farkındayım garip bi sakinlik var bende insanın aklına o an gelmiyor hiç bi soruwalla ne güzel oldu iştee yedik mis gibi ...walla arbi süperdi...yumoşşş kekk... kako ekledim çikolata parçaları da koydum nefis oldu...
tamam yawrum canın saolsunnn
saolasın guzelim...yanındayım biz 2009 da 2 kere yaşadık bu olayı bu 3. oluyor evlendiğimizden beri geçen sene 5 ay işsiz kaldı evi ben idare ettim . kriz dönemiydi . şimdi daa iyiyim . borçlarımızı bitirdik iç değilse...ev kirası va faturalar. bir de market..tutunuyorum onun bana itiyacı var çünkü ...
saol canım sizden haber bekliyoruz. ev için ve oğuzdanda ...
tamam canım daha iyiym ...saolasın...
bende gelebilir miyimmmm?????belki bendeeee hmişimdirrrr
iilişikide akıntı olcak diye bi şart çyokki ...waaysaat mi kurdunuz gülmediniz mi ??
bu mudur ??????kızım 1 yıl uğraşıp hamilelik haberi böyle mi verilirrrrrrrrrrrrr çıldırırdım ben heraldee gayet sakinsinnnnnnnnnn
sormadın mı???şoktanmı mutlumu değilsinnnnnnnnnn
bencede ikiz ihtimali olabilir...olsunda sağ salim doğur nasipse
günaydın umutluuuum çok geçmiş olsun babana. ben dedim diycemi valla nu agrılar güzel bişeyin agrılarıkaydirigubbakcemile5Günaydın seldacığıım. Sevdacığım, Cetrefillim size de günaydın. Nasılsınız canlarım. Dün babam menisküs ameliyatı oldu, oraya gittim öğlenden sonra. O yüzden de sizlerden ayrı kaldım. Vee sizi çook öslediim. olumunekankayizsmile
Benim belim acayiip ağrıyoo hala. Sevdaaa o dediğginden ötürü değiiil lülülülülülü Karnımın altt tarafı da çook ağrıııyı. CADIARZU
günaydın kuzuuuu nasılsın?gunaydınn zemuszemus
hoşgeldin sevdaaa, isimlerle hitap ediyorsanız ben de ayşe kızlaaar:)kızlarrr gunaydın tekrar sımdı kocayı yolladım geldımmm evım berbat ıslere gırısmeden bır hal hatır sorayım dedım merak etme ozemek bende senın gıbı oldum hamıle oldugumu ogrenınce cok sevınecegımı sanmıstım ama hıcbır degısıklık olmadı aksıne endıse ve korkularım arttı sımdı sende bunları yasayacaksın yok kese gorundumu yok ıkızmı yok kalbı atacakmı yok ıkılı test uclu test vs vs hamılelıgın keyfını suremıyor ınsan umutlum gecmıs olsun canım eger dedıgımden dolayı degılse daha fena o zaman yaslılık belırtısıdır heheheee
kuzum sutlacı begenmene sevındım bende bugun yapacagım
cetrefıllı sen nasılsın guzelım ıyımısın tatıl baslıyor keyfını sur
hoşgeldin sevdaaa, isimlerle hitap ediyorsanız ben de ayşe kızlaaar:)
sen şimdi sütlaç diyince aklıma geldi, ben rüyamda sütlaç gördüm:roflol: o kadar obur oldum ki rüyamda bile yiyecek görüyorum:roflol:
hayır allah kısmet ederse gaziantepte olacagız sabah, ordan hataya gececegiz, direkt hataya otobüs bulamadık, ben antepi de gezmek istiyorum, en azından mutfagından bişeyler yemek:roflol: eşimse hemen geceriz hataya diyo, sanki kac kez gidecekse antepe daha...
