Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kuzu aldım haberlerini
keşke bikaç gün daa bekleseydin
bu şekilde öğrenmek biraz üzüo insanı
regl olarak öğrenmek daa az yaralıo
ama anlıorum seni ilk klomen kullanışında hemen olucak gibi gelio insana
bakalım ben beklemedeyim nolucak?

canım benım bu ilk tedavımdı yumurtalarım hıç çalısmıodu klomen kullandım sonra yumurtalaı takıp ettı 2 - 3 defa gıtttım dr 28 aralıkta buyumusler olmus hatta bıkaçtane olmus dedı o gun iğne yaptı bana baska ılaç kullanmadım ben.canım eger iğne olmadanda catlıycaksa oxzaman olma istersen dr catlıycagı gun aralıgını oyledımı.aman cnm sakın kacırma gununu.biz kacırdıkmı noldu anlamadım ((

sorma cnm ya sonucu aldgım an sankı üzülmedım ama sımdı hıssedırum (( olucak gıbı gelkıodu hep bana nie olmadıkı yaa anlamadım bıkaçtane yumurtam olmustu en son gıttım persembe yumurtlaman olmus inş tutmustur dedı ee nıe tutmadı kıı of offfffff.dr regl olursan 3 gunu gel demıstı gıtcemde napcak tekrar klomenmı vercek.senın kaç gunun var cnm şimdi

canım benmde 15 aralık SAT
iğnemide senden bigün sonra 29 aralıkta oldum
yarın iğneden sonraki 14. gün
ama ben muhtemelen beklerim
eğer olmassam perş. falan evde test yaparım
dr. kontrol için 3. günü çağırmıştır çünkü klomen tedavisi 1 ay arayla yapılıo
1 ay klomen kullanıosun diğer ay kullanmıosun o kullanmadığın ayda ilaç etkisini sürdürüo

kızlar selam.kızlar benim elimde 2 tane pregnyl var ihtiyacı olana gönderebilirim.özellikle doğu illerinde bulunmuor bu iğne.ben çok zor buldum.ihtiyacı olupta bulamayan varsa özelden msj atarsa sevinnirim.ben almıştım ama benimiğne yaptırmaya ihtiyacım olmadı.

hmm anladım canım desene senle peş peşeymısz:) benımde 15 aralıktı.hadı bakalım cnm sende beklıorm guzel hbr lerıı.alla alla çalısmalarıda duzenlı yapmıstık ama :)) pazartesı iğne oldum salı carsba calıstık sonrada gün asırı calıstık ama olmayınca olmuo işte (dualrım sızlerleeee

saol kuzu CUM
bisde dr. gün aşırı demesine rağmen hergün çalıştık iğneden sonra
ama nasip kısmet bakalım
sende ümitsizliğe kapılma önümüzdeki maçlara bakalım dimi

saol kuzu CUM
bisde dr. gün aşırı demesine rağmen hergün çalıştık iğneden sonra
ama nasip kısmet bakalım
sende ümitsizliğe kapılma önümüzdeki maçlara bakalım dimi

:)) evet cnm haklısın :))))alkisalkisalkisinş innnşşş tutmustur senın cnmmm

sağol canım verdiğin bilgiler için iğneyi olmadım çok heyecanlıyım bakalım nolcak inşallah tuttururuz Allahım isteyen herkese versin kimseyi aratmasın canım dr yarın çatlayabilir dedi
yarında solunum testine gireceğim nefes alamıyorum diye alerji testi yapmıştı sorunlu çıkmış o yğzden şimdide ilaçlı solunum testine sokacaklar alerjik astımdan şüpheleniyor dr inşallah çıkmaz psikolojiktir ödüm patlıyor astım çıkacak diye nolur benim için duaedermisin astım yada kötü bişey çıkmasın çok makbule geçersin bir insanın başkası için ettiği dua kabul olurmuş hayırlısı artık hakkımda

canım uzulmek yok calısmalara devam ben 5 .ayda tutturdum bılıyorsunuz bende ılk kullanısımda tutacagından cok emındım ama malesef kı 3 kez kullanmama ragmen tutmadı sımdı tutmaması asla tutmayacagı anlamına gelmez stresten uzuntuden uzak kalıp calısmalara devam etmelısın bende bır hamıs olarak asli vazifem olan dua etme işimi sız arkadaslarım ıcın devam ettırecegım :)))) motıvasyonu kaybetmek demoralıze olmadan bebek calısmalarına devam bebıs tutmazsa herzaman dedıgım gıbı zevk hanemıze yazarız dımı ama:))))) unutmayın hıc bır calısma bosa gıtmezzz:)

aman kıyamam arkadasım kıskanmıs eyvahedigeldismile cıcım sensız olurmu tabıkı hep bırlıktede gorusecegız zaten bugun konustuk selda ıle hep beraber toplanacagız merak etme yalnız benım yaklasık olarak 3 gun kocısım yok bursaya gıttı dondugunde toplanırız ıns olumunekankayizsmile

Sevdacığıım ne bu kız erkenden düşmüşsün buralara? Uyku mu tutmuyor canımıniçii. Günaydın nasılsın arkadaşım. Hayırlı günleeer
KUZUCUĞUM yaa seni umutlandırmak istemem istemem ama, ben aylar önce adetim geciktiği için kan tahlili yaptırmıştım. Hatta öncesinde doktorum adet söktürücü verdi, istersen tahlil yaptır, değerin 5 ten yukarıysa bana gel ama değilse bu ilaca başla dedi. Benim değerim de 0,50 çıktı ve ben ilaca başladım. Sonunda adetim gelmeyi başardı amaa, üçüncü günü kist neyim var mı diye kontrole gittiğimde rahim çok kalınlaşmış hamile olabilirsin bi test yaptıralım dedi. Ben testi yaptırdım ve 831 çıktı değerim. Yani evet kafa karıştırıcı bir durum ama, söylemek istediğim şu; daha önceki kan testlerimde sonuç ya 0,01 çıkıyordu ya da 0,02 çıkıyordu. Şimdi senin için iki ihtimal var canım, ya hamileliğinin çoookk başındasın, ya da kullandığın ilaçların etkisi tam olarak geçmemiş. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım. Hem sen ilk değilsin, neredeyse hepimiz klomeni ilk kullanışımızda hamile kalacağımızı düşünmüştük. :)))

hadı hayırlı cnm yarın catlıycaksa buguden baslayın calışmalara yarında devam edın aman hıçç rıske atmayın derım ben.dualarım senınle olcak hayırlısıyla kotu bırsey cıkmasın inşşş cnm.psıkolojık olabılır cnm evet sen olumlu dusun olumlu ollsun derler ya ii düşün ii olsunn.hadı cnm hbr lerı beklıyorum

kızlar herkes gelsin diye bekledim ama daha fazla sabredemicem
mendiller hazırmı
HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR

gunaydınn cnmm :)) aynen öle calışmalara devam :)) ben soylemedım kan testı yaptıgımı hatta gıdıp 2kere yaptıgımı baktım sonuç negato soylemedım bende artık aramızda :))))))

gunaydınnn cnm,benım reglım daha gecmedı 15 aralıktı ben bekleyemedım :)) ama sonuc 0.31 cıktı,nebılım kotu bı duyguymuş yaa( sımdı reglımı beklıorm 3.gunu dr gıtcem of off ama oflamıyım moralımı yuksek tutım tutmam lasımm.esım kan testı yapıgımı bılmıo soylemedım pozıtıf olsayd suprız yapmayı ıstıodum baktım negatıf hıç soylemedım bendee.inşş onumuzde kı ayy artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…