kızlarr ii geceler nabersinizzzz biz artık gün asırı calısıyoruzzzzzz 2 subat adet tarihim bakalım nolcakkkkkk
Kızlar bu sonuÇlar harİka yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................
76.320,00 sayıda....
Acayİp sevİndİk İkİmİzde..ve o aptal sonuÇları Çıkartan labaratuvara yazılar yazıp Şİkayet edİcem ...
SÜperrrr kızlar ve klomenİm İŞe yararsa been hamİŞ olabİlİrİmmmmmmmmmmmm
ve eŞİm İİŞİ kabul ettİ. Ay baŞında karakÖyde İŞe baŞlıcak...
bugÜn gÜzel haber aldıkkkk ...........
AkŞama kutlama var ........
KIZLAR EŞİMİN TEST SONUÇLARI ÇIKTIIIIIIIIIII.......
MİKTAR :5,3 ML
PH:8,5
SIVILAŞMA SÜRESİ : 30DK
1ML DEKİ SPERMATOZOON SAYISI : 14.400,00
TOPLAM SPERMATOZOON SAYISI : 76.320,00
HIZLI HAREKETLİ : %5 -- 720,00
YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ : %3 --- 432,00
YERİNDE HAREKETLİ : %2 --- 288,00
HAREKETSİZ : %90 -- 12.960,00
MORFOLOJİK İNCELEME :
NORMAL : %49
BAŞ ANAMOLİSİ %11 (büyük başlı %4 ;küçük başlı%4;çift başlı%2;mekik başlı %1 )
BoyUN ANAMOLİSİ &6
KUYRUK ANAMOLİSİ %34( kuyruksuz %2,çift kuyruk%22,dag defek%10,coiled tail%20 )
kızlarr ii geceler nabersinizzzz biz artık gün asırı calısıyoruzzzzzz 2 subat adet tarihim bakalım nolcakkkkkk
walla bende öyle düşündüm bugün..umudumuz kırıldı ; ev ararken işi kaybettik. sonra aynı gün iş bulduk ,sonuçlarımız iyi çıktı acaba bu kadar güzel haber ard arda bebek haberiyle mi sonlancak ..gece yatarken dua etmiştim yüzümüzü güldür Allahım diye...Canım hadi hayırlı olsun.Gözünüz aydın... Bebiş gelecek herhalde baksana kendinden önce bereketi geldi.
deryacım çok şükür. şimdi gerçekten çok sevindim. benim eşiminde 14 mily.du %45 ileri hızlıyla oldu. ki ben hiç beklemiyodum. çünkü bizimki 27'den 14 e düşmüştü. inşallah bu ay seninde haberini alırız. Allah'a dua et bol bol.
özgecim hadi hayırlısı canım. inşallah sende güzel haberi verirsin bize.
2010 uğurlu geldi kızlar fasrkındamısınız.. maşşallah hamişler çoğalıyo...
doktora gidicez zaten sevda..reavete kapılmadık zaten..sadece diğer yerdeki sonuç bizi çok üzmüştü şimdi biraz sevindik... ilaç tedavisi vs ile düzelebilecek bir durummuş... pzt gidicek murat zaten doktora..
rehavet değilde biz sadece bugün 2 güzel haber almamızın sevincini yaşadık.. onun için paylaştım...
günaydınn herkezeee...ama galıba daha kımse uyanmamışşşş..uykuculaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr...sevdaacım sen nerdeısn senın coktannn uyanmıs olman lasım,derya uyuyoo olsa gerek geç yatmış beyazı ızlemış,cetrefııllı yok bısure galıba.umutluda pazt mı gelcek.azez uyuyoo sanırsam:))))ee serselo nerdee:)))bı benmı hortladım cts sabahıı(( dr gıtcem bugun hadı hayırlısı
Bir tek ben varım galiba,malesef işe geldim
Ben de sabahtan doktora gittim.Merional iğne kullandım 4 tane.2 tane 13 mm yumurtam olmuş,iğneye devam dedi salı günü tekrar çağırdı.Sanırım esas önemli günler ondan sonra gelecek.Ee Allah'ın hakkı 3'tür,bu sefer tuttururuz inşallah.Umarım sende doktordan hayırlı sonuçlarla dönersin.
haftasnu calışmak kadar kotu bsy yok galıba bıde bu havada işe gıtmekk...bende klomen +catlama iğnesı tedavısı goruyorum bu 2.denemem yumolarım buyuyo ii di pers gıttım bajkalım bugunde bakıcak istenılen buyukluge geldıyse iğnemı yapar heralde yada 2 gun sınra tekarr gel der.inşş buyumustur tekrar gıtmem.inşş cnm senınde calısmaların emeklerınız buay sonuc veırı:Saruboceq:
Nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan ama çok şükür ki sadece ayda 1 kez öğleye kadar,ona bile tahamül edemiyorum.İnşallah bugün çatlatma iğnesi olursun,biran önce başlamak istiyor insan çünkü,sonuca ulaşmayı taktık bi kere kafamıza.Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan ama çok şükür ki sadece ayda 1 kez öğleye kadar,ona bile tahamül edemiyorum.İnşallah bugün çatlatma iğnesi olursun,biran önce başlamak istiyor insan çünkü,sonuca ulaşmayı taktık bi kere kafamıza.Hayırlı haberlerini bekliyorum.
öyle tabi..okudum kaç saattir bende...biz sadece dedim ya diper testin bu şekilde olması çok üzmüştü bizi... buna dahi sevindik . 2 taneye bile umutlu olmaya çalışırkennn şimdi hızlı ola bin tane bile yeter modundayız :) yapcak bişey yok tabi..
doktora gidicek pzt belki kanallarda tıklaıklık olabilir demiş daa sonucu almadan doktor. bakalım e dicek sonuca...morfolojisinde sorun yok ama hareket sorununa belki klomen verir belki ilaç yazar ..varikosel olmadığına göre ilaç verir diye düşünüyoruz...bakalım... hiç değilse umut arttı biraz ama mikroja da hazırlamıştık biz kendimizi..bu bile yüzümüzü güldürdü...
yeni iş belki bize bebiş getirir diye düşündük sadece umudumuzu yitirmemek için...
ben yine de bu ay test yapıcam ...belli olmaz...nasip ..hiç ummadığı anda hamile kaldı herkes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?