Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım çok sevindim hadi gözün aydın.şimdi hayırlısıyla bi iş bide bebişin olur inşş.ikiside peşpeşe.

saol cicim valla ağzından bal damlıyoo inşallah cicim valla aslında bi iş bulsam da demiyorum değil hani allahım hangisini hayırlı görürse ama bebiş illaki önce olsunnn hayırlısıyla birlikte cümlemizeee

canım adetin hemen öncesi ve hemen sonrası enfeksiyon riski yüksek olduğundan riskli ama titiz davranırsa devam et hep de bebek için olmazki canım faaliyet arada isteyerek bişe düşünmeden de olmalı hep planlı olunca insan stres yapıyo ister istemezzz regliyi düşünmemeye çalış inşallah tutmuştur ama düşünerek geciktirme emiii hayırlısı olsun mevlam gönlüne göre versinnnn

kızlar ben sahura hazırlanayım yavaş yavaş size ii geceler kendinize ii bakın mutlu olun pozitif düşünün çalışın boş durmayın yata yata bebek olmaz ama dimiii çalışın çalışsın çalışın

canım adetin hemen öncesi ve hemen sonrası enfeksiyon riski yüksek olduğundan riskli ama titiz davranırsa devam et hep de bebek için olmazki canım faaliyet arada isteyerek bişe düşünmeden de olmalı hep planlı olunca insan stres yapıyo ister istemezzz regliyi düşünmemeye çalış inşallah tutmuştur ama düşünerek geciktirme emiii hayırlısı olsun mevlam gönlüne göre versinnnn[/QUOTE]
inşallah canım ya zaten artık düşünmemeye çalışıyorum kafamı başka şeylerle doldurmaya çalışıyorum ama nekadarda olsa insan kendini alamıyor amin isteyen herkeze mevlam versin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ymurtluyosundur ya da yumoşların çatlıyodur. benim yumurtam çatladı ondan 7 gün sonra feci kasık ağrıları batmalar yaşadım.ama maalesef gonaphene ve bu tür ilaçlar yapabiliyor bunu. o yüzden ayrıntılar belirtilere takılma derim ben. sonrasında negatif olunca çok üzülüyosun çünkü.

canım kist olabilir ama insallah hamişsindir.

canım 18 ile 22mm yumoşlar verimli oluyormuş. drum söyledi. 18 olunca çatlatmak daha sağlıklı tabiki

canım insallah hamiş olmazsın bebiş geliyor hade insallahhh. sayfamıza yeni hamiş lazım bizim de umutlanmamız için di mi ama :)

kizlar nasilsiniz...
Aranizda klomenle aşilama yaptiran var mi acaba...
Alilama yaptirip yaptirmama arasinda kararsizim...
Bu ay yaptirsam mi acaba yarin doktor kontrolüm var kesin karar vermemlazim..
Aşilama yapanlar bilgi verebilirmisiniz.
çok ağrili bir işlem mi ne kadar can yakiyor..

23.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
gamzelii::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EKİM
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13EKİM
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::13EKİM
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
melankolia :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
SUNNES::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

bebegim sanırım herkesin yasadıkları birbirinden farkı benim cok yakın bir arkadasım mikro enjenksiyonla 10 yılın sonunda ikiz sahibi oldu. tup bebegin tum asamalrını detaylı olarak sordum 2, seferde hamile kalaildi iki kere y asadı. yani tabiki bir aneztezi var yumurta toplanırken o yumurtalar buyurken karınd asislik sancı vs ama ben dayanıklı biri oldugum için bunları hiç onemli gormuyorum. ruhsal olarak allaha sukur ikinci için ugrasıyorum ben napalım kaderde yokmus deyip vazgeçebilirim enazından elimden gelen hersey iyaptım derim tabi bu karar tup bebek yapma kararı insanın kendi yasasıyına sartlarına vs çok ilintili.

mavis sema da yazmıs zaten erkeklerede veriyorlar sperm sayısını artırması için sanırım içerigindede yazıyor

bu ay bana yumurtlama ilacı vermedi oluruna bırakalım dedi haftaya cuma tekrar kontrole çağırdı ondan sonrada yani bidahaki ayada rahim filmi çektiricem sonrada hayırlısı :çok üzgünüm:
maviscim zaten rahim filmi cekilmeden bu ilacları içmen çok çok yanlıs çokg ereksiz insalah temiz çıkar filmin de için rahat eder

herkesin yumurta gelisimi aynı hizda olmuyor o yuzden yumurtan 18 mm ye geldikten sonra catlatma yapıyorlar genelde . bu da genelde 13-14 gunler gibi

zeliscim 18-22 mm iken igne vurulması en ideali diye pek çok yerde okudum.

