kızlar dün itibariyle benim ovulasyon bitti ya, ama hala o kasık agrısı devam ediyor, nedendir ki? iki yumurtam olmustu biri yeni mi çatlıyor acaba? iğneden sonra yumurtalar aynı anda mı catlıyor farklı zamanlarda mı?
burada cok yagmur varrr
aman topıktekı herkes kızmıs yahıuuuuakannehirtamam tamam sadece kahvaltı yapıp dagınıklıgımı toplayayım barı
sultancım kacımncı haftana gırdın canımmm
kızlar dün itibariyle benim ovulasyon bitti ya, ama hala o kasık agrısı devam ediyor, nedendir ki? iki yumurtam olmustu biri yeni mi çatlıyor acaba? iğneden sonra yumurtalar aynı anda mı catlıyor farklı zamanlarda mı?
güya ankara da oturuyorum kar bile yağmıyor burada zaten izmir de yağmıyordu burada da yağmıyor ne anladım ben karasal iklimden
kızlar hamılelıgın en guzel tarafı ne bılıyormusunuzzz kaydirigubbakcemile3yıyeceklerın tadı nasıl lezzetlı gelıyor bır bılsenızz tatları superrr ınanamazsınızzzohaoldumsmilenormal hayattta boyle zevk alsam bu tatlardan kesın 200 kılo olurum bırde yıyorum sofradan kalkıyorum 5dk sonra sankı hıcbırsey yememıs gıbıyım nasıl acım bılsenızz
kızlar dün itibariyle benim ovulasyon bitti ya, ama hala o kasık agrısı devam ediyor, nedendir ki? Iki yumurtam olmustu biri yeni mi çatlıyor acaba? Iğneden sonra yumurtalar aynı anda mı catlıyor farklı zamanlarda mı?
allahın izniyle 4+5 deyim canım ben sen kaçıncı haftadasın
Heryerde kaaarr vaarrr. Süperr bir gün. Edirneye nihayet güzel bir kar yağdıı. Yani bekleyenlere duyurulur. Kıskanıınn iştee kaydirigubbakcemile2
[color="ındigo"]canım beniiimm, iyiyim sen nassıınnn olumunekankayizsmile
sultaaanıım gülüm bulansın bulansın miden, iyidir :bbo: Yeter ki bebiş orada olsun da çekilir be canııımm.[/color]
sen 200 kilo olsan da güzelbayanssulusmile olursun canım benimopuyorumnanaktan
ayy darısı basımıza inşallah, ben yemeyi çoook seviyorumkızlar hamılelıgın en guzel tarafı ne bılıyormusunuzzz kaydirigubbakcemile3yıyeceklerın tadı nasıl lezzetlı gelıyor bır bılsenızz tatları superrr ınanamazsınızzzohaoldumsmilenormal hayattta boyle zevk alsam bu tatlardan kesın 200 kılo olurum bırde yıyorum sofradan kalkıyorum 5dk sonra sankı hıcbırsey yememıs gıbıyım nasıl acım bılsenızz
inşallah öyle bişey olmaz, duymustum, hatt doktoruma da dedim kullanmak istemiyorum preseedı ya kist olursa diye, o da dedi ki kist olursa bir aylık tedaviyle atarsın, ama çikolata kisti olusmaya basladıgında önüne gecemeyiz. yani iki ucu b.klu bir deynek, hayırlısı bakalımgerekli olan büyüklüğe ulaşınca çatlıyor 20mm yani seni üzmek istemem ama bazende çatlamıyor kiste dönüşüyor deryanın başına geldi
inşallah çatlar :sinifsinif:farklı zamanlaeda catlıyorrr
[color="ındigo"]heryerde kaaarr vaarrr. Süperr bir gün. Edirneye nihayet güzel bir kar yağdıı. Yani bekleyenlere duyurulur. Kıskanıınn iştee kaydirigubbakcemile2[/color]
canım sen hiç ara vermeden çalış belki geç çatlamada olabilir
valla gün asırıdan devam edeyim diyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?