Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kandeğil kız kar gördüm etraf bembeyazdı ve arkadaş bu topikteydi sonra birdenbire kayboldu:hooray:CADIARZU

oyle deme evde olmak cok kotu ben ısten ayrılalı 20 gun oldu boguluyorum evde hıc komsumda yok olanların yas ortalaması 65-70 mesela dun bana kahve ıcmeye gelmısler bırı 70dıgerı 72 yasında persembe gunu gunlerı varmıs lutfen sende gel sende katıl dıyorlar dusunun durumumu keske sızlerden bırı yakınımda otursaydı dımı ne guzel olurdusırnaşık şey

ohhh bizim yerimize de ye afiyet olsun, ben rejimdeyim valla, bol taze nane maydanoz 2 dilim ekmeğim ve keçi peynirimle kahvaltımı yaptım, tabi çook açık ve az şekerli çaylaakannehir

ohhh bizim yerimize de ye afiyet olsun, ben rejimdeyim valla, bol taze nane maydanoz 2 dilim ekmeğim ve keçi peynirimle kahvaltımı yaptım, tabi çook açık ve az şekerli çaylaakannehir

hakıkaten kızlar ya ben nasıl zayıflayacagım 65 kılo oldum dogumdan sonra gıder dımı bu kılolareyvahedigeldismile

Günaydın canlarıım. Nassınızzz. İyisiniz iyisiniiizzz. kaydirigubbakcemile5 Valla Gaye' nin ikinci çizgisi apacık ortada. Allahım hayırlısını versin inşallah.

benimde komşum yok biri çalışıyor:hulya: diğeri çekilmiyor:bbo: biri yaşlımirmirmirmir biri 3 yaramaz çocuklualsanaalsanasmile bir daire boş allahlık apartman kendi evimiz olmasa çoktan taşınmiştık am ev arıyoruz kaçacağız buralardan

sayemizzde terk etmedik tıpiğiolumunekankayizsmile diğerleri gibi hamıle kalınca kacmadık :lepi:
ben de hamile kalayım hiiiç gitmiycem aranızdan, çünkü tedaviye yeni başlayanlara umut oluyor aynı tedaviyi görüp de hamiş kalanlar, tabi bebiş olunca sorumluluk artıyor, yaşam sekli deişiyor ama mutlaka fırsat bulup gelirim allahın izniyle:lepi:

kandeğil kız kar gördüm etraf bembeyazdı ve arkadaş bu topikteydi sonra birdenbire kayboldu:hooray:CADIARZU
ayyyy serselocum hamişlik sersemligi kusura bakma. her ovulasyonla adet arasında hamişim de ben:tomato:
yaaa valla ben 29 yasındayım ve memuriyette 10. yılımı çalısıyorum, hem okudum hem calıstım, o yüzden sıkıldım artık, uzuuuun bir süre sinlenmek istiyorum şöyle 10 15 yıl kadarsırnaşık şey

serseloo ruyada kar gormek ii :)) beyazda aydınlık demek zatnn.ruya yorumlarına baktım kısın gorulen kar bayaaaa ii mışş hadı hayırlara vesıle olsun inşşşşşşşş.
sevdacımmm canım snada gunaydın guzell anniş.verırsın takma kafayaaaa bukadar olmadı yuruyusler spora baslarızz :)))

çok şükür iyiyim canım sen nasılsın hafif hafif bulantım oluyo ara ara ama bir de göğüslerim felaket ağrıyor

ahhh keşke benim de hafif hafif bulantılarım olsa sizleri tanıdıkça umutlarım içime sığmaz oldu doldum artık taşıyorum her yeni hamiş bize güç oluyor ümitlerimiz artıyor

hakıkaten kızlar ya ben nasıl zayıflayacagım 65 kılo oldum dogumdan sonra gıder dımı bu kılolareyvahedigeldismile
amaaan dogumdan sonra düşünürsün canım hiç takma kafayı.
klomen cok kilo aldırıyor valla, ha yemiyo da deilim de evlendigimde 50 kilo idim şimdi 60, aradan bir bucuk yıl gecmiş, dogru oratntıya vurursak bi 15 yıl sonra 200 kilo oluyorum ben:roflol:

günaydın arkadaşlar hepinize

Günaydın canlarıım. Nassınızzz. İyisiniz iyisiniiizzz. kaydirigubbakcemile5 Valla Gaye' nin ikinci çizgisi apacık ortada. Allahım hayırlısını versin inşallah.

hoşgeldiniiiz günaydın kızlara.s.

sağol bitanem içim rahatladı vallaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…