Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben üç ay önce kimyasal gebelik geçirdim tekrardan yeni başladık çalışmalara

zor bi durum canım benim tanıdığım bir arkadaşta geçen kimyasal gebelik geçirdi.ama dr onlara hiç üzülmeye gerek yok demiş,bunu veren allah başkada verir siz çalışmalara devam edin demiş.sizde bol bol çalışın canım

tüplerin tıkalı olabilir caım bende kullandım ilk kez omadı doktorum 1 ay dha denicez olmazsa rahim filmi cekicez dedi tüplere bakılcak yani herseyin normal olması bişi ifade etmio

özgeözge nasılsın canım son durumun nasıl kendini nasıl hissediyorsun umarım bu ay güzel haberi beraber veririz geçen ay veremedik ama bu ay olur umarım

ben cıkıyorum kızlar, herkese iyi aksamlar, güzel bir haftaya uyanalım yarın sabah inşallah...

selam kızlar grip oldum ben yaaa(( burnum akıyor öksürüyorum... ilaçta içemiyorum.sabahtan beri nane limon ve çorba içiyorum.yarın da iş var offff(

özgeözge nasılsın canım son durumun nasıl kendini nasıl hissediyorsun umarım bu ay güzel haberi beraber veririz geçen ay veremedik ama bu ay olur umarım

iyiyim canım geçen ayki klomenin etkisi devam edyormus bu ay vermedi doktorum yumurtlama gnlerim bu ara calısıyoruz yogun sekilde inşallah tutar tutmazsa bi kere daha klomen kullancam yine denicez o da olmazsa tüplere bakılcak gerildim valla inşallah rahim fimine gerek kalmaz snde ne var ne yok

herkez nerdeeeeeeee..derya kıskandım tabeee bende listenın orasında olımmm :)))ohh ohh sımdı sız sohpet muhabbet yapıosunuz bızde kaldık bugunn offffffff offffffffffffcok sınır oldummmm sevdaaaa anladın senn :))))))

Rabbime binlerce şükürrr
değerim 156.89 çıktı kızlarr
iştee şimdi kesin hamileyim diebiliorum
Darısı hepinizin başına inşşşşş

kızz bi inanamadınnn hamişliğineee doğurunda emin olcak :)))

ben üç ay önce kimyasal gebelik geçirdim tekrardan yeni başladık çalışmalara
o nasıl oluyor bahseder misin_?

yaaaaaaaa gelcekmişsinnn durumlar değişmiş...walla acayip eğlendik..çok keyifli geçti... bir dahakine 3 aile oluruz artık :) ayarlarız üzülme:)
resim eklicem şimdiiii

sevdacım (alminas) bugün bana ve eşime çok güzel vakit geçirttiniz ...valla geldiğimize çok memnun oldum ; daha evvel ayarlayamadığımıza da üzüldüm... çok keyif aldık... murat da oğuzu çok sevmiş... bir daha ki randevu bizde :) ikinize de çok teşekkür ederiz...

valla canım benimde bildiğin gibi rahim filmi çektirdim çalışmalara devam.ama benim bu aydan umudum yok da kocam umutlanıp duruyo.net te rahim filminden sonra hamiş kalanları okuyup okuyup umutlanıyo.hayırlısı bakalım bende klomen kullanmadım bu ay.sanırım bundan sonrada kullanmam artık.başka tedavilere bakarız herhalde olmassa.umarım o zamana kadar bebişim gelirde bizi sevindirir.kafamı dağıtmaya çalışıyorum.okul hariç örgü örüyorum iyi geliyo insana.
inşallah seninde olurda filme gerek kalmaz canım

iyi geceler.....bekledim kimse gelmediiiiiiiiiiii kasıklarım ve belimde acayip ağrı var.... bye bye

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi:iştebu süpersiniz kızlar derya bol bol göbüşüne elleseydn alminasın bulaşırdı belki hamişlikkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlara.s.kadınlar kulubünün en güzel hanımları hadiiiiiiiiiiiiii uyanın artık kalk zili çaldı ev temizliğine başlamadan bir merhaba diyeyim dedim herkez nerede

günaydın kızlar, güzel ve hayırlı haftalar...yaa ne güzel bulusuyosunuz siz, sivasta hiç kkcı yok kiii

tamam bende küser giderim başka topiklere alminas umutlu derya kuzu cetrefilli özge zazez nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ahh ahh durumlar dedıstıkı ne degıstı derya sormaa.neyse artıkın bıdahakıne inşş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…