canım benım ancak gırebıldım dr ii seyler sotledıı ii dedı yumurtalıkların sag yumurtan guzel buyuyo dedı oburude ıı dedızemuszemuscts tekrar gıtcem cnm eger ıstedıgı buyuklukteyse iğnemı yapar dıe dusunuorum
evettt dr gıttım cnmmm ii yumoslarr buyuyıooooo:dance: cts tekrar gıtcemm
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.pazartesiden beri gonal f kullanıyorum göbekten.ilk aşılamamı yaptırıcam inş.önümüzdeki pazartesi dr a gidicem sonraki aşama nedir yaptıanlar yardımcı olabilirlermi teşekkürler
kızz 11 e kadar ordaydım...uzunn bir süre senin evin oralarda ev aradım...kız sizin mahalle sahile bya yakın heralde evlern çogunda camdan deniz mis gibi görünüyor yakın yakın sahile...walla eşimin durumu belli olsun da ya sana ya sevdaya komşu olcammmmm...artık kahveler fallar benden olur :) fal bakarım size :)almınasım ben geldım sen cıkmssın yetısemedım( sabah gorusuruz artıkın ugurlu balımız :)) puyorum cok.deryacım sende cıkmıssın valla herkez gıtmıss ben gec kaldım bayaaa
geçmiş ıolsun canım...allah şifa versin..şu göbek ağrısı esprinizi banad a söyleyin çatlıcam :)Günaydın seldacığıım. Sevdacığım, Cetrefillim size de günaydın. Nasılsınız canlarım. Dün babam menisküs ameliyatı oldu, oraya gittim öğlenden sonra. O yüzden de sizlerden ayrı kaldım. Vee sizi çook öslediim. olumunekankayizsmile
Benim belim acayiip ağrıyoo hala. Sevdaaa o dediğginden ötürü değiiil lülülülülülü Karnımın altt tarafı da çook ağrıııyı. CADIARZU
Sevdaam, yaşlandım vallahi şekerim. 15 gün sonra 33 ümü bitirip 34 e girecem nasipse. akannehir
Vallahi kaç geceden beri çok yoruluyoorum ama inşaallaahh bu akşam o sütlaçtan yapacam haa. Benim kızan (çocuk) bayılır sütlacaaa. cokacimcoook
bende 33 um 34 olacagımmm aynı yastayız
Canım sen 76 doğumlu musun. ben 77 . bi kere sen benden büyüksüüün :dilcikar: Ama sanırım ben çoğunuzdan nikah büyüğüyümdür.
Deryacığım sağol canım. Kız belli mi olur belki ikimiz de hamişiizdiirYaa bizim espri daha ziyade bel ağrısıyla ilgili. Ters bi hareket neyim yapmışındır dedi de Sevda :jeyyar: Catlaakk, niye ters hareket yapcam kiii
kıss umutlum senın resmını ılk defa sımdı gorduım masaallah pek guzelsın oglunda cok yakısıklı haaa nazar degmesın masaallah
Canım sen 76 doğumlu musun. ben 77 . bi kere sen benden büyüksüüün :dilcikar: Ama sanırım ben çoğunuzdan nikah büyüğüyümdür.
Deryacığım sağol canım. Kız belli mi olur belki ikimiz de hamişiizdiirYaa bizim espri daha ziyade bel ağrısıyla ilgili. Ters bi hareket neyim yapmışındır dedi de Sevda :jeyyar: Catlaakk, niye ters hareket yapcam kiii
umutlummmmmm kıss bizde görelim şu güzelliğini.... nerde facete mi esimlerinAyıptır söylemesi o benim 2,5 yıl önceki haliiim. Şimdi biras daha büyüdüüm :1closedeyes: teşekkür ederim canımın içii, o senin güzelliğiin olumunekankayizsmile Oğlumun sünnet düğününden o fotoğraflar. Allahım hepinize nasip etsin inşallahh öyle güzellik yaşamayı. Ahhh ahhh ne tatlı şeyler bu evlattarr. Rabbim önce sizlere versin inşallah. Benim bir tane var çok şükür. Şimdi öyle bi büyüdüğü teyzesii sorma.
deryacım hadi hayırlısıyla hem hamiş haberini alalım hem de eşinin iş görüşmesi olumlu olsun :)
sevdaaağğğ bugünün menüsü nedir?
umutlu fotoların nerde ki ben de bakabilir miyiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?