canım çok sevindim hadi gözün aydın.şimdi hayırlısıyla bi iş bide bebişin olur inşş.ikiside peşpeşe.
teşekkürler cevap verdiginiz için bende acaba sadece bendemi oluyorki dedim evet bende hep yattım yastık koydum ama şu son günlerde çalışmalar durdu birde son günlerde ilişkiye girmek sakıncalıymış sanırım sizde öyle bir şey duydunuzmu adetimede 4 gün kaldı bugun karın agrılarım oldu galiba adet olucam yaaaaaaaaaa
arkadaşlar ben bu ay ilk defa gonaphane kullandım. Bir hafta önce haplar bitti. Adetimin üçüncü günü başladım. Günde iki tane olarak kullandım. Ama bugün kasıklarımda çok feci şekilde ağrı var. Karnımın içi bir acayip. Adetimin bugün 14. günü sanırım yumurtlama günlerindeyim. Acaba haplardan mı böyle oluyor. Kullanan arkadaşlar fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Normal mi böyle olması sizce.
kan testi yaptırdım bugün negatif çıktı çok üzüldüm. ama anlamıyorum beş gün geçmesine rağmen neden çıkmadı. evde yaptım birde ondada ikinci çizgi hafif silik çıktı. hamilelik dışında 5gün geçiktirecek sebep ne olabilirki. cumaya kadar sabır cuma direk doktora gideceğim artık.
allahım isteyen her kuluna bebiş ver yarabbim.
arkadaşlar bugun doktora gittim adetimin 13. günüydü bugün iki tana yumurtam oluştu biri 16 diğeri 17,5 mm çarşamba günüde çatlatma iğnesi olucam kızlar sizce yumurtalarım yeteri büyüklüğe geldimiki hemen iğnemiyani çarşamba günü yaptırmamı söyledsi....
teşekkürlera.s. cevap verdiginiz için bende acaba sadece bendemi oluyorki dedim evet bende hep yattım yastık koydum ama şu son günlerde çalışmalar durdu birde son günlerde ilişkiye girmek sakıncalıymış sanırım sizde öyle bir şey duydunuzmu :uhm: adetimede 4 gün kaldı bugun karın agrılarım oldu galiba adet olucam yaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
esrako canım ben tüp bebeğin maddi kısmını 2. planda tutuyorum tedavi aşamasının çok zor acılı ve yıpratıcı olduğunu çok yakın bir arkadaşımdan dinledim hani neden bu sıkıntılar çekilsin daha erken iken bide o kadar çabadan ve acıdan sonra tutmadığını düşün bu seferki daha büyük bir hayal kırıklığı olmazmı
mavis sema da yazmıs zaten erkeklerede veriyorlar sperm sayısını artırması için sanırım içerigindede yazıyorherkese iii akşamlar arkadaşlar moralim çok bozuk doktora gittim doktor eşimin sperm durumunu beğenmedi normal yolla olma imkanı çok düşük diyor o yüzden aşılama olabilirmiş fakat benim yumurtalarda yeterli büyüklüğe gelmiyolarmış en son gittiğimde 14.gün 11 mm falandı nese bu ay gonaphene vermedi başka bi ilaç verdi yumurtaları geliştirici hormonları düzenleyen bi ilaçmış birde kızlar ben anlamadım bu işi eşimede gonaphene kullanmasını söledi
maviscim zaten rahim filmi cekilmeden bu ilacları içmen çok çok yanlıs çokg ereksiz insalah temiz çıkar filmin de için rahat ederbu ay bana yumurtlama ilacı vermedi oluruna bırakalım dedi haftaya cuma tekrar kontrole çağırdı ondan sonrada yani bidahaki ayada rahim filmi çektiricem sonrada hayırlısı :çok üzgünüm:
herkesin yumurta gelisimi aynı hizda olmuyor o yuzden yumurtan 18 mm ye geldikten sonra catlatma yapıyorlar genelde . bu da genelde 13-14 gunler gibikızlar acil fikrinize ihtiyacım var. salı günü adetimin 3. günü oluyor. dr gel yumurtlama için ilaç vericem demişti. sizce hangi ilaç daha iyi?
klomen mi? gonaphene mi?
