canım test sonucun inşş pozitif çıkar.bizede hemen haber ver.hep beraber sevinelim.:teytey: canım hamişken bendede aynı akıntı olmuştu ama kişiden kişiye değişiyormuş hamişlik belirtisi.inşş:CüvCüv: hamişsindir bacım.bendede bi kaç gündür sol kasığımda ağrı var ara ara şiddetleniyor.bugün 15. günüm acep yumoşlarmı çatlıo?:uhm:meraba kızlar benim adet günüm geçeli 8 gün oldu gebelik testi için kan verdim yarın belli olacak bende pco vardı 1 haftadır çok sancım var sanki adet olacakmışım gibi birde ayağa kalkınca yumurta beyazı kıvamında akıntı boşalır gibi oluyor daha önce böyle birşey yoktu dünden beride gögsümde ağrı var sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ...........
semacım ben zaten doktor kontrolü altındayım cnm kendi kafama göre bişey yapmam ben evimi taşıdımda başka bir şehre,bursadaki doktorumuda değiştirmek istemiyorum o yüzden ara vermek zorumda kaldım...
canım test sonucun inşş pozitif çıkar.bizede hemen haber ver.hep beraber sevinelim.:teytey: canım hamişken bendede aynı akıntı olmuştu ama kişiden kişiye değişiyormuş hamişlik belirtisi.inşş:CüvCüv: hamişsindir bacım.bendede bi kaç gündür sol kasığımda ağrı var ara ara şiddetleniyor.bugün 15. günüm acep yumoşlarmı çatlıo?:uhm:
evet canım olabilir nette araştırdıgıma göre öyle şeyler oluyormuş inşallah hamilesindir hayırlı haberlerle gel inşallah bizide mutlu et....meraba kızlar benim adet günüm geçeli 8 gün oldu gebelik testi için kan verdim yarın belli olacak bende pco vardı 1 haftadır çok sancım var sanki adet olacakmışım gibi birde ayağa kalkınca yumurta beyazı kıvamında akıntı boşalır gibi oluyor daha önce böyle birşey yoktu dünden beride gögsümde ağrı var sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ...........
evet canım benimde öyle oldu muhtemelen çatlıyordur çalışmalara devam hakkında hayırlısı olsuncanım test sonucun inşş pozitif çıkar.bizede hemen haber ver.hep beraber sevinelim.:teytey: canım hamişken bendede aynı akıntı olmuştu ama kişiden kişiye değişiyormuş hamişlik belirtisi.inşş:CüvCüv: hamişsindir bacım.bendede bi kaç gündür sol kasığımda ağrı var ara ara şiddetleniyor.bugün 15. günüm acep yumoşlarmı çatlıo?:uhm:
merhaba kizlar
bu akşam doktor kontrolüm var.....
Adetimin 12.günü bu gün bakalim yumurtalar kaç mm olmuşlar.
Bu ay klomen kullnmamin 3.kürüydü ve aşilama yaptirmaya karar verdik..muhtemelen cuma günü aşilma yaptircam...
Inşallah herşey iyi gider...
Sizler nasilsiniz..
arkadaşlar merhaba ben bugün pregnly çatlatma iğnesi vurulacam bana doktorum 5000 mg 2 doz+1 su dedi yani 10000 mg ediyo sizde öylemi vuruldunuz
kızlaaarrrr çok karışığım,daha önce anlattığım gibi 1 senedir korunmamamıza rağmen sonuç alamamıştık bu ay ilk defa klomen kullandım içim kıpır kıpırdı,bu arada dişçiye gittim ve kanal tedavisi gerektiğini söyledi bende kan testi yaptırıp ona göe anestezi almaya karar verdim dün 27.gunumde ve benım bhcg sonucum 20,6 çıktı ınanılmaz mutluyum ama dr.yınede gecikme olmadıgı ıcın kesın bısey soyleyemeyız dedı ve yarına eger 2 ye katlanırsa pozitiftir dedi,hersey yarınkı teste baglı nolurrrrr dua edın benım ıcınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?