Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

herkese mrblar.maşallah herkes erkenci.okuldan yeni geldim hemen oturdum bilgisayarın başına.walla acayip alışkanlık yapıyonuz kızlar.opuyorumnanaktan.

kar bereket demek güzel bir rüya görmüşsünn..gülcanı hatırlıyorum liste bi ara ondaydı nerde bilmiyorum bende ...

yee yeee burda işte olanlar acıkanlar var düşünme sen....

hakıkaten kızlar ya ben nasıl zayıflayacagım 65 kılo oldum dogumdan sonra gıder dımı bu kılolareyvahedigeldismile
yaa kızlar bir görseniz kapıdan bacadan geçmiyor.kızım resmimizi koyduk heraldeeee demi kim inanır kilo aldığına gayet formunda kızlar hatun atıyorrrr :) hem bebiş olunca her emzirme 700 kalori götürüyor bilginize hatunlar :)

ben 85le başladım canım hamileliğe bi de bieni düşün
walla mı ? Yaaa bende 78kiloyum doktor bu kiloyla hamile kalamazsın falan dedi 2 doktor bende 3.doktora geçtim o da kilo alma dedi. Pko varmıydı sende ? şimdi kaç kilosun ????

kızlar bu sevda bunu da abarttıyor evi misler gibi ..çiçek gibi salonu mutfağı banyosu her yer pırıl pırıl ..abartıyorrrr..hatun titzlik ediyorrr.diyorum hamişsin evde olmanın keyfini .çıkart git dinlen uzat ayaklarını diye amaaaa nerdeeeee

derya gelmişhihoyyyt
saol be tatlım senden başka kimse hatırlamadı görmedi beni...geldim hepinizin yazdıklarını okudum tek tek cvp vermek için....burdayım

eşim benim sürekli çalışmayalım spermler düşük olur dedi olmaz dedim bi kere de böyle deneyelim ve oldu
erkekler hep bahane arıyorlar zaten :)

derya nereye kayboldu gene ceeee yaptı çıktı
kızz burdayım okuyup cevap yazıyorudummmm saol bir sen hatırladınnnn serselommmm hepsine küstümmmm

KıM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: K LOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıL AÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞıMıZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::ıLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::ıLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::ıLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::ıLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA ıĞNESı
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (ıKıZı OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::ıLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ HAVUC+INCIR KURU
108.ipekyol51..................................... ................SEROHEN+IGNE
109.zazez......................................... .................KLOMEN+CATLATMA IGNESI

deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak

**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
[/B]

OCAK AYI LıSTESı

meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
umutlu22....................................17 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil.................................. 29 OCAK
asudebahar................................30 OCAK

**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

ŞUBAT AYI LıSTESı

MELEĞıM VE AŞKIM.............1 ŞUBAT
SERSELO.............................2 ŞUBAT
CETREFıLLı...........................2 ŞUBAT
EMıNE KAYA........................6 ŞUBAT
AYSIMA04.............................6 ŞUBAT
KUZU84................................12 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
DıŞıKUŞ................................15 ŞUBAT
KTG......................................15 ŞUBAT
penyez26::::::::::::::::::::::::::::::BıLDıRECEK

LıSTEYı özellikle renklendiriyorum şöyle içimiz açılsın heves edelim listeye girmeye pembiş olmaya diyeeeee; alminasım siyah listeyi kulllanıyor ve yazdığım açıklamalara bakmıyor bileeee.....kızımmmmmmmmmmmm listenin altındaki isimlerimizin karşısına açıklamalar yazdım....siz pembişsiniz biz de pembiş olmak için çalışma yapanlar.....ayları da trenkelndirdimmmmm cıvl cıvl...burdan günceller gideriz işte kim uygunsa :)

çok çalışanın elması kızarır ; çalışıp başararının adı pembiş olurrrrr
*******************************************************************************************************************
bu arada SERSELO'mdan başlka beni hatırlayan ; soran olmadı ...akşam da giderken migrenim tuttu hastayım deyip de gittim merak eden de olmamış..geldiğimi farkeden de ...çok fena darıldım hepinize....çok çok hemde...aşkolun hepiniz...

