günydın topiğimizin gülü nasılsın ?
off kızlar ya bu ev ıslerı nasıl bıtecek yahu benım dusuk tehlıkemın gececı tarıh 4 subat o tarıhe kadar hıc ev ısı yapmıyorum ama gorsenız ev berbat gercı kadın alıyorum cok pıs degılım ama gunluk toz ıcınde ıste dagınık oluyor bu sabah kahvaltıdan sonra evı toplayacagım azıcık makıne tutayım bırde vıledalarım olur bıter kocam varken yapamıyorum cok kızıyor hazır o evden gıtmısken yaparım hehehehe
off kızlar ya bu ev ıslerı nasıl bıtecek yahu benım dusuk tehlıkemın gececı tarıh 4 subat o tarıhe kadar hıc ev ısı yapmıyorum ama gorsenız ev berbat gercı kadın alıyorum cok pıs degılım ama gunluk toz ıcınde ıste dagınık oluyor bu sabah kahvaltıdan sonra evı toplayacagım azıcık makıne tutayım bırde vıledalarım olur bıter kocam varken yapamıyorum cok kızıyor hazır o evden gıtmısken yaparım hehehehe
klava: klava: klava: klava: klava:
eyvahhh yaverım cok kızmısssseyvahedigeldismile
eyvahhh yaverım cok kızmısssseyvahedigeldismile
sen şuan benım evı görsen duser bayılırsın vallaakannehirheryer bı yerde temızlık yapıorum yıkananlardan basladım ama offfff sımdıde nasıl altından kalkcam dıe dusunorum boshayallersmile
ama bak eşin yerine ben kızıcam sana:mymeka: canım bırak pis kalsın allasen, senden de bebeginden de önemli mi, o bebişi bulana kadar ne yasadıgını bi allah bi de sen bilirsin, allah esirgesin, viledaymış, oo yatak daha cazip vallamirmirmirmir
ben yardım ederımmm bosverrrrolumunekankayizsmile
güya ankara da oturuyorum kar bile yağmıyor burada zaten izmir de yağmıyordu burada da yağmıyor ne anladım ben karasal iklimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?