bazı kisiler erken yumurtluyor ve hormonları hemen yukseliyor bir kisim insandaçıkabiliyor ama çıkmaması yokanlamınad agelmez daha çokerken umarım vardır dıpdıs

arkadaşlar ya sizdede ilişkiden sonra hemen akıyormu? benim hemen akıyor ozaman tutumuyormu acaba?
beyaz melek akan meni zaten spermler ç oktan yola koyulmus bile oluyorlar merak etme insanlar istemeden hiç bu sekil itinalar gostermeden hamile kalıyor kaza ile demekki bir sekil iliski yasanması bile yetiyor çogu zaman.

kızlar beni listeden silin. dün adet oldum. hayırlısı inşallah..yeni adet tarihim 20 ekim..

herkese selam kızlar,bugün gonaphen kullanmaya başladım ve cumartesi günü dr. kontrolüm var,yumurtlama takibine başlanacak ...bu takip ultrasonla mı,kan testiyle mi nasıl yapılıyor?

canım insallah hamiş olmazsın bebiş geliyor hade insallahhh. sayfamıza yeni hamiş lazım bizim de umutlanmamız için di mi ama :)[/QUOTE]

canım arkadaşım yanlış yazmışsın sanırım neyse önemli deil inşalah hamileyimdir ama karın agrılarım başladı yarabbim verirde bayramda ailerimize süpriz olur ...

canım saolsın ne bileyim insan bilmeyince inşalalh işe yaramıştır ve hamileyimdir allahın hepimize en kısa zamanda anne olmayı kaydirigubbakcemile2 nasip et...:Saruboceq:

sanırım alıntı yapmakta zorlanıyorum,neyse arkadaşlar bu ay umarım bir çogunuz bebeklerine kavuşursunuz,moral verirsiniz bizlere,
progestan ile ilgili bir arkadaşımız soru sormuştu.progestan kullanımı bittikten en fazla 10 gün içinde adet olunması gerekir.benim geçen ay ilaç bittikten 9 gün sonra olmuştu.umarıım yardımcı olabilmişimdir.

herkese selam kızlar,bugün gonaphen kullanmaya başladım ve cumartesi günü dr. kontrolüm var,yumurtlama takibine başlanacak ...bu takip ultrasonla mı,kan testiyle mi nasıl yapılıyor?

canım yuymurtlama takipi ultrasonla yapılıyo yeterli büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesiyle çatlatılıyor...

gamzeli konu ile ilgili tam detaylı bilgiyi internetten yumurtlama takibi yada tibbi adi ile ovulasyon induksiyonu sanırım oyle aratabilirsin.
genopheneyi içtikten sonra dr un seni gun asıırı yada birkaç gun hergun cagırıp ultrasonla vajinal tabi bakıp yumurta buyukluklerni olcecek ve gerektiugi zaman catlatma ignesi vereycek kalcadan gidip yapıtracaksın eczane yada hast vs de. ve sonra sug unler iliski mutlaka diycek sonra catlamısmı diye tekrar ultrasonla bakmaya cagırabilir vs . bunlardan ibaret

kızlar beni listeden silin. dün adet oldum. hayırlısı inşallah..yeni adet tarihim 20 ekim..

hayırlı olsun cicim ekledim seni bakalım kızın da çok şekermiş öp yerimizeee

gamzelii den alıntı

genel olarak vajinal ultrasonla yapılıyo ama dr una kalmış.yumurtanın çatlayıp çatlaadığını ise ormon testiyle ya da tekrar vajinal ultrasonla öğreniyo dr lar hayırlı olsun tedavin canımmmm

herkese hayırlı iftarlar çıkış işlemlerim de bittti bu arada cuma öğleden sonra çıkışı laıyom hadi öptüm sizleri çok yemeyin heeeee

meraba kızlar benim adet günüm geçeli 8 gün oldu gebelik testi için kan verdim yarın belli olacak bende pco vardı 1 haftadır çok sancım var sanki adet olacakmışım gibi birde ayağa kalkınca yumurta beyazı kıvamında akıntı boşalır gibi oluyor daha önce böyle birşey yoktu dünden beride gögsümde ağrı var sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…