıyorum beş gün geçmesine rağmen neden çıkmadı. evde yaptım birde ondada ikinci çizgi hafif silik çıktı. hamilelik dışında 5gün geçiktirecek sebep ne olabilirki. cumaya kadar sabır cuma direk doktora gideceğim artık.
allahım isteyen her kuluna bebiş ver yarabbim.
kızlar benim acayip belim ağrıyprduya ovulasyon testi vardı onu yaptım pozitif çıktı yani bende hala çatlamamış yumurta var. perşembe pregnyl vurulmuştum böle bişey olabilirmi.... 4 yumurtam vardı.
herkese selam bende bu ay biliyorsunuz klomen ve pregnyl kullandım ama dün ve bugün acayip bel ağrım var. sizdede olmuşmuydu acaba yumurta çatlamdıda kistmi olduki... normalde benim 14 günden sonra göğüs ağrım olurdu acayip şişerlerdi hiçbişi yokkk kasıklarımda ağrıyo özellikle sol taraf üfff
gününü 5 gün geçtiysen kesinlikle kan testi doğrudur diye biliyorum canım bu kadar stres yapma bende günü gününe olurum ama klomen kullandığım ay 5 gün geçtim ve 6. gün oldum kadınlar hamile kalmayı çok istediklerinde gecikebiliyomuş hatta belirtileri bile yaşayabiliyosun canım yalancı gebelik diyolar buna sen rahat ol ve muhakkak doktora git içini rahatlat
inşallah canım evet bende vaz geçtim zaten teşekkürler cevap verdigin için inşallah sende hamilesindir allah yardımcın olsun....kaydirigubbakcemile5inşallah beyazmelek hiçbirşeye gerek kalmaz ve hamilesindir. Adetin geçmeden test yapma bence yanılma payı fazla ama seni de anlıyorum geçen ay bende yapmıştım sonra olan hayal kırıklığı çok kötü oluyor. Merakla bekle daha iyi. Yardımın için de teşekkür ederim. Şu an hala ağrılarım devam ediyor. Özellikle yürürken ve oturup kalkarken. Yarın da devam edrse doktorumu arar sorarım.
yapma çıkmaz üzülürsün. benim 5.güne giriyorum daha olmadım yaptım çıkmadı. pazartesi kan testine gideceğim ysptırmaya. o nedenle yaptırma diyorum moralin bozulur. ama dayanamaz yaparsan evde çıkmaazsada üzülme geçendede çıkmıyorki:) 7gün geçmesi lazımmış hazır tetslerde. allahım hepimizi duyuyorda görüyorda arkadaşlar.
merhabalar ben aranıza yeni katıldım. uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum bende klomen kullandım hemde iki sefer ilkinde yumurtam olmadı ikinci ayda yumurtam oldu çatlatma iğnesi oldum bana iğneden bir gün sonra kullanmam için progestan isimli birde ilaç verdi sanırım düşük önleyici. ama galiba işe yaramadı çok ağrım oldu doktora gittim yumurtan geç çatlamış dedi. ben size bir soru soracağım progestan isimli ilacı kullanan varsa ilaç bitiminden kaç gün sonra adet olduğunu bana yazabilir mi?
Teşekkürler!
kızlar allahım izin verdi sonunda tek ders sınavımda bitti çok çok ii geçti bitiyo çok şükür şimdi açıklanıp çıkış işlemlerini yapıcağım günü beklicem çok şükürrrr bittiiiiiii mezun oldummmm
allahım hepinizin dualarını kabul etsinnnn inşallah aminnnn
kızlar allahım izin verdi sonunda tek ders sınavımda bitti çok çok ii geçti bitiyo çok şükür şimdi açıklanıp çıkış işlemlerini yapıcağım günü beklicem çok şükürrrr bittiiiiiii mezun oldummmm
kızlar diyeceğim var sizlere
cuma günü adet olucam ortalama 4 günüm var
yanlız son 2 gündür bende süt gibi bir akıntı geliyor mantar değil
koku yok kaşıntı yanma vs. yok
bu sabah test yaptım negatif :uhm:
çokmu erken davrandım bilmiyorum
ama forumda okurken bir çok kişinin daha 4-5 gün kala idrar testinde silikde olsa çıkmış senağlama
arkadaşlar ya sizdede ilişkiden sonra hemen akıyormu? benim hemen akıyor ozaman tutumuyormu acaba?
canım çok sevindim hadi gözün aydın.şimdi hayırlısıyla bi iş bide bebişin olur inşş.ikiside peşpeşe.kızlar allahım izin verdi sonunda tek ders sınavımda bitti çok çok ii geçti bitiyo çok şükür şimdi açıklanıp çıkış işlemlerini yapıcağım günü beklicem çok şükürrrr bittiiiiiii mezun oldummmm
tatlım illaki akar ilişkşden sonra hemen kalkma en az 40 dk.yat belinin altına yastık koy.dışarıya fazlası akıyo bir damla bile yeter hamile kalmak için.umarım yardımcı olmuşumdur.arkadaşlar ya sizdede ilişkiden sonra hemen akıyormu? benim hemen akıyor ozaman tutumuyormu acaba?
kızlar slmmm kimse varmı?uzun zamandır giremedim ama takip etmeye çalıştım yazılarınızı nasılsınız bakalım? semacım ben adet oldum ekim 19 yazabilirsin listeye bu ay hiçbir şey kullanmamıştım klomene devam edip etmemeye kararsızım birde bişey sorcam kızlar bu ovulasyon testleri varya nasıl işe yarıyomu ben almayı düşünüyorum bilen varsa yardımcı lursa sevinirim aramıza katılan arkadaşlarada bol şans diliyorum inşallah kısa zamanda hamile kalırlar...kalırız...hepimiz.....
kızlar diyeceğim var sizlere
cuma günü adet olucam ortalama 4 günüm var
yanlız son 2 gündür bende süt gibi bir akıntı geliyor mantar değil
koku yok kaşıntı yanma vs. yok
bu sabah test yaptım negatif
çokmu erken davrandım bilmiyorum
ama forumda okurken bir çok kişinin daha 4-5 gün kala idrar testinde silikde olsa çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?