Canlarım fotolarım burda kayıtlı. Benim profilime mi ne bi yerlere girip bakmanız gerekiiy. Deryaam benim facem yok. Bunca iş güç arasında hiç vaktim olmuyor vallahi ona. Evde de net yok zaten. Geçen yıl vardı da, benim ufaklık sapıttı iyice bu vurdulu kırdılı oyunlarla. O yüzden kapattırdık.
Selam kızlar.Ben doktordan geldim ve çok mutsuzum... Eşimle birlikte gittik 4 gündür cinsel perhizi vardı zaten eşimin saat 4 te spermiyogram için örnek verecek.Benim de maalesef kist oluşmuş yaklaşık 3cm lik. Bu ay için doğum kontrol hapı verdi doktor.Beni şubattan da silin. mafoldumben
resimlerine baktımmmmmmmmmmm düğünden sanırım ir tanesi....bir tane tek resmin var bir de yakışıklı olun var :) walla çok farklı oluyor resimler görünce ya :)
çok beendimmmm allah nazarlardan saklasın hepinizi....
Geçmiş olsun canım. Sıkma canını. Hayırlısın şimdi değilmiş. İnşallah eşinin değerleri iyi çıkar. Benim de kistim olmuştu ama kendi kendine gider diye doktorum hiç ilaç vermemişti. Hem olsun, bir ay aradan sonra yine umutlar seninle.
Deryacağııım, şu birsürü alıntıyı nasıl yapıyorsun bacım. Ben beceremiyoruuum :1no2:
Selam kızlar.Ben doktordan geldim ve çok mutsuzum... Eşimle birlikte gittik 4 gündür cinsel perhizi vardı zaten eşimin saat 4 te spermiyogram için örnek verecek.Benim de maalesef kist oluşmuş yaklaşık 3cm lik. Bu ay için doğum kontrol hapı verdi doktor.Beni şubattan da silin. mafoldumben[/QUOT]
birtanem bir dakika neden böyle stres oldun ki duuuuuuuurrrrrr...bak şimdi 3 cm kist için panik yapmaaa hiçbir şey değil o...benim de yumurtam klomenle gelişti çataltma iğnesi ile çatlama olmadı ve kiste dönüştü 33 mm di yani 3,3 cm . ama hemen doktor farlutal verdi söktürücü adet olmam için . hap bitti tekrar adetliyken gititm baktı hala duruyordu birazık küçülmüştü sadece 30 olmuştu. ama adetim temizlenip gittiimde hiçbir şey yoktu ..adet olduğunda kisti atarsın . olmazsa bile doğum kontrol hapı verir 2 ay kullanırsın sonra temizlenir klomen yada normal beklemeye geçersin..bak benim öyle oldu ve ben bu ay hamile olmaktan ümitliyim...lütfen bozma moralini. lütfen...nedemek listeden siilin..senin yerin kızım burası :) listeye tari yazmasakda şubata eklenirsin...saçmalama
kızdırma beniiii döverim haaaaaaaaaa:)
iiyım canım sen nasılsın ayy gec geldım aslında sabah burdaydım kısd yoktu:gitme:gıttım yattım bnbede sımdı uyandım annecım gelıomuss banaaaaaaa:sm_cool:günaydın umutluuuum çok geçmiş olsun babana. ben dedim diycemi valla nu agrılar güzel bişeyin agrılarıkaydirigubbakcemile5
günaydın kuzuuuu nasılsın?
bengendım cnmm hemdee cokkkkkk valla süpersınn malum ben cok tarıf bılmıorum dahabilmiyorumkismileama sevıorum ogrenıp yapmayı yaptıgımdada begenılıoo bu ii oluoo.kekte cok ıstıorum yapmayı ama fırın yok yaaa almadık daha alakta artık hemen yapıcam kekhihoyyytkızlarrr gunaydın tekrar sımdı kocayı yolladım geldımmm evım berbat ıslere gırısmeden bır hal hatır sorayım dedım merak etme ozemek bende senın gıbı oldum hamıle oldugumu ogrenınce cok sevınecegımı sanmıstım ama hıcbır degısıklık olmadı aksıne endıse ve korkularım arttı sımdı sende bunları yasayacaksın yok kese gorundumu yok ıkızmı yok kalbı atacakmı yok ıkılı test uclu test vs vs hamılelıgın keyfını suremıyor ınsan umutlum gecmıs olsun canım eger dedıgımden dolayı degılse daha fena o zaman yaslılık belırtısıdır heheheee
kuzum sutlacı begenmene sevındım bende bugun yapacagım
cetrefıllı sen nasılsın guzelım ıyımısın tatıl baslıyor keyfını sur
canım inşş :Saruboceq:bebısın senınledırrrr.ben kartal özel umut hastanesıne gıdıyorum canımkızlar ben bugün kliniğe gititm. hamilelik varmı dediler. şu anda bilmiyorum beklemedeyim dedim . SAT sordu . o zaman dedi böyle bir ihtimal varsa bile o bölgeyi rahatsız etmememiz gerekir dedi. risk olabilir dedi. hamilellik olmaz ise o zaman gelin dedi. kemik ölçü,mü nde de radyasyon olduu iin ultrasonda tehlikeli olur onu da yapmayalım dedi.
