hoşgeldin kuzumm..... yumoşlar daha büyürken yoruyor bak kendini :) sevdaya dur diyen pişman oluyor dur dedikce kadın hararet yapıyor..sabah yat dilen deidm mutfağı süpürdü sildi. eşi yat dinlen demiş tulum örmeye koyulmuş....durmuyo durmuyo...bebeği düşünsenize bi anası böyle olursaaa bebiş atomkarınca olcakk....
hosbulduk cnmmm.ayy nebılım sıkıldım uyudumm bende:)buarada daıreyı sordum hbr vercekler cnm bana.orda vardı kıracı ama kaçtılar adamlar dolandırıcı cıktı:))bızım çavusa sordum kırasını dedı galıba mal sahıbının hbr bıle yokmus kıracıların kaçtıgından:)) banahbr vercek nekedar kıraya verecegını cnmm
,,yaaa sen bi söz dinleseneee uzat ayaklarını dinlen demedik mi biz sna...aaaaa walla dur dedikce tersine anlıyor...çalış çalış süpür sil kapıları falan da sil penceereleri de sil hazır yağmurda varrr...
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kuzu hamiş değil ama b ay tutturacakkkkk
inşşşş cnmmm inşş 3 gundur kasıgım da ara aar agrı oluoo nuyuyoo ondan galıba :))yarın dr gıtcem işte tekrara inş istedıgı kadar olurda iğne olurum hafta sonuıda vbol bol calısırız:kedi:ama bu ay sunu farkettım hıssedıorum akıntım oluoo agrım oluoo buyumeye basladıgnda berı gecen ay hıssetmemıstım cunkuCADIARZU
saol güzelim yaaa walla öyleee hergün bir haber hergün bir hareket oluyor bizde de :)
amin hepimize inşallah ...
ulaaaa hatunlar ne kadar yazdınız okuyamadım vallahi, haftaya izinli olacagım diye şimdiden gelecek haftanın işlerini yapıyorum da, takip edemiyorum ama serselo gelmemiş, hissediliyor nerde kiii:uhm:
Alminasım çalış çalışş. Haklısın valla kendini iyi hissettikten sonra oturamaz ki insan. Hem ne demişler, işleyen demir pas tutmaazz. :dance:
Deryacıığım bak görüyor musun herşey nasıl da iyiye gidiiyoor. Boşa demiyorlar her şer de bir hayır varmış diye. Belki yeni bulacağı işi daha iyi olacak eşinin. Hem kızııım ben sana bişi sordum ne söylemiyooon. Şu birsürü alıntıları nasıl beceriyorsuun. Ben yapamıyoruum :tomato:
DOĞRU DİYORSUN UMUTLUM SAOLASIN WALLA...ARANIZDA OLUNCA KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM ..İSTANBULDA yalnızlığımı geçiriyorsunuz böylece...
canım bak alıntı yapmak istediğin kişinin mesajının altında NO tuşu var oraya bas ; sonra bir alttaki kişinin mesajında NO ya bas böyle devam et ; en son kimin mesajını alıntı yapmak isstiyorsan onun mesajının altındaki ALINTI YAP tuşuna bas hepsi bir sayfada kutuda açılıyor "QUOTE] " YAZISININ SONRASINDA BAŞLAKİ ALINTILAR AYRI ÇIKSIN....
anladikossss
deryacm sana cvp yazdım ama karısmıs senın yazıyla okuyabıldınmı :))))
her iletinin sağ altında MQ var ya ona tıkla isteklerine canım:)
DOĞRU DİYORSUN UMUTLUM SAOLASIN WALLA...ARANIZDA OLUNCA KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM ..İSTANBULDA yalnızlığımı geçiriyorsunuz böylece...
canım bak alıntı yapmak istediğin kişinin mesajının altında NO tuşu var oraya bas ; sonra bir alttaki kişinin mesajında NO ya bas böyle devam et ; en son kimin mesajını alıntı yapmak isstiyorsan onun mesajının altındaki ALINTI YAP tuşuna bas hepsi bir sayfada kutuda açılıyor "QUOTE] " YAZISININ SONRASINDA BAŞLAKİ ALINTILAR AYRI ÇIKSIN....