simeray klomen daha eski bir ilac sanırım 9 ytl mi ne çok da ucuz. genophene daha yeni çıkan bir ilac içerikleri aynı diyorlar ama klomenin kistyapma eğilimi daha çok dedi benim son gittigmi dr.kimi hala eskisistem onu yazıyor dedi genophene kac para bilmiyorum sanırım daha yuksek birisi fiyatları çok farklı diyeyazmıstı. ama zaten dr un onercek ilacı senins ecme sansın yok
ikincisi ayın 23 ünde 3. günüm olduğuna göre ilacı 5 gün içsem 28 i yapar. kaçıncı günlerde çatlatma iğnesioluyor? bayrama denk gelirmi acaba?
zeliscim 18-22 mm iken igne vurulması en ideali diye pek çok yerde okudum.arkadaşlar bugun doktora gittim adetimin 13. günüydü bugün iki tana yumurtam oluştu biri 16 diğeri 17,5 mm çarşamba günüde çatlatma iğnesi olucam kızlar sizce yumurtalarım yeteri büyüklüğe geldimiki hemen iğnemiyani çarşamba günü yaptırmamı söyledsi....
bazı kisiler erken yumurtluyor ve hormonları hemen yukseliyor bir kisim insandaçıkabiliyor ama çıkmaması yokanlamınad agelmez daha çokerken umarım vardır dıpdıskızlar diyeceğim var sizlere
cuma günü adet olucam ortalama 4 günüm var
yanlız son 2 gündür bende süt gibi bir akıntı geliyor mantar değil
koku yok kaşıntı yanma vs. yok
bu sabah test yaptım negatif :uhm:
çokmu erken davrandım bilmiyorum
ama forumda okurken bir çok kişinin daha 4-5 gün kala idrar testinde silikde olsa çıkmış senağlama
beyaz melek akan meni zaten spermler ç oktan yola koyulmus bile oluyorlar merak etme insanlar istemeden hiç bu sekil itinalar gostermeden hamile kalıyor kaza ile demekki bir sekil iliski yasanması bile yetiyor çogu zaman.arkadaşlar ya sizdede ilişkiden sonra hemen akıyormu? benim hemen akıyor ozaman tutumuyormu acaba?
kızlar slmmm kimse varmı?uzun zamandır giremedim ama takip etmeye çalıştım yazılarınızı nasılsınız bakalım? semacım ben adet oldum ekim 19 yazabilirsin listeye bu ay hiçbir şey kullanmamıştım klomene devam edip etmemeye kararsızım birde bişey sorcam kızlar bu ovulasyon testleri varya nasıl işe yarıyomu ben almayı düşünüyorum bilen varsa yardımcı lursa sevinirim aramıza katılan arkadaşlarada bol şans diliyorum inşallah kısa zamanda hamile kalırlar...kalırız...hepimiz.....[/QUOT
merhaba canım,
istersen tükürükle yapılan ovulasyon testlerini bi araştır.bir yıl süre ile kullanlabiliyor.fiyatı da 70-80 ytl civarı idi sanırım.kullanan tanıdıklarım memnun.umarım sendede işe yarar.
herkese selam kızlar,bugün gonaphen kullanmaya başladım ve cumartesi günü dr. kontrolüm var,yumurtlama takibine başlanacak ...bu takip ultrasonla mı,kan testiyle mi nasıl yapılıyor?[/QUOTE
canım bende eger bu ay hamile deilsem bende ekimde gidicem tamda bende soruçaktım bu soruyu :uhm: ama benim doktorum adetin 14 günü yumurta takipi yapacak seninki kaöıncı günü çagırdı merak ettim şimdi?:uhm:
beyaz melek akan meni zaten spermler ç oktan yola koyulmus bile oluyorlar merak etme insanlar istemeden hiç bu sekil itinalar gostermeden hamile kalıyor kaza ile demekki bir sekil iliski yasanması bile yetiyor çogu zaman.
herkese selam kızlar,bugün gonaphen kullanmaya başladım ve cumartesi günü dr. kontrolüm var,yumurtlama takibine başlanacak ...bu takip ultrasonla mı,kan testiyle mi nasıl yapılıyor?
herkese selam kızlar,bugün gonaphen kullanmaya başladım ve cumartesi günü dr. kontrolüm var,yumurtlama takibine başlanacak ...bu takip ultrasonla mı,kan testiyle mi nasıl yapılıyor?
kızlar beni listeden silin. dün adet oldum. hayırlısı inşallah..yeni adet tarihim 20 ekim..
gamzelii den alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?