yaa varya o kadar özledimki cm.tesi çalışmamayı. öğlene kadar bile olsa razıyım ama malesef biz akşama kadar burdayız(( cm.tesi çalışmayanlar yada öğlene kadar çalışanlar çok şanslı gerçekten...
ben geldımmmmm ..dr gıttım yumıoşlarımın cok ii oldugunu soyledı bak 2 yumurtanda olmuş dedı bu ay tutsun dedı:) hatta 3 ytane olmus dedı.iğne verdı catlama iğnesı bulamıuya bılırsın dedı bulamasanda onemlı degıl falan dedı.bır yıgın eczane gedıkten sonra bulduk iğnemı oldum.yarından ıtıbaren gün asırı ilişkı dedı 10 gun sonra gel dedı.şu ilişkı konusunda ilk 3 gun falan acaba hergunmu olsa dıorum sonra gun asırı olur ne dıosunuz kıslaerrr
dilemyare nbr ikimiz varızzz sadece nasıl gdio bebek calısmaları
canım bana doktorum ilk üc gün üstüste sonra gün asırı dedi tabi eşin bundan 3 4 gün önce masturbasyon yaptıysa doktor bana öyle yaptırdı
ben geldımmmmm ..dr gıttım yumıoşlarımın cok ii oldugunu soyledı bak 2 yumurtanda olmuş dedı bu ay tutsun dedı:) hatta 3 ytane olmus dedı.iğne verdı catlama iğnesı bulamıuya bılırsın dedı bulamasanda onemlı degıl falan dedı.bır yıgın eczane gedıkten sonra bulduk iğnemı oldum.yarından ıtıbaren gün asırı ilişkı dedı 10 gun sonra gel dedı.şu ilişkı konusunda ilk 3 gun falan acaba hergunmu olsa dıorum sonra gun asırı olur ne dıosunuz kıslaerrr
canım gözün aydın,çok sevindim.walla bende iğne vuruldum dr 4 gün boyunca hergün bir ilişki,ondan sonra gün aşırı demişti.ama ben arada birgün ara verdim.genelde hergün denedik,ne olur olmaz.bakalım.
msturbasyon yapmasını dr dedı canım anlamadım nedenkı,bız dun aksam bırlıkte olmustuk,ayy napsam anlamadımkafam karıstı hee:))))olmadı yarından balar 3gun ust uste olur sonrda gun asırı:kedi:
canımm teşekkür ederim kahvaltıdaydım kusura bakma yeni gördüm.sen nasılsın,nasıl gidiyor.çalışmalar yoğundu.:1no2: bakalım sonuç bekliyoz.:Saruboceq:
saoll canım valla bende sevındım cunku korkularımda vardı kıst falan olur dıe( sen ığnenı nezman oldun,gununun gecmesını mı beklıosun suan hadıı inşşşş cnm inşş tutmusturrrr:Saruboceq:valla bende dr dedıgını yapmısycam ilk 3 gun falan ust uste sonra gun asırı olur :Saruboceq:inşş tutar bua ya bakalım
valla bizimde yogundu hala da devam ediooo bakalım ümitliyiz ya allah bilirrrrr:):)
inşallah canım,rabbim hepimizin yüzüne baksın.:Saruboceq:ne zaman beklenmeyen adetin.inşallah müjdeli
29aralık canım bakalım inş gelmezzz
inşallah canım,rabbim hepimizin yüzüne baksın.:Saruboceq:ne zaman beklenmeyen adetin.inşallah müjdeli
29aralık canım bakalım inş gelmezzz
canım benim normalde 2 ya da 3 gün önce olmam gerekiyodu.geçti anlayacağın.ama nezaman test yaptırayım karar veremiyom.belirsizlik çok kötü.çünkü kafamdan hertürlü düşünce geçiyo.bide emin değilim bugün baksam sonuç belli olurmu diye.yoksa beklesemmi,oofff çok zor walla.rabbim baksın yüzümüze inşallah.:Saruboceq:
canım benim normalde 2 ya da 3 gün önce olmam gerekiyodu.geçti anlayacağın.ama nezaman test yaptırayım karar veremiyom.belirsizlik çok kötü.çünkü kafamdan hertürlü düşünce geçiyo.bide emin değilim bugün baksam sonuç belli olurmu diye.yoksa beklesemmi,oofff çok zor walla.rabbim baksın yüzümüze inşallah.:Saruboceq:
canım klomen aynı zamanda adet düzenliyo gününde gelmesi gerekirdi bence bişiler olabilir korkunun ecele faydası yok demişler allah verdiyse içindedir zaten vermediyse de yapacak bişi yok bence tesk yappp
hmm anladım cnm valla her dr farklı bsy soyluooo,bazen dıorumkı bız ne yaparsak yapalım ister hergun ister gun asırı ister ilikıden sonra yatıp kalmıyalım yada ayaga hemen kalkalım olucagı varsa olur olmıycagı varsda ugrassakta olmuoobak simdi doktor bana söyle yaptı 12si 13 ü 14ü ilişki dedi 9unda eşin masturbasyon yapıcak 12sine kadar asla lişki yok dedi 14ünden sonrada gün asırı dedi
walla