deryacıııım geçmiş olsun canım, ya bu topik o kadar hızlı ki sayfalar hemen akıp geçiyor, alınma sen:1hug:

Deryaaaamm kırılma güülüüm. Kıyamam sanaaa. vallahi ben işyerindeyim biliysin. o yüzden kaçırmış olabiliirim seni. yıl sonu mizanı tutmuy daa üzerine afiyetttt laelaelaelaelae

nber cnm nasılsın :)) dun face de gordum yazını ayy yorum yaptım ama hata verdı sınır oldum zatn sonrada kapadım pc yı bugun de çay döküldu üstune şimdi tusları bı garıp oldu yawww bilmiyorumkismile özgur aksma anlamaz inşeyvahedigeldismilesonra dıycek kendı pc nı bozdun sıra bna mı geldı.canımcım lıstene bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok guselll olmus valla.bende perş gunu dr gıtcem bakalım yarın klomende son gun bu ay ii seyler olsunnn hepeımız içinn :Saruboceq:

slm kızlar bnde yeni katıldım aranıza insallh hamile olarak devam ederim :)
bnm bu ay biraz karısık gerci cuma günü ist gidyorum subat tatili malum c tesi kulomn bitiyo bn kac gün sonra doktora gidicem bide 25 saat yolculuk biraz bu ay zor olur gibme geliyo ama yinede sansımı deenemek istyorum

hoşgeldin a.s.aramıza bu topik uğurlu hemen hemen her gün bir hamiş çıkıyor aramızdanhiçbir fırsatı kaçırma çalşmalara :hulya:devam bebiş olmazsa zevk hanesine kocaman bir artı koyasınkaydirigubbakcemile3

ben bitirdim işleri sadık açacağım şimdi de uzun süredir açmadım neler var neler yok bir bakayım

mrb canım hosgeldın :))bende klomen kullanıyorum 5 gun bıttıkten sonra dr gıdıorum yanı benı dr bıtırınce gel dıo bana.sonrasında yumoslara bakıo buyuyomu die istedıgı buyukluge gelıncede çatlama iğnesı verıoo.benımkı bole oldu :)))

ben bitirdim işleri sadık açacağım şimdi de uzun süredir açmadım neler var neler yok bir bakayım

bende bıtırdım sıldım supurdum camasırları astım kuruyanları topladım bır yemek kaldı ocaga konacak ondada ne pısırsem bılemedım kızartma yaptım havuc patates bıber tavuk yanına makarna ne sebze pısırsem bılemedım pırasa yapayım barı malum gunduz pılav makarna beyaz yada kırmızı et yıyorum aksamlarıda sebze yemegı yıyorum hamıs arkadaslarımada tavsıye edıyorum benım dr um oyle dıyor gece sebze yekı kılo yapmasın gunduz mutlaka bulgur pırınc pılavı yada makarna ye dıyor aksamlarıda 1 kase sutlu tatlı ozellıkle sebze yemeklerınızı kırmızı et ıle yapın yanı kıymalı bebegın zekasına ve gelısımıne cok faydası varmıs

hosgeldın hıc merak etme hamıs olmadan bu topıkten cıkmak yok zemuszemustedavın hayırlı olsun ıstanbula gelıyormussun bız neredeyse cogunlugumuz ıstanbuldanız yardımcı olabıleccegımız bırsey olursa lutfen cekınmeden soyleolumunekankayizsmile

ben de bugün pırasa pişireceğim biraz bulgur pilavım var salata yoğurt bi de çorba süper olur

ben bebekm ıcın 50 ye yakın yelek hırka ordum kız erkek karısık ama benımkının cınsıyetı bellı olsun dıgerlerını sızlere dagıtacagım orgu bılmeyen arkadaslar varsa bana ınternetten atsınlar modelı ben orerım nasıl olsa evde oturuyorum hedıyem olsun :hulya:

cinsiyeti ne zamn belli olacak kız zeyhatın bebişinin cinsiyeti belli mi?

inşallah hepimize ugurlu gelsin maşallah

huuuuv bravo becerikli hatun, hangi ara ördün o kadar kazagı? güzel günlerde giydirirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…