Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Selam kızlar.Ben doktordan geldim ve çok mutsuzum... Eşimle birlikte gittik 4 gündür cinsel perhizi vardı zaten eşimin saat 4 te spermiyogram için örnek verecek.Benim de maalesef kist oluşmuş yaklaşık 3cm lik. Bu ay için doğum kontrol hapı verdi doktor.Beni şubattan da silin. mafoldumben

resimlerine baktımmmmmmmmmmm düğünden sanırım ir tanesi....bir tane tek resmin var bir de yakışıklı olun var :) walla çok farklı oluyor resimler görünce ya :)

çok beendimmmm allah nazarlardan saklasın hepinizi....

Geçmiş olsun canım. Sıkma canını. Hayırlısın şimdi değilmiş. İnşallah eşinin değerleri iyi çıkar. Benim de kistim olmuştu ama kendi kendine gider diye doktorum hiç ilaç vermemişti. Hem olsun, bir ay aradan sonra yine umutlar seninle.
Deryacağııım, şu birsürü alıntıyı nasıl yapıyorsun bacım. Ben beceremiyoruuum :1no2:

Evet canım bir tanesi oğlumun sünnet düğününden. 2,5 sene oldu işte. Benim tek resmim de sünnet düğününden hemen sonra. Sacçlarıımı çok uzatmıştım, düğünün akabinde hemen kestirmiştim. Şimdi yine uzadı. Sağol gülüüüm. Rabbim hepimizi korusun nazarlardan, kem gözlerden. Oğlum bana benziyo ama dimii boshayallersmile

Çok moralim bozuldu canım acayip sıkkın.arabada gelirken hüngür hüngür ağladım eşimin de moralini bozdum. Bana neden dkh verdi doktor anlamadım sanırım zaten adetim ve adet ile gitmemiş olduğu için verdi. Bu ay foruma da girmemeyi düşünüyorum.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eşimin görüşmesi bitmiş..şartları güzel anlattı....haftasonları kışın dönüşümlü çalışılıyormuş yazın da ful hafta sonları tatilmiş.bizimki bunu dyunca süper süper diyor :) ama avrupa yakasında...bakalım bugünde bir yer var orayla konuşacak ona göre karar vercek galiba....

spermiogram da güzel çıkarsaaaa umutlar yeşerecek yinee...Allah'ım bize kapıları kapatıp açıp sınav mı yapıyor ama şükürler olsun galiba umutlarımız tükenmeden güzel şeyler olacak...

gayecım uzulme lutfen o kıstler gelıp gecıcı en fazla 1 ay kalıyor vucudunda dıger adetınle bırlıkte gıdıyor hıc endıselenme olur mu benımde olmustu hemde 3 tane adetımle gıttıler sakın umıtsızlıge kapılma
ayse ısmın uzerıne gel tıkla kullanıcı profılı goster var o sayfayı ac arkadasların altında album var kucuk kare seklınde o resımlere tıkla bırbır ılerlet buarada afıyet olsun

bugun menumde bırsey yok dungece cok rahtasızlandım acayıp karnım agrıdı cok sancı gırdı bugunde hıc halım yok mutfak falan acayıp karısıktı alt kat komsum kahve ıcmeye gelecek dıye mutfagı hemen soyle bır topladım evede ustten bır supurge tuttum sımdı dınlenıcem aksam yemekte balık var esım gelınce yapacakmıs sen dınlen gelınce ben kızartırım salatada yaparım dedı ama kıyamadım ben balıklarla salatayı hazırladım bır tek kızartması kaldı bırde tarhana corbam var o kadar

KIZLARRRRRRRRRRRRRRR

Bişey sorcam ; arkadaşım hamile..doktor ultrasonda senin hammile kalman bile riskli. nasıl dah aönce kimse söylemedi sana rahminin şekli farklı demişler. rahim kalp şeklinde yarım yarım arık kalp gibiymiş. normalde öyle olmamalıymış. eğer ayrık ve arada boşluk var ise ; düşük tehlikesi olurmuş...boşluk yok ise de gelişmesi riskli olabilir kürtaj olabilirmiş. 2 aylık olsun bekleyelim demişler....