meme kontrolü yaptı göğüs kanseri için. kan aldı şeker ve kolestrol ölçümü için...
kızlar ailesinde meme kanseri geçirmiş kişiler o kişi kaç yaşında geçirdi ise o yaşlarda muhakak mamaografi çektirmeliymiş. 35-40 yaşlarından sonra senede 1 defa mamografi çekilmeliymi. benim 2 dayımın kızındanda meme kanseri var. biri aldırdı iki göğsünü de. o nedenle mamografi çektirmiştim şimdi de elle muayene oldum... yok bişey allaha şükür. kemik erimesini engellemek içinde d vitamini ( güneşlenerek ve balık yiyerek ) almak gerekiyor. mercimek ; yeşil fasulye;kuru fasulye;nohut ;roka ;marul bunları haftada en az 3-4 kere tüketin dedi doktor. süt;yoğurt,peynir
aman kızlar kendinizei kontrol edin ;sağlıklarımıza dikkat edelim..... hormonlu şeyler tüketiyoruz hep...dikkat.
eşim iş görüşmesine gitti şimdi. öğleden sonra da görüşmesi var. inşallah güzel haber alırız bu bir kaç gün içinde..sonra onun iş durumuna paralel ev değiştirmeyi planlıyorum. daha ucuz uygun bir yerde... bakalım...
eşimde bugün başka bir labaratuvarda spermiogram yaptırıcak. doktor çok emin hatalı bu sonuç makinayla bakmışlardır mikroskopla inceletmek gerek demiş. bende hatalı olduğunu düşünüyorum . nşallah öyledir bakalım... güzel sonuçlar gelir inşallah...bende hamiş gibi hisediyorum kendimi garip bir sezi var içimde inşallah bu defa yanılmam...AMİN....
uyuyodum vee geldımmmmmmmmzemuszemussevda ; umutlum sadece biz kaldık :)
kızlarrrr yemek yiyeceklere afiyet bal kaymak olsunnnn diliyorum....
sevdacım yorma kendini dikkat et nolursun....
umutlummmm sen de yormadan çalış tatlım muhasebe zor iş .. aman birtanemm bebiş olabilir sitres yapma yorulma...
öperim ikinzi de....
kuzuuuuuuuuuu gelmedi........... serselo yokkkkkkkkkkk ;gaye de gelmemiş.........
kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz???????????
mutsuz olmaaaa canım bunlar sevanında dedıgı gıbı gecıcı seyler moralını bozma sakın zemuszemusSelam kızlar.Ben doktordan geldim ve çok mutsuzum... Eşimle birlikte gittik 4 gündür cinsel perhizi vardı zaten eşimin saat 4 te spermiyogram için örnek verecek.Benim de maalesef kist oluşmuş yaklaşık 3cm lik. Bu ay için doğum kontrol hapı verdi doktor.Beni şubattan da silin. mafoldumben
bugun menumde bırsey yok dungece cok rahtasızlandım acayıp karnım agrıdı cok sancı gırdı bugunde hıc halım yok mutfak falan acayıp karısıktı alt kat komsum kahve ıcmeye gelecek dıye mutfagı hemen soyle bır topladım evede ustten bır supurge tuttum sımdı dınlenıcem aksam yemekte balık var esım gelınce yapacakmıs sen dınlen gelınce ben kızartırım salatada yaparım dedı ama kıyamadım ben balıklarla salatayı hazırladım bır tek kızartması kaldı bırde tarhana corbam var o kadar
benim menümde de bugün : annemin yazdan kuruttuğu yeşil fasulyeler var dün onu pişirdim . akiamda yanında cacık yaparım belki bir de bulgur pilavı yaparım kocişime... misss :)
akşam melekler korusun var soluk soluğa izlediğimiz dizilerden :)
eşim sanırım kabul edecek bu işi...allah bu kez yüzümüze çabuk bakcak sanırım....akrabalarınınmış bu şirket torpilli oluruz çıkartma yapmazlar öyle hemen diyor. en az çalışan 8 yıldır oradaymış :)
bakalımmmm .....
kızlar bende yemeğe inicem ...öpttüm hepinizi......
kuzu84 merhaba galiba seninle aynı zamanda hamile kaldık kaç oldu seninki cnm ve cinsiyeti ne acaba Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
anacım ben bugun 6 20 de uyandımm sımdı esım aradı yatıp uyu bıraz dıyor ahh nerde hıc uyku yok bır tane ornek buldum sarı tulum onu ordum sabahtan berı arkası bıttı ::) bakalım onunude bıtıreyım guzel olacakmı
anacım ben bugun 6 20 de uyandımm sımdı esım aradı yatıp uyu bıraz dıyor ahh nerde hıc uyku yok bır tane ornek buldum sarı tulum onu ordum sabahtan berı arkası bıttı ::) bakalım onunude bıtıreyım guzel olacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?