gshnky,sultan,umutluu gunaydınnn sızeeeeeeee :)) nasılsınızzzzz..ay ben bu haftaya guzel basladımö cokkk :))) neden acp boyle sankı gu<zel seyler olcak gıbı hıssedıorummm daha cok hamış hbr ı alcaz galıba hadı hadı inşşşşşş
çatladığı günden 10gün sonra kanda 12gün sonra ise idrarda ancak çıkar.ki çatlasa bile ertesi gün döllenmiş olabilir 2gün daha bekle beence...
günaydın canım ben gayet iyiyim hafta sonım süper geçti bütün akrabalarıma duyurdum anne olacağımı inşallah canım herşey gönlünce olur pozitif düşünelim pozitif olsun dimi
sanada günaydın canım inşalah 2010 da hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız :enbuyukkk:cetrefilli ;
emine kaya ;
kuzu84 ;
özgeözfe;
sultan1984 ;
umutlu22+;
özlem147
ve misafir arkadaşımız .............................
hepinize günaydınnnnnnnnn....iyi haftalar..hamiş haberleri alacağımız listemizin cıvl cıvıl olacağı güzel haftalar diliyorummmmmmmmmmmm
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
a.s. a.s. a.s. :dance: :dance: :dance:
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
ayarlamstım deryacım ama malesef sen gel gorkı pat dıee geldıı ıyyyyyyy neyseeeeeeeee cnm sınır oldum bak tyıne:))
yarın progestanım bitiyor canım. progestandan sonra genelde 3. gün adetim geliyor. yani Cuma Cumartesi adetimin gelme günü. eğer olmazsam tekrar test yapıcam.
umutlum sıkma canını bitanem herşey olacağına varır
benim gibi yap........... görüşmeeee:)
dün çok komikti bizim görüşmediğimizi sevda unutu galiba. bebeğe kim bakcak istanbulda kalmak istemiyorum o yüzde izmire gideyimmki annem bakar diyorum... sevdada kaynanan bakar dedi.. yaa tabi görüşmüyoruz dedim ; ben kaş göz modundayımm.. bakarlar torun olunca dedi yok bakamazlar yaşlı onlar dedim...
beni istemeyene ; kocama bizim için bekarsın artık düğünü evlendiğini herşeyi siliyoruz diyen kişiye bebeğimimi emanet ederim ..ASLA !!!!!!
kızlar günaydın biş sorcam..
cumartesi günü yumoşlara baktırmak için doktora gittim..
serophone kullanmıştım..
doktorda şu gün gel dedi ve gittim..
neyse muayene sonucu doktorum yeterli büyüklükte olmagını söledi..
ve bunun gün gün değişebilicegini salı günü tekrar gelmem gerektiğini söledi..
tabi ben bu haberi duyunca manevi anlamda çöküntüye ugradım..
şimdi napıcamı bilmiorum..
hepmi böle olucak bu yaaa..
hiç bi fikrim yok...
ben patik örüyorum:hulya:
Haklısın canım herşey olacağına varıyor. Biz bi yerlerimizi bile yırtsak olacağın önüne geçemiyoruz. :sm_confused: İnanır mısın artık canım sıkılmıor. Kızmıyorum yani bu sonuçlara. En son yaşadıığım tecrübeyi tekrar yaşamaktansa ben negatif çıkmasını tercih ederim. Burda sizlerin güzel haberleri beni inanılmaz mutlu ediyor zaten. Hem çook şükür ki benim bir tane evladım var, Rabbim hiç olmayanlara tattırsın önce diye hep dua ediyorum. Sen de umarım bu defa bebeğini kucağına alır, misss gibi kokusunu içine çekersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?