bu şekilde bir şey duydunuzmu hiç? ben ilk defa duydum şok oldum çok şaşırdım...kız hamileliğine sevinemedi bile... olmasa dert neden olmuyor diye üzlüyoruz olupda böyle şeyler duymak hepten dert üzüntü....
Allahım salıkla versin herşeyi....

benim menümde de bugün : annemin yazdan kuruttuğu yeşil fasulyeler var dün onu pişirdim . akiamda yanında cacık yaparım belki bir de bulgur pilavı yaparım kocişime... misss :)

akşam melekler korusun var soluk soluğa izlediğimiz dizilerden :)
eşim sanırım kabul edecek bu işi...allah bu kez yüzümüze çabuk bakcak sanırım....akrabalarınınmış bu şirket torpilli oluruz çıkartma yapmazlar öyle hemen diyor. en az çalışan 8 yıldır oradaymış :)

bakalımmmm .....

kızlar bende yemeğe inicem ...öpttüm hepinizi......

günaydın umutluuuum çok geçmiş olsun babana. ben dedim diycemi valla nu agrılar güzel bişeyin agrılarıkaydirigubbakcemile5

günaydın kuzuuuu nasılsın?
iiyım canım sen nasılsın ayy gec geldım aslında sabah burdaydım kısd yoktu:gitme:gıttım yattım bnbede sımdı uyandım annecım gelıomuss banaaaaaaa:sm_cool:
bengendım cnmm hemdee cokkkkkk valla süpersınn malum ben cok tarıf bılmıorum dahabilmiyorumkismileama sevıorum ogrenıp yapmayı yaptıgımdada begenılıoo bu ii oluoo.kekte cok ıstıorum yapmayı ama fırın yok yaaa almadık daha alakta artık hemen yapıcam kekhihoyyyt
canım inşş :Saruboceq:bebısın senınledırrrr.ben kartal özel umut hastanesıne gıdıyorum canım
uyuyodum vee geldımmmmmmmmzemuszemus
mutsuz olmaaaa canım bunlar sevanında dedıgı gıbı gecıcı seyler moralını bozma sakın zemuszemus

sevdacım canım yorma kendını guzelımm dınlen bırazzzz aaaa klava:

anacım ben bugun 6 20 de uyandımm sımdı esım aradı yatıp uyu bıraz dıyor ahh nerde hıc uyku yok bır tane ornek buldum sarı tulum onu ordum sabahtan berı arkası bıttı ::) bakalım onunude bıtıreyım guzel olacakmı

kuzu84 merhaba galiba seninle aynı zamanda hamile kaldık kaç oldu seninki cnm ve cinsiyeti ne acaba Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

canım kontrolünün iyi geçmesine ve eşinin işine çok sevindim.hayırlı olsun.dün demiştik üzülme,bak gün doğmadan neler doğuyor.hayat herşeye rağmen güzel.rabbim gönlünüze göre versin...

kuzu84 merhaba galiba seninle aynı zamanda hamile kaldık kaç oldu seninki cnm ve cinsiyeti ne acaba Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

serenaycım ben hamıle degılmmm:gitme:tedavı goruorum suan ii hersey ayy inşş cnm bu ay bakalım içinemı dogduu acaba inşş inşş:Saruboceq:hayırlı olsun cnm senın adına cok sevındım Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın bebısını:Saruboceq:

sevdacım merhaba.walla biz sana kendini yorma dedikçe maşallah atom karınca gibisin.azmine hayranım.malum bana arada esiyo,bir hamarat oluyom.ama bazende pilim bitiyo,günlerce kılımı kıpırdatmıyom.sanırım hep kansızlıktan oldu.ama iyiyim şimdi.belki bende hamile olunca seninki gibi bir enerji gelir ne dersin.allah nazarlardan saklasın seni ve bebişini.:Saruboceq:

yaaa bıtkı cayı falanmı ıçsen acep CADIARZUbravo valla bıtırısın anacım sen bugun onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…