Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gerekli olan büyüklüğe ulaşınca çatlıyor 20mm yani seni üzmek istemem ama bazende çatlamıyor kiste dönüşüyor deryanın başına geldi

Heryerde kaaarr vaarrr. Süperr bir gün. Edirneye nihayet güzel bir kar yağdıı. Yani bekleyenlere duyurulur. Kıskanıınn iştee kaydirigubbakcemile2

güya ankara da oturuyorum kar bile yağmıyor burada zaten izmir de yağmıyordu burada da yağmıyor ne anladım ben karasal iklimden

valla haklısın, ben de sivasın bi karını bir de emresini severim:roflol: emresi artık benim de bu yıl kara hasret kaldıkhihoyyyt

sen 200 kilo olsan da güzelbayanssulusmile olursun canım benimopuyorumnanaktan

canım sen hiç ara vermeden çalış belki geç çatlamada olabilir

kızlarrrrr hepınızı öpuyorum mucksss muckkkkkkkkssssss ve kaçıyorum evı toplımmmm..aslında sohpet bura gusel ama işler kalıoo ((sonra gelırım artıkın

Heryerde kaaarr vaarrr. Süperr bir gün. Edirneye nihayet güzel bir kar yağdıı. Yani bekleyenlere duyurulur. Kıskanıınn iştee kaydirigubbakcemile2

yaaaa ben kardan adam yapmak istiyorum çocukluğum istanbul,muş,erzincan,malatya,izmit ve sapanca da geçti hepsinde de kışın kar yağardı bünye alışkın yaaaaa

ayy darısı basımıza inşallah, ben yemeyi çoook seviyorum

alminascım ananasın faydasını duymus muydun, düşük riski olanlar yesin derler, özellikle ortasındaki sert kısmı,bebegin rahme tutunmasına cok faydası varmıs
gerekli olan büyüklüğe ulaşınca çatlıyor 20mm yani seni üzmek istemem ama bazende çatlamıyor kiste dönüşüyor deryanın başına geldi
inşallah öyle bişey olmaz, duymustum, hatt doktoruma da dedim kullanmak istemiyorum preseedı ya kist olursa diye, o da dedi ki kist olursa bir aylık tedaviyle atarsın, ama çikolata kisti olusmaya basladıgında önüne gecemeyiz. yani iki ucu b.klu bir deynek, hayırlısı bakalım
farklı zamanlaeda catlıyorrr
inşallah çatlar :sinifsinif:

[color="ındigo"]heryerde kaaarr vaarrr. Süperr bir gün. Edirneye nihayet güzel bir kar yağdıı. Yani bekleyenlere duyurulur. Kıskanıınn iştee kaydirigubbakcemile2[/color]

umutlum yaaa ben çok özledim edirnemi karını biraz önce arkadaşla konuştum görmelisin her yer bembeyaz dedi kıskandım ya bu muğlaya hiç kar yağmıyor ki

EŞım benım sÜreklı ÇalıŞmayalım spermler dÜŞÜk olur dedı olmaz dedım bı kere de bÖyle deneyelım ve oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…