Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ulaaaa hatunlar ne kadar yazdınız okuyamadım vallahi, haftaya izinli olacagım diye şimdiden gelecek haftanın işlerini yapıyorum da, takip edemiyorum ama serselo gelmemiş, hissediliyor nerde kiii:uhm:

eveetttt serseloo yokk nerde acepppCADIARZU

DOĞRU DİYORSUN UMUTLUM SAOLASIN WALLA...ARANIZDA OLUNCA KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM ..İSTANBULDA yalnızlığımı geçiriyorsunuz böylece...

canım bak alıntı yapmak istediğin kişinin mesajının altında NO tuşu var oraya bas ; sonra bir alttaki kişinin mesajında NO ya bas böyle devam et ; en son kimin mesajını alıntı yapmak isstiyorsan onun mesajının altındaki ALINTI YAP tuşuna bas hepsi bir sayfada kutuda açılıyor "QUOTE] " YAZISININ SONRASINDA BAŞLAKİ ALINTILAR AYRI ÇIKSIN....

anladikossss

deryacm sana cvp yazdım ama karısmıs senın yazıyla okuyabıldınmı :))))

umutlu tıklayarak biriktir işte cvp vermek istediklerini, sonra en son cvp verecegin iletiye alıntı yapa tıkla, cvp kutusunda hepsi seriliyor sana, sen de aralarına cvplarını yazıyorsun canım:)

deryacm sana cvp yazdım ama karısmıs senın yazıyla okuyabıldınmı :))))

seldacım söylemesen okuyamamışım kendi yazdıklarım sandım bakmadım..şiimdi okudum..canım benim saol...kociş iş buldu..bugün gittiği yere okey vercek birazdan yanıma gelip birlikte arayıp kabul ettiğimizi ssöyleyelim dedi. pek de heycanlı sormaaa...babamı bile aramış sevincinden..kendini kötü hissediyor kızıma bakamıyorsun diye düşünmesinler diye hemen babamı aramış canım kocişim...
güzellik ev için saolasın..bakarız sen rakamı öğren de hele..tren yoluna yakın anladığım kadarıyla orası. bakarız hava düzelince haftasonu yada işe başlamadan kociş gelir bakar...bakalım şimdi karşıya da gidicek yaa... tuzla işi iiptal oldu şu durumda kadıöye daha yaklaşmamız gerek yada sabır deyip evimizde kalcazzzevimi de sevmesem anında çıkarımaama evime çok alışrım seviyorum..napalım bebiş bu eve gelsin..üşütmeyiz artık sarar sarmalarızzz.... olsun da yeterki demi :)
saol güzelim ilginee..havalar düzelsin buluşalım ok ?

her iletinin sağ altında MQ var ya ona tıkla isteklerine canım:)

Caanııımm teşekkür ederiiimm. Öğrendim sanırım sonundaa kaydirigubbakcemile

umutlu tıklayarak biriktir işte cvp vermek istediklerini, sonra en son cvp verecegin iletiye alıntı yapa tıkla, cvp kutusunda hepsi seriliyor sana, sen de aralarına cvplarını yazıyorsun canım:)

Sana da teşekkürler tattlıım. olumunekankayizsmile

:)) evet yaaa nıe oraya gıttı yazı anlamadım valla:)))canım hayırlı olsunnn hadı gozunuz ayıdnnnalkisalkisalkisberaber gelıp bakın sende gel zatn bı alt katımız:))ev konusunda inşş ii bı yer olur canım hangı sı hayırlısıysa o olsunnn inşş.üşütmezsın tabıııı.tamm cnm olu tabı hoş havalar bı sure boyle gıtcek galıba anlıycagın üşüyxcez bırazdaha :)))annemcım geldı kahve yapıooo şimdiii

selam kızlarrr.. nasılsınız bakalım

deryacım çok üzüldüm eşine ama bak hemen bulmuş maşallah kısmetli demekki. yoksa kolay değil bu zamanda. Allah muaffak etsin inşallah yüzünü kara çıkarmasın.