anladikossss
umutlu tıklayarak biriktir işte cvp vermek istediklerini, sonra en son cvp verecegin iletiye alıntı yapa tıkla, cvp kutusunda hepsi seriliyor sana, sen de aralarına cvplarını yazıyorsun canım:)
seldacım söylemesen okuyamamışım kendi yazdıklarım sandım bakmadım..şiimdi okudum..canım benim saol...kociş iş buldu..bugün gittiği yere okey vercek birazdan yanıma gelip birlikte arayıp kabul ettiğimizi ssöyleyelim dedi. pek de heycanlı sormaaa...babamı bile aramış sevincinden..kendini kötü hissediyor kızıma bakamıyorsun diye düşünmesinler diye hemen babamı aramış canım kocişim...
güzellik ev için saolasın..bakarız sen rakamı öğren de hele..tren yoluna yakın anladığım kadarıyla orası. bakarız hava düzelince haftasonu yada işe başlamadan kociş gelir bakar...bakalım şimdi karşıya da gidicek yaa... tuzla işi iiptal oldu şu durumda kadıöye daha yaklaşmamız gerek yada sabır deyip evimizde kalcazzzevimi de sevmesem anında çıkarımaama evime çok alışrım seviyorum..napalım bebiş bu eve gelsin..üşütmeyiz artık sarar sarmalarızzz.... olsun da yeterki demi :)
saol güzelim ilginee..havalar düzelsin buluşalım ok ?
selam kızlarrr.. nasılsınız bakalım
deryacım çok üzüldüm eşine ama bak hemen bulmuş maşallah kısmetli demekki. yoksa kolay değil bu zamanda. Allah muaffak etsin inşallah yüzünü kara çıkarmasın.
kızlar bizde bugün doktordaydık. bebeğin kesesini gördük. çok minik teyzeleri mercimek kadar kesesi var. kendisi ne kadar artık tahmin edin :) iki hafta sonra da Allah kısmet ederse kalp atışlarını duycaz. kanamalar için ilaçlara devam dedi doktor. bide ilişki yasaklandı. 2 ay artık kardeş olduk kocayla. bu arada uykudan gözümü açamıyorum. hep bi uyuşukluk uyuma isteğim var. ondan başka şikayetim de yok çok şükür. he bi de kanamalar:)
sizler içinde hergün dua ediyorum. inşallah rabbim tez zamanda burdaki herkese ve tüm isteyenlere hayırlı ve tez bi zamanda nasip eder.
selam kızlarrr.. nasılsınız bakalım
deryacım çok üzüldüm eşine ama bak hemen bulmuş maşallah kısmetli demekki. yoksa kolay değil bu zamanda. Allah muaffak etsin inşallah yüzünü kara çıkarmasın.
kızlar bizde bugün doktordaydık. bebeğin kesesini gördük. çok minik teyzeleri mercimek kadar kesesi var. kendisi ne kadar artık tahmin edin :) iki hafta sonra da Allah kısmet ederse kalp atışlarını duycaz. kanamalar için ilaçlara devam dedi doktor. bide ilişki yasaklandı. 2 ay artık kardeş olduk kocayla. bu arada uykudan gözümü açamıyorum. hep bi uyuşukluk uyuma isteğim var. ondan başka şikayetim de yok çok şükür. he bi de kanamalar:)
sizler içinde hergün dua ediyorum. inşallah rabbim tez zamanda burdaki herkese ve tüm isteyenlere hayırlı ve tez bi zamanda nasip eder.
ben geldımmmmm kıslar ya karnım cok ac yedım yedım doymadımmmm
derya muratın ıs bulmasına sevındım hayırlısı olsun
ozlemcım keseyı gormenıze cok sevındım evet mercımek kadar oluyor ılk basta ama sonra oyle hızlı buyuyorkı benım kı hemen kocaman olmustu sasırmıstık kalbı atıyordu kolu bacagı cıkmıstı o zaman daha bır heyecanlı oluyor
deryacım hayırlı olsun yeni işiniz..Sevda kaçıncı haftada böyle büyümüş gördündelikafadulden Bende çok merak ediyorum mercimeğimi...Haftaya kalp atışları için gideceğizopuyorumnanaktan
3.haftada keseyı gordum 5. haftada kalbı attı 8. haftada bayagı elı kolu vardı canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?