kuzucum kasıga bıcak saplanır gibi agrı oluyo, anlık ama sürekli deil, sürekli olan ise böyle bi gerginlik gaz sancısıymıs gibi bişey...anladıgımı sandıgım belirtiler bunlar ama acıkcası güvenmiyorum kendime ve ovulasyon testi yapıyorum ben..
canım aynı gebelik testi gibi, ben ebaydan preseed şipariş etmiştim, yanında 25 tane test gönderiyorlar, 10 gebelik testi, 15 ovulasyon testi. idrara batırıp cıkarıyosun, çift çizgiyi yakaladıgın an o gün sincap aramacahmm anladım cnm ben gecen ay iğne vurulmustum olmusutu ama anlık degıldı dedıgın gıbıydı sanırsam.sımdı klomenden sonra yıne iğne olursam dedım barı takıp edeyım belkı anlarım :))) o tets ii mı bende mı alsam acepp :))) nekadr fıatı bunun olmadı alım bıde nasıl yapılıoo :))))
canım aynı gebelik testi gibi, ben ebaydan preseed şipariş etmiştim, yanında 25 tane test gönderiyorlar, 10 gebelik testi, 15 ovulasyon testi. idrara batırıp cıkarıyosun, çift çizgiyi yakaladıgın an o gün sincap aramacaggde de var, eczaneler de satıyor ama internette daha ucuz.
ama şu da bir gerçek ki çatlatma ignesi vurulduktan sonraki 2-4 gün arası çatlama gercekleşiyor ve doktorlar o günler çalışma alın diyor genelde. aslında igne vurulduktan sonra test yapmanın anlamı yok da benim evhamım..
Kızlar sabah ilk idrarımla test yaptım bugün iğneden sonraki 13. günüm. Ama tek çizgi çıktı... Acaba erken mi yaptım testi? hala ümitlenmeli miyim?
inşallah kuzucum, ben bebek istemeye başlayalı beri her ay ümitlenmek için bir sebebim oldu, işte bir ay sogan kürü digerinde incir bir ay klomen öteki ay rahim filmi, sonra preseed, bir ay hepsinebılım cnm ben yaw gecen vurulduk ığneyı dr dedıgı çalısmalarıda yaptık ama olmadı malesef.tabıkı olmayınca olmuyoo ne yaparsak yapalım yanı merk benımkı işte belkı boylelıkle kaçırmam die dedım :)))) artık bu ay bakıcaz inşşş olur
Kızlar sabah ilk idrarımla test yaptım bugün iğneden sonraki 13. günüm. Ama tek çizgi çıktı... Acaba erken mi yaptım testi? hala ümitlenmeli miyim?
çatladığı günden 10gün sonra kanda 12gün sonra ise idrarda ancak çıkar.ki çatlasa bile ertesi gün döllenmiş olabilir 2gün daha bekle beence...cnm erken bence ,reglın gectımı cunku ıdrar testu reglın gecıktıgınde sonra sonuc verıoo bıkac gun bekle derım ben cnm.ama stres yapma kafanı rahat tut mutlaka inş gelmıştır bebışınnnnn
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi:iştebu süpersiniz kızlar derya bol bol göbüşüne elleseydn alminasın bulaşırdı belki hamişlikkaydirigubbakcemile3
vardır tatlım başka topiclerde vardır. kk çok yaygın... walla bu biizm 2. buluşmamız sevdayla :) eşlerle olunca da çok keyifli oldu . sanırım daha sık görüşürüz biz eşimle çok sevdik...günaydın kızlar, güzel ve hayırlı haftalar...yaa ne güzel bulusuyosunuz siz, sivasta hiç kkcı yok kiii
kızzz burdayım...işe erken geldim ama işler vardı onları toparladım. ondan sonra açabildim ancak..burdayımmmm size günaydın demeden işlere baişşlarmıyım hiççç yoksa hoca devamsızlıktan bıakır listeden çıkartıverir alimallah... :) asıl hoca yok sevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin yawruuuuuuuuuuummmmmm huuuuuuuuuuuuuu nerdesin kıssssssssssssssssssssssstamam bende küser giderim başka topiklere alminas umutlu derya kuzu cetrefilli özge zazez nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birdahaki sefere ayarlarsın önceden artık :)ahh ahh durumlar dedıstıkı ne degıstı derya sormaa.neyse artıkın bıdahakıne inşş :)))
canım öle deme..çatlatma iğnesi vuruldum... ilişki reçetesine uyduk ..hevesle bekledimmmm inşallah tutar diye. adet olmadımmm 10 gün bekledim hep tek çizgi ama adet yok.. ultrasona girdim meğerse yumurtam çatlatma iğnesine rapmen çatlamamış kiste dönmüş..o nedenle test iyi bir yöntem olabilir hiç denemedim ama ..ama şu da bir gerçek ki çatlatma ignesi vurulduktan sonraki 2-4 gün arası çatlama gercekleşiyor ve doktorlar o günler çalışma alın diyor genelde. aslında igne vurulduktan sonra test yapmanın anlamı yok da benim evhamım..
Günaydın canlarım opuyorumnanaktan
Sabahtan bu yana geçmişi okudum. Malum hafta sonu giremiorum burayaa :1rolleyes:
ZAZEEZZZ Gülüüüm tebrikler. Hayırlısı olsun inşallah. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Zaten şu silik ikinci çizgi çıktığında büyük olasılıkla güzel haberler geliyor. İnan çok sevindim. Değerlerin de pek güzel artmış. Vakti saati gelmiş demek ki canım.
ÖZLEM147 geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Benim de oğlumda kanamam olmuştu 3 aylıkken. Az bişiidi ama, yine de düşük tehdidi sayılıyordu. Senin bundan sonra kendine daha çook dikkat etmen gerekiyor gülüm. Zorunlu haller dışında hareket bile etme bence. Ben doktorumu dinlememiştim, ama sonra da 7 aylıkken doğuruverdiydiim. :1no2: Bugünüme çok şükür ama, zorlu bir süreçti. Sizlerin yaşamasını istemem.
CİV_CİV1 Canım sana da geçmiş olsun. Bol bol vitamin almaya çalış, dinlenmeye çalış. derdimiz grip olsun. Öptüm seni.
Deryacığıım, Sevdacığııım vallahi helal olsun kız sizee. kaydirigubbakcemile5 Kendiniz görüştünüz, yetmedi bi de adamları tanıştırdınız. Süpersiniz vallahii. Allah mutluluğunuzu bozmasın. :içelim:
Ben cuma günü sonuçlarımı aldım, sonuç herzamanki gibi 0,5 :1no2: Devlet hastanesine çıkmıştım oradaki doktor madem bebek istiyorsun vitamin başlamalısın dedi ilaç yazdı. Bir de adetim düzensiz olduğu için bebek yok demek yanlış olur dedi. Bu yüzden baş dönmelerim için herhangi bir ilaç almazsam iyi olacağını söyledi. Azaldı zaten baş dönmelerim. Neyse dayanmaya çalışacağım artık.
cnm erken bence ,reglın gectımı cunku ıdrar testu reglın gecıktıgınde sonra sonuc verıoo bıkac gun bekle derım ben cnm.ama stres yapma kafanı rahat tut mutlaka inş gelmıştır bebışınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?