kızlar bizde bugün doktordaydık. bebeğin kesesini gördük. çok minik teyzeleri mercimek kadar kesesi var. kendisi ne kadar artık tahmin edin :) iki hafta sonra da Allah kısmet ederse kalp atışlarını duycaz. kanamalar için ilaçlara devam dedi doktor. bide ilişki yasaklandı. 2 ay artık kardeş olduk kocayla. bu arada uykudan gözümü açamıyorum. hep bi uyuşukluk uyuma isteğim var. ondan başka şikayetim de yok çok şükür. he bi de kanamalar:)

sizler içinde hergün dua ediyorum. inşallah rabbim tez zamanda burdaki herkese ve tüm isteyenlere hayırlı ve tez bi zamanda nasip eder.

Gözün aydı canım. Allah tamamına erdirir inşallah sağ saliim. kanamaların çoık mu oluor ki Özlemciğim. Allahım nazarlardan saklasın inşallah meleğini.

teyzelerı yer onuuuuuopuyorumnanaktancanım hadı hayırlısıyla Allah kucagına almayı nasıp etsınnn

ben geldımmmmm kıslar ya karnım cok ac yedım yedım doymadımmmm
derya muratın ıs bulmasına sevındım hayırlısı olsun
ozlemcım keseyı gormenıze cok sevındım evet mercımek kadar oluyor ılk basta ama sonra oyle hızlı buyuyorkı benım kı hemen kocaman olmustu sasırmıstık kalbı atıyordu kolu bacagı cıkmıstı o zaman daha bır heyecanlı oluyor

deryacım hayırlı olsun yeni işiniz..Sevda kaçıncı haftada böyle büyümüş gördündelikafadulden Bende çok merak ediyorum mercimeğimi...Haftaya kalp atışları için gideceğizopuyorumnanaktan

deryacım hayırlı olsun yeni işiniz..Sevda kaçıncı haftada böyle büyümüş gördündelikafadulden Bende çok merak ediyorum mercimeğimi...Haftaya kalp atışları için gideceğizopuyorumnanaktan

3.haftada keseyı gordum 5. haftada kalbı attı 8. haftada bayagı elı kolu vardı canımmm

sevdacım bende bişi paylaşiim
ben yaklaşık 1,5 aydır diyetisyene gidiodum zayıflamak için
inş. hamileliğim boyuncada gitmek istiorum
şimdi bizim folik asite ihtiyacımız çok ya
folik asitte en çok kurubakliyatlardaya
hıh işte bu folik asitin emilmesi için c vitaminine ihtiyaç varmış
onun için dr. um mesela kuru fasulyemi yaptın
yerken içine az limon sık demişti
aklınızda olsun
öğrendiklerimi paylaşırım sizlerle inş.

Zazezim sen kilo verdikten sonra mı hamile kaldın? Ben de diyorum aslında diyet mi yapsam? 70 kiloyum ben. Ama 54 kilodan sonra birden aldım bunca kiloyuu. Çünkü bi rahatsızlığımdan dolayı kortizon kullanmıştım. Benim dr hiç demedi kilo vermelisin diye. Ama benim hep kafama takılıp duruyor. Gerçi diyet yapmaya da accık iradee lazıım.

hepinize slmlar kızlar beklenmeyen adet tarihim 10şubat...onu bildrmek istedm canlarm.bir de ben 1 ay yokum,eğitimlerim olucak o yüzden şehir dışında olucam yani sizleri göremiycm ben bu ay klomenin 2.ne başlıycaktm ama dr da gitmedm aramadm bile kullnmak istemyrm bu ay ilaç.kendi halinde ne olucak bakalım benim bu düzen hemde eşimden 1 ay ayrı olucam ,görşmelerimz yumrtlama zamnlarına denk gelmiyck maalsf o yüzden de istemedm aslında bu ay ilaç kullnmayı.ama yine de allahın takdiri...her zamn umutlu olmamzda yarar var di mi?neyse şekerlerim hepinzi çok öpüyrm kendinize iyi bakın...umarım döndüğmde bol hamiş haberleri alır,sizlere de hamişiiiimm müjdesi verebilrim:) allah a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…