inşş canım belkıde içine dogmustur valla zemuszemusözre gerek yokkı guzelım bole okumakta guzel oluomus heee bakalım valla bu aydan ümitlıyım :Saruboceq:özür dilerim cnm ben uzun zamandır giremiyordum nete belkide içime doğmuştur inş en kısa zamanda hamiş olduğunu öğrenirsin hayırlı tedaviler olsun öpüyorum
sevdacım merhaba.walla biz sana kendini yorma dedikçe maşallah atom karınca gibisin.azmine hayranım.malum bana arada esiyo,bir hamarat oluyom.ama bazende pilim bitiyo,günlerce kılımı kıpırdatmıyom.sanırım hep kansızlıktan oldu.ama iyiyim şimdi.belki bende hamile olunca seninki gibi bir enerji gelir ne dersin.allah nazarlardan saklasın seni ve bebişini.:Saruboceq:
Herkese merhaba.Ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmayı denedim ancak olmadı.İkincisinde adetimden 1 hafta önce kahverengi akıntım olmaya başladı,sonra sanki tam sökülemeden hasta oldum,regl oldum gibi gelmedi yani.1,5 gün filan oldum sayılır sonra yine akıntım oldu ve hala devam ediyo.(Akıntılar 13 ocakta başlamıştı)Salı günü doktora gittim,hamile değilsin daha yeni regl olmaya başlıyorsun dedi ama ondan sonra dediğim gibi sadece akıntı devam etti.Merional diye bir iğne verdi bana,4 kez olucam,yarın yine kontrolüm var ama bu akıntı canımı sıkıyor.Bilgisi olan var mı acaba?
inşş canım belkıde içine dogmustur valla zemuszemusözre gerek yokkı guzelım bole okumakta guzel oluomus heee bakalım valla bu aydan ümitlıyım :Saruboceq:
valla senın ıcın bende buay umıtlıyım:CüvCüv:
ne yapayım canım yaa evde vakıt gecmıyor bırde benım evı gorsen heryer bırden dagılıyor hergun yap hergun ıs yapılır yanı bır ev temızlıyorum bır bılgısayara bakıyorum bır orgu oruyorum oyle oyle oyalamaya calısıyorum kendımı bana otur dıyen herkesede aynı seyı soyluyorum sadece hamıleyım hasta yada ozurlu degılım dıyorumm kaydirigubbakcemile3sankı hareket etmezsem rahat edemeyecekmısım gıbıme gelıyor aslında evım sahılde yuruyus yapmaya cok uygun fakat gel gorkı hava cok soguk grıp olurum dıye cıkmaya korkuyorum ay bıran once yaz gelsın yaaaa:ecrin_bebek:
bencede şu aralar çıkma.mazallah üşütürsen kötü olur.bu arada sana bişey danışcam.benim beklenmeyen adet tarihim aslında 20 yada 21 ocaktı.fakat listeye belki aksar diye 22 yazdırdım.aslında 2 gündür olmam lazımdı.olmadım ve aşırı bel ağrısı ve beyaz akıntım var.arada da karnıma çok kısa süreli ağrı giriyo bikaç saniye.hayal kırıklığı yaşamaktan yorulduğum için hep psikolojik diyom herbişeye.ama bel ağrısı çok.şimdi bunlar adet belirtisi mi acaba.bide adet olmasam pazartesiyimi bekleyeyim test için.a.s.
Kokusuz ve çok açık kahverengi,doktor herhangi bişey demedi ama yarın tekrar kontrole gidicem,o zaman sorarım.Bu arada hamileliğin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
iiyım canım sen nasılsın ayy gec geldım aslında sabah burdaydım kısd yoktu:gitme:gıttım yattım bnbede sımdı uyandım annecım gelıomuss banaaaaaaa:sm_cool:
bengendım cnmm hemdee cokkkkkk valla süpersınn malum ben cok tarıf bılmıorum dahabilmiyorumkismileama sevıorum ogrenıp yapmayı yaptıgımdada begenılıoo bu ii oluoo.kekte cok ıstıorum yapmayı ama fırın yok yaaa almadık daha alakta artık hemen yapıcam kekhihoyyyt
canım inşş :Saruboceq:bebısın senınledırrrr.ben kartal özel umut hastanesıne gıdıyorum canım
uyuyodum vee geldımmmmmmmmzemuszemus
mutsuz olmaaaa canım bunlar sevanında dedıgı gıbı gecıcı seyler moralını bozma sakın zemuszemus
sevdacım canım yorma kendını guzelımm dınlen bırazzzz aaaaklava:
,,yaaa sen bi söz dinleseneee uzat ayaklarını dinlen demedik mi biz sna...aaaaa walla dur dedikce tersine anlıyor...çalış çalış süpür sil kapıları falan da sil penceereleri de sil hazır yağmurda varrr...anacım ben bugun 6 20 de uyandımm sımdı esım aradı yatıp uyu bıraz dıyor ahh nerde hıc uyku yok bır tane ornek buldum sarı tulum onu ordum sabahtan berı arkası bıttı ::) bakalım onunude bıtıreyım guzel olacakmı
kuzu hamiş değil ama b ay tutturacakkkkkkuzu84 merhaba galiba seninle aynı zamanda hamile kaldık kaç oldu seninki cnm ve cinsiyeti ne acaba Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
saol güzelim yaaa walla öyleee hergün bir haber hergün bir hareket oluyor bizde de :)canım kontrolünün iyi geçmesine ve eşinin işine çok sevindim.hayırlı olsun.dün demiştik üzülme,bak gün doğmadan neler doğuyor.hayat herşeye rağmen güzel.rabbim gönlünüze göre versin...
ulaaaa hatunlar ne kadar yazdınız okuyamadım vallahi, haftaya izinli olacagım diye şimdiden gelecek haftanın işlerini yapıyorum da, takip edemiyorum ama serselo gelmemiş, hissediliyor nerde kiii:uhm:
hihh var ya bebeklere en cok tulum yakısıyor, bayılıyorum böyle reklamlarda falan olunca eşime diyorum "bebiş olunca sadece tulum giydirelim diye" :)anacım ben bugun 6 20 de uyandımm sımdı esım aradı yatıp uyu bıraz dıyor ahh nerde hıc uyku yok bır tane ornek buldum sarı tulum onu ordum sabahtan berı arkası bıttı ::) bakalım onunude bıtıreyım guzel olacakmı
Yemeeni yidin mi Ayşeciğim. Afiyet olsun. Ben de tıka basa yedim vallahii. Havalar soğuk diyemidir nedir, daha bi obur oldum ben yaa. Deli gibi yiyiorum ayıptır söylemesi. Yemediğim zamanlarda da düşünü görüyorum. sırnaşık şey Vallahi yaaa sabahtan beridir bakıyorum serselom yook. Kız komşularına gidip bizi unuttun mu burda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?