Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

özür dilerim cnm ben uzun zamandır giremiyordum nete belkide içime doğmuştur inş en kısa zamanda hamiş olduğunu öğrenirsin hayırlı tedaviler olsun öpüyorum

Herkese merhaba.Ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmayı denedim ancak olmadı.ıkincisinde adetimden 1 hafta önce kahverengi akıntım olmaya başladı,sonra sanki tam sökülemeden hasta oldum,regl oldum gibi gelmedi yani.1,5 gün filan oldum sayılır sonra yine akıntım oldu ve hala devam ediyo.(Akıntılar 13 ocakta başlamıştı)Salı günü doktora gittim,hamile değilsin daha yeni regl olmaya başlıyorsun dedi ama ondan sonra dediğim gibi sadece akıntı devam etti.Merional diye bir iğne verdi bana,4 kez olucam,yarın yine kontrolüm var ama bu akıntı canımı sıkıyor.Bilgisi olan var mı acaba?

özür dilerim cnm ben uzun zamandır giremiyordum nete belkide içime doğmuştur inş en kısa zamanda hamiş olduğunu öğrenirsin hayırlı tedaviler olsun öpüyorum
inşş canım belkıde içine dogmustur valla zemuszemusözre gerek yokkı guzelım bole okumakta guzel oluomus heee bakalım valla bu aydan ümitlıyım :Saruboceq:

ne yapayım canım yaa evde vakıt gecmıyor bırde benım evı gorsen heryer bırden dagılıyor hergun yap hergun ıs yapılır yanı bır ev temızlıyorum bır bılgısayara bakıyorum bır orgu oruyorum oyle oyle oyalamaya calısıyorum kendımı bana otur dıyen herkesede aynı seyı soyluyorum sadece hamıleyım hasta yada ozurlu degılım dıyorumm kaydirigubbakcemile3sankı hareket etmezsem rahat edemeyecekmısım gıbıme gelıyor aslında evım sahılde yuruyus yapmaya cok uygun fakat gel gorkı hava cok soguk grıp olurum dıye cıkmaya korkuyorum ay bıran once yaz gelsın yaaaa:ecrin_bebek:

yok canım herhangı bılgım benım hamıle kalınca akıntım basladı ve hala devam edıyor hamıle olmadan akıntın varsa rengı ve kokusu onemlı enfeksıyon olabılır

bencede şu aralar çıkma.mazallah üşütürsen kötü olur.bu arada sana bişey danışcam.benim beklenmeyen adet tarihim aslında 20 yada 21 ocaktı.fakat listeye belki aksar diye 22 yazdırdım.aslında 2 gündür olmam lazımdı.olmadım ve aşırı bel ağrısı ve beyaz akıntım var.arada da karnıma çok kısa süreli ağrı giriyo bikaç saniye.hayal kırıklığı yaşamaktan yorulduğum için hep psikolojik diyom herbişeye.ama bel ağrısı çok.şimdi bunlar adet belirtisi mi acaba.bide adet olmasam pazartesiyimi bekleyeyim test için.a.s.

Kokusuz ve çok açık kahverengi,doktor herhangi bişey demedi ama yarın tekrar kontrole gidicem,o zaman sorarım.Bu arada hamileliğin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

bugunlerde test yaparsan 20 tl ye olan 1 hafta oncesınden bıle gosteren ıdrar testlerı var ondan yap canım bunlar hamılelık belırtısı ama adet belırtısı ıle cok benzıyor mesela benım hıc hamılelık belırtım olmadı sadece karnımda cok acayıp gaz vardı bırde goguslerım cok acıyordu onun harıcınde hıc belırıtm olmadı

hoşgeldin kuzumm..... yumoşlar daha büyürken yoruyor bak kendini :) sevdaya dur diyen pişman oluyor dur dedikce kadın hararet yapıyor..sabah yat dilen deidm mutfağı süpürdü sildi. eşi yat dinlen demiş tulum örmeye koyulmuş....durmuyo durmuyo...bebeği düşünsenize bi anası böyle olursaaa bebiş atomkarınca olcakk....

,,yaaa sen bi söz dinleseneee uzat ayaklarını dinlen demedik mi biz sna...aaaaa walla dur dedikce tersine anlıyor...çalış çalış süpür sil kapıları falan da sil penceereleri de sil hazır yağmurda varrr...
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kuzu84 merhaba galiba seninle aynı zamanda hamile kaldık kaç oldu seninki cnm ve cinsiyeti ne acaba Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
kuzu hamiş değil ama b ay tutturacakkkkk

saol güzelim yaaa walla öyleee hergün bir haber hergün bir hareket oluyor bizde de :)
amin hepimize inşallah ...

ulaaaa hatunlar ne kadar yazdınız okuyamadım vallahi, haftaya izinli olacagım diye şimdiden gelecek haftanın işlerini yapıyorum da, takip edemiyorum ama serselo gelmemiş, hissediliyor nerde kiii:uhm:

Alminasım çalış çalışş. Haklısın valla kendini iyi hissettikten sonra oturamaz ki insan. Hem ne demişler, işleyen demir pas tutmaazz. :dance:
Deryacıığım bak görüyor musun herşey nasıl da iyiye gidiiyoor. Boşa demiyorlar her şer de bir hayır varmış diye. Belki yeni bulacağı işi daha iyi olacak eşinin. Hem kızııım ben sana bişi sordum ne söylemiyooon. Şu birsürü alıntıları nasıl beceriyorsuun. Ben yapamıyoruum :tomato:

sevdacım geçmişi okuodum anca gördüm msjını
iim çok şükürrr
tatil başladı sonunda
umarım bebeğimle güzel bi 15 gün geçiriris
sen nasılsın iimisn?

ulaaaa hatunlar ne kadar yazdınız okuyamadım vallahi, haftaya izinli olacagım diye şimdiden gelecek haftanın işlerini yapıyorum da, takip edemiyorum ama serselo gelmemiş, hissediliyor nerde kiii:uhm:

Yemeeni yidin mi Ayşeciğim. Afiyet olsun. Ben de tıka basa yedim vallahii. Havalar soğuk diyemidir nedir, daha bi obur oldum ben yaa. Deli gibi yiyiorum ayıptır söylemesi. Yemediğim zamanlarda da düşünü görüyorum. sırnaşık şey Vallahi yaaa sabahtan beridir bakıyorum serselom yook. Kız komşularına gidip bizi unuttun mu burda?

hihh var ya bebeklere en cok tulum yakısıyor, bayılıyorum böyle reklamlarda falan olunca eşime diyorum "bebiş olunca sadece tulum giydirelim diye" :)

yidiiiimcokacimcoook aman yemek dediğim koca bi kase salata,aksamları kısamıyorum bari öglen sabah az yiyim diye sartlıyorum kendmi, akşamları da ekmek yemiyorumhihoyyyt bana kalsa ben de acayip yerim de, önceden mıyır mıyır iki lokma yiyemezdim, şimdiyse doyamıyorum:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…