üzülme canım bi dahakine olur inşallah rabbim ne zman isterse o zman oluyor hayırlısı neyse o olsun hakkımızda ben bişey soracağım
bende klomen kullanmıştım bu 2. kullanışım bugün dr gittim ymurtan gelişmiş dedi çatlamak üzere yumurtan dedi ister iğne yaptır istersen bekle kendi çatlasın dedi napayım alayımmı acaba iğneyi yoksa bekleyeyimmi dr bana bıraktı sonrada gün aşırı ilişki verdi seninde böylemi olmuştu canım başka ilaç vermedi daha önceki dr da iğne yapmamıştı bide bana progeston diye ilaç vermişti bu dr vermedi bu ilaçtan sen içtinmi bu ilaçtan canım napcam şaşırdım offfffffff
kuzu aldım haberlerini
keşke bikaç gün daa bekleseydin
bu şekilde öğrenmek biraz üzüo insanı
regl olarak öğrenmek daa az yaralıo
ama anlıorum seni ilk klomen kullanışında hemen olucak gibi gelio insana
bakalım ben beklemedeyim nolucak?
canım benmde 15 aralık SAT
iğnemide senden bigün sonra 29 aralıkta oldum
yarın iğneden sonraki 14. gün
ama ben muhtemelen beklerim
eğer olmassam perş. falan evde test yaparım
dr. kontrol için 3. günü çağırmıştır çünkü klomen tedavisi 1 ay arayla yapılıo
1 ay klomen kullanıosun diğer ay kullanmıosun o kullanmadığın ayda ilaç etkisini sürdürüo
saol kuzu CUM
bisde dr. gün aşırı demesine rağmen hergün çalıştık iğneden sonra
ama nasip kısmet bakalım
sende ümitsizliğe kapılma önümüzdeki maçlara bakalım dimi
canım benım bu ilk tedavımdı yumurtalarım hıç çalısmıodu klomen kullandım sonra yumurtalaı takıp ettı 2 - 3 defa gıtttım dr 28 aralıkta buyumusler olmus hatta bıkaçtane olmus dedı o gun iğne yaptı bana baska ılaç kullanmadım ben.canım eger iğne olmadanda catlıycaksa oxzaman olma istersen dr catlıycagı gun aralıgını oyledımı.aman cnm sakın kacırma gununu.biz kacırdıkmı noldu anlamadım((
[
sevda nerdesinnnnn cnm ben dayanamadım ve gıttım yaptırdım test :)) 15dk sonra cıkar sonuc belkı cıkmıstrda bırazdan gıtcem almaya.onlar söylemıomuş ama sonucunu sinirler burda yazıcam bakalım ne cıkıcak kızlarr dua edinnnn :Saruboceq:
sevda ( alimanas ) ve kuzuuu ( selda) buluşmuşlar efendim.... kan tahlili vermeye gitmişler ardından da kahve içmişler..biz de burda çalışalımmmmmmmmmm
bu buluşmanın tekrarlanmasınııııııııııııııııı;;;
en kısa zamanda benimle de tanışılmasınııııııııııııııııııııııııı ;
akabilinde eşlerle birlikte toplaşılmasınıııııııııııı .....
uymayanınnnnnnnn kk da tepesine çökülmesini rica ederim :)
KISKANDIMMMMMMMMMM
sağol canım verdiğin bilgiler için iğneyi olmadım çok heyecanlıyım bakalım nolcak inşallah tuttururuz Allahım isteyen herkese versin kimseyi aratmasın canım dr yarın çatlayabilir dedi
yarında solunum testine gireceğim nefes alamıyorum diye alerji testi yapmıştı sorunlu çıkmış o yğzden şimdide ilaçlı solunum testine sokacaklar alerjik astımdan şüpheleniyor dr inşallah çıkmaz psikolojiktir ödüm patlıyor astım çıkacak diye nolur benim için duaedermisin astım yada kötü bişey çıkmasın çok makbule geçersin bir insanın başkası için ettiği dua kabul olurmuş hayırlısı artık hakkımda
canım uzulmek yok calısmalara devam ben 5 .ayda tutturdum bılıyorsunuz bende ılk kullanısımda tutacagından cok emındım ama malesef kı 3 kez kullanmama ragmen tutmadı sımdı tutmaması asla tutmayacagı anlamına gelmez stresten uzuntuden uzak kalıp calısmalara devam etmelısın bende bır hamıs olarak asli vazifem olan dua etme işimi sız arkadaslarım ıcın devam ettırecegım :)))) motıvasyonu kaybetmek demoralıze olmadan bebek calısmalarına devam bebıs tutmazsa herzaman dedıgım gıbı zevk hanemıze yazarız dımı ama:))))) unutmayın hıc bır calısma bosa gıtmezzz:)
Sevdacığıım ne bu kız erkenden düşmüşsün buralara? Uyku mu tutmuyor canımıniçii. Günaydın nasılsın arkadaşım. Hayırlı günleeer
KUZUCUĞUM yaa seni umutlandırmak istemem istemem ama, ben aylar önce adetim geciktiği için kan tahlili yaptırmıştım. Hatta öncesinde doktorum adet söktürücü verdi, istersen tahlil yaptır, değerin 5 ten yukarıysa bana gel ama değilse bu ilaca başla dedi. Benim değerim de 0,50 çıktı ve ben ilaca başladım. Sonunda adetim gelmeyi başardı amaa, üçüncü günü kist neyim var mı diye kontrole gittiğimde rahim çok kalınlaşmış hamile olabilirsin bi test yaptıralım dedi. Ben testi yaptırdım ve 831 çıktı değerim. Yani evet kafa karıştırıcı bir durum ama, söylemek istediğim şu; daha önceki kan testlerimde sonuç ya 0,01 çıkıyordu ya da 0,02 çıkıyordu. Şimdi senin için iki ihtimal var canım, ya hamileliğinin çoookk başındasın, ya da kullandığın ilaçların etkisi tam olarak geçmemiş. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım. Hem sen ilk değilsin, neredeyse hepimiz klomeni ilk kullanışımızda hamile kalacağımızı düşünmüştük. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?