kar bereket demek güzel bir rüya görmüşsünn..gülcanı hatırlıyorum liste bi ara ondaydı nerde bilmiyorum bende ...kızlar bu gece rüyamda gülcangülcanı(topikte tanıyanlar vardır) gördüm onu görmediğim ve tanımadığım halde bebeğini kaybettiğini gördüm bebeğine aldığı tüm eşyaları bi yatağın üzerine sarıp koymuştu rüya tabirinden anlayan var mı içinizde ve her yerde kar vardı etraf bembeyazdı
yee yeee burda işte olanlar acıkanlar var düşünme sen....kızlar ben pastane pocasını cok severım fakat evım carsıya cok uzak bu sabah ogrendımkı buranın en ıyı pastanelerınden bırı eve poca servısı baslatmıs ayy nasıl sevındım hemen sıparıs verdım valla buyrun gelın bırlıkte kahvaltı yapalım
yaa kızlar bir görseniz kapıdan bacadan geçmiyor.kızım resmimizi koyduk heraldeeee demi kim inanır kilo aldığına gayet formunda kızlar hatun atıyorrrr :) hem bebiş olunca her emzirme 700 kalori götürüyor bilginize hatunlar :)hakıkaten kızlar ya ben nasıl zayıflayacagım 65 kılo oldum dogumdan sonra gıder dımı bu kılolareyvahedigeldismile
walla mı ? Yaaa bende 78kiloyum doktor bu kiloyla hamile kalamazsın falan dedi 2 doktor bende 3.doktora geçtim o da kilo alma dedi. Pko varmıydı sende ? şimdi kaç kilosun ????ben 85le başladım canım hamileliğe bi de bieni düşün
kızlar bu sevda bunu da abarttıyor evi misler gibi ..çiçek gibi salonu mutfağı banyosu her yer pırıl pırıl ..abartıyorrrr..hatun titzlik ediyorrr.diyorum hamişsin evde olmanın keyfini .çıkart git dinlen uzat ayaklarını diye amaaaa nerdeeeeeoff kızlar ya bu ev ıslerı nasıl bıtecek yahu benım dusuk tehlıkemın gececı tarıh 4 subat o tarıhe kadar hıc ev ısı yapmıyorum ama gorsenız ev berbat gercı kadın alıyorum cok pıs degılım ama gunluk toz ıcınde ıste dagınık oluyor bu sabah kahvaltıdan sonra evı toplayacagım azıcık makıne tutayım bırde vıledalarım olur bıter kocam varken yapamıyorum cok kızıyor hazır o evden gıtmısken yaparım hehehehe
saol be tatlım senden başka kimse hatırlamadı görmedi beni...geldim hepinizin yazdıklarını okudum tek tek cvp vermek için....burdayımderya gelmişhihoyyyt
erkekler hep bahane arıyorlar zaten :)eşim benim sürekli çalışmayalım spermler düşük olur dedi olmaz dedim bi kere de böyle deneyelim ve oldu
kızz burdayım okuyup cevap yazıyorudummmm saol bir sen hatırladınnnn serselommmm hepsine küstümmmmderya nereye kayboldu gene ceeee yaptı çıktı
LİSTEYİ özellikle renklendiriyorum şöyle içimiz açılsın heves edelim listeye girmeye pembiş olmaya diyeeeee; alminasım siyah listeyi kulllanıyor ve yazdığım açıklamalara bakmıyor bileeee.....kızımmmmmmmmmmmm listenin altındaki isimlerimizin karşısına açıklamalar yazdım....siz pembişsiniz biz de pembiş olmak için çalışma yapanlar.....ayları da trenkelndirdimmmmm cıvl cıvl...burdan günceller gideriz işte kim uygunsa :)
çok çalışanın elması kızarır ; çalışıp başararının adı pembiş olurrrrr
*******************************************************************************************************************
bu arada SERSELO'mdan başlka beni hatırlayan ; soran olmadı ...akşam da giderken migrenim tuttu hastayım deyip de gittim merak eden de olmamış..geldiğimi farkeden de ...çok fena darıldım hepinize....çok çok hemde...aşkolun hepiniz...
slm kızlar bnde yeni katıldım aranıza insallh hamile olarak devam ederim :)
bnm bu ay biraz karısık gerci cuma günü ist gidyorum subat tatili malum c tesi kulomn bitiyo bn kac gün sonra doktora gidicem bide 25 saat yolculuk biraz bu ay zor olur gibme geliyo ama yinede sansımı deenemek istyorum
bnm bu ay biraz karısık gerci cuma günü ist gidyorum subat tatili malum c tesi kulomn bitiyo bn kac gün sonra doktora gidicem bide 25 saat yolculuk biraz bu ay zor olur gibme geliyo ama yinede sansımı deenemek istyorum
ben bitirdim işleri sadık açacağım şimdi de uzun süredir açmadım neler var neler yok bir bakayım
ben bitirdim işleri sadık açacağım şimdi de uzun süredir açmadım neler var neler yok bir bakayım
ben de bugün pırasa pişireceğim biraz bulgur pilavım var salata yoğurt bi de çorba süper olur
ben bebekm ıcın 50 ye yakın yelek hırka ordum kız erkek karısık ama benımkının cınsıyetı bellı olsun dıgerlerını sızlere dagıtacagım orgu bılmeyen arkadaslar varsa bana ınternetten atsınlar modelı ben orerım nasıl olsa evde oturuyorum hedıyem olsun :hulya:
menumuz aynı olmussskaydirigubbakcemile3
cinsiyeti ne zamn belli olacak kız zeyhatın bebişinin cinsiyeti belli mi?
inşallah hepimize ugurlu gelsin maşallahhoşgeldin a.s.aramıza bu topik uğurlu hemen hemen her gün bir hamiş çıkıyor aramızdanhiçbir fırsatı kaçırma çalşmalara :hulya:devam bebiş olmazsa zevk hanesine kocaman bir artı koyasınkaydirigubbakcemile3
ben bebekm ıcın 50 ye yakın yelek hırka ordum kız erkek karısık ama benımkının cınsıyetı bellı olsun dıgerlerını sızlere dagıtacagım orgu bılmeyen arkadaslar varsa bana ınternetten atsınlar modelı ben orerım nasıl olsa evde oturuyorum hedıyem olsun :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?