Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

off kızlar ya bu ev ıslerı nasıl bıtecek yahu benım dusuk tehlıkemın gececı tarıh 4 subat o tarıhe kadar hıc ev ısı yapmıyorum ama gorsenız ev berbat gercı kadın alıyorum cok pıs degılım ama gunluk toz ıcınde ıste dagınık oluyor bu sabah kahvaltıdan sonra evı toplayacagım azıcık makıne tutayım bırde vıledalarım olur bıter kocam varken yapamıyorum cok kızıyor hazır o evden gıtmısken yaparım hehehehe

klava:klava:klava:klava:klava:

canımcım haklısın ama yorma bak kendını tamm mı öle cok eğilp falan iş yapma sakın z kaldı bekle 4 subatı ondan sonra soz beraber yaparız zemuszemus

ama bak eşin yerine ben kızıcam sana:mymeka: canım bırak pis kalsın allasen, senden de bebeginden de önemli mi, o bebişi bulana kadar ne yasadıgını bi allah bi de sen bilirsin, allah esirgesin, viledaymış, oo yatak daha cazip vallamirmirmirmir

7 kullanıcı 5 misafir misafirler gelin üye olun muhabbet harika burada

sen şuan benım evı görsen duser bayılırsın vallaakannehirheryer bı yerde temızlık yapıorum yıkananlardan basladım ama offfff sımdıde nasıl altından kalkcam dıe dusunorum boshayallersmile

Sevdaaaa klava: geliyuum ama orayaa. Ne temizliği kızııım. Sanki ne var da o kadar pisleneceek. Lütfen accık daha sabret canım beniiimm. Vallahi bu günleri dinlenerek geçirmen gerekiyor dedikçe sen kendine iş çıkıyorsun. Dilimde tüyler bitti, düşük tehtidi olan arkadaşlar kendine dikkat ettsiin derkenee guclubacismile

hahahha :)) bencede sevdaaaaaaaaaaa :)))

güya ankara da oturuyorum kar bile yağmıyor burada zaten izmir de yağmıyordu burada da yağmıyor ne anladım ben karasal iklimden

kızlar dün itibariyle benim ovulasyon bitti ya, ama hala o kasık agrısı devam ediyor, nedendir ki? iki yumurtam olmustu biri yeni mi çatlıyor acaba? iğneden sonra yumurtalar aynı anda mı catlıyor farklı zamanlarda mı?

güya ankara da oturuyorum kar bile yağmıyor burada zaten izmir de yağmıyordu burada da yağmıyor ne anladım ben karasal iklimden

ayyyyyyyy ben ankara ya cok geldımm kısı berbatt yaaaa oranın kar yoktu ama varya kaldıgımız sıteye cıkan yol yokustu ve bız cıkamazdık buz dan kayar dururdukk :))))eyyyyyy gıdı gunler beee.ögretmenler evındede kalmıstım hata

kızlar hamılelıgın en guzel tarafı ne bılıyormusunuzzz kaydirigubbakcemile3yıyeceklerın tadı nasıl lezzetlı gelıyor bır bılsenızz tatları superrr ınanamazsınızzzohaoldumsmilenormal hayattta boyle zevk alsam bu tatlardan kesın 200 kılo olurum bırde yıyorum sofradan kalkıyorum 5dk sonra sankı hıcbırsey yememıs gıbıyım nasıl acım bılsenızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…