Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cetrefilli ;

emine kaya ;
kuzu84 ;
özgeözfe;
sultan1984 ;
umutlu22+;
özlem147
ve misafir arkadaşımız .............................

hepinize günaydınnnnnnnnn....iyi haftalar..hamiş haberleri alacağımız listemizin cıvl cıvıl olacağı güzel haftalar diliyorummmmmmmmmmmm
zemuszemus zemuszemus zemuszemus

a.s. a.s. a.s. :dance: :dance: :dance:

buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

günaydın canım ben gayet iyiyim hafta sonım süper geçti bütün akrabalarıma duyurdum anne olacağımı inşallah canım herşey gönlünce olur pozitif düşünelim pozitif olsun dimi

çatladığı günden 10gün sonra kanda 12gün sonra ise idrarda ancak çıkar.ki çatlasa bile ertesi gün döllenmiş olabilir 2gün daha bekle beence...

canım sanırım bana cevap yazmıştın ben 5 Ocakta vuruldum iğneyi. 5 Ocakta sabah 11 de. bugün iğne gününü saymazsak 13. gün.

günaydın canım ben gayet iyiyim hafta sonım süper geçti bütün akrabalarıma duyurdum anne olacağımı inşallah canım herşey gönlünce olur pozitif düşünelim pozitif olsun dimi

evet cnmmmm aynen öleee pozıtıff olalımmmm:)) cnm hayırlısıyla kuacgına almayı nasıp etsın Rabbım sanada

sanada günaydın canım inşalah 2010 da hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız :enbuyukkk:

ayarlamstım deryacım ama malesef sen gel gorkı pat dıee geldıı ıyyyyyyy neyseeeeeeeee cnm sınır oldum bak tyıne:))

benim gibi yap........... görüşmeeee:)

dün çok komikti bizim görüşmediğimizi sevda unutu galiba. bebeğe kim bakcak istanbulda kalmak istemiyorum o yüzde izmire gideyimmki annem bakar diyorum... sevdada kaynanan bakar dedi.. yaa tabi görüşmüyoruz dedim ; ben kaş göz modundayımm.. bakarlar torun olunca dedi yok bakamazlar yaşlı onlar dedim...
beni istemeyene ; kocama bizim için bekarsın artık düğünü evlendiğini herşeyi siliyoruz diyen kişiye bebeğimimi emanet ederim ..ASLA !!!!!!

yarın progestanım bitiyor canım. progestandan sonra genelde 3. gün adetim geliyor. yani Cuma Cumartesi adetimin gelme günü. eğer olmazsam tekrar test yapıcam.

beklemenın zor oldugunu bılıorum cm ama inşş kırmzılar gelmezzz ve sende bıze guzelhbr verırsın cnmm

günaydın kızlar.

hepinize teşekkür ederim. sağolun destekleriniz için. dinlendim desem yalan olur. arkadaşım erken doğum yaptı h.sonu ordaydık, sonra eve geldik ev birbirinde olduğu için dayanamadım kalktım biraz evi temizledim. akşam da misafirler geldi. pek öyle yatıp uzanamadım yani.

zazezcim Allah tamamına erdirsin. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar test için acele etmeyin. bazen geç çıkabiliyo. hem boşuna üzülmüş olursunuz en güzeli adet gününü beklemek. inşallah en kısa zamanda rabbim sizlere de nasip eder.

umutlum sıkma canını bitanem herşey olacağına varır

Haklısın canım herşey olacağına varıyor. Biz bi yerlerimizi bile yırtsak olacağın önüne geçemiyoruz. :sm_confused: İnanır mısın artık canım sıkılmıor. Kızmıyorum yani bu sonuçlara. En son yaşadıığım tecrübeyi tekrar yaşamaktansa ben negatif çıkmasını tercih ederim. Burda sizlerin güzel haberleri beni inanılmaz mutlu ediyor zaten. Hem çook şükür ki benim bir tane evladım var, Rabbim hiç olmayanlara tattırsın önce diye hep dua ediyorum. Sen de umarım bu defa bebeğini kucağına alır, misss gibi kokusunu içine çekersin.

kızlar günaydın biş sorcam..
cumartesi günü yumoşlara baktırmak için doktora gittim..
serophone kullanmıştım..
doktorda şu gün gel dedi ve gittim..
neyse muayene sonucu doktorum yeterli büyüklükte olmagını söledi..
ve bunun gün gün değişebilicegini salı günü tekrar gelmem gerektiğini söledi..
tabi ben bu haberi duyunca manevi anlamda çöküntüye ugradım..
şimdi napıcamı bilmiorum..
hepmi böle olucak bu yaaa..
hiç bi fikrim yok...

ayy canım hiç cıkmıyo deil mi yapılan şeyler, allah onlara muhtac etmesin, boşver, ben kist ameliyatı için ankaraya gidecegimde söylemiştik kayınvalideye kist oldugunu ve daha 3 aydır bebek istiyorduk, 10 aydır o yüzden mi cocugun olmuyo dedi, eşimin sperm sayım testini ben de ünide calısmama ragmen gidip görümcem aldı herkesin yanında bana verdi...aamaaan daha neler neler, allah ıslah etsin onları. ben sefamı sürüyorum valla, diyorum eşime, ben prensesim ve insanların benimle görüşmesi için beni haketmesi gerekiyor, anangil beni görmeyi haketmiyor:roflol:

merhaba canım .. bu ay ben de klomen kullandım... doktorum 8-9.gün gel dedi. 8. gün gittim yumurta olmamış daha dedi 11. gün gel dedi. 11 . gün yine gittim . hala olmamış yumurtan yok dedi. neden olmamış deidm . geç oluşabiliyor bazen dedi. tekrar çağırmadı çünkü eşimde problem vardı bu ay böyle geçsin bakalım eşinin sorununu çözelim sonra bakarız dedi. . . ama ben 16. gün yumurtamın çatladığını hissettim . inşallah yanlış hissetmemişimdir. o nedenle üzme kendini geç gelişmiş olabilir...neler neler oluyor..bak benim bi r defasında yumurtam gelişti tam normal boyuttayken çatlatma iğnesi vuruldu. çatladı diye düşündüm adet olmadım 10 gün geciktim test yaptık ultrasona girdim yumurtam hiç çatlamamış drek kiste dönüşmüş.... o nedele herşey olabilr..
geç yumurta gelişimi ; geç çatlama ; geç döllenme.... olma yada olmama ...

hereşeye hazır olmalıyız.... hayat mucizellerle dolu..Allah ne zaman "ol" derse o zaman oluyor buna inanıyorum ben....

bak bu topicte alminas arkadaşım ; tüp bebek iin randevu aldı bekliyordu adet olacağı günü . adet olunca tedavi başlatılacaktı çünkü.. ben hep glüyordum kızım normal yolla olursa görürsün çok güleriz o zaman dye... adeti 3 gün gecikti. testi yaptı POZİTİF...şimdi "12 haftalık hamile...

o yüzden Allah ne zaman takdir ediyorsa o zaman oluyor....

umudunu yitirme ....

( kızlarrr bu cümleleri benmi kurdummm???2 hafta önce sperm sayımız az diye deli gibi ağlayıp ümitsiz vaka modundaydım...ne oluyor bana ; değişmişim :) ? )

haklısın bitanem senin 2 tane varmış allah onlara sağlık versin acılarını göstermesin inşallah meleğime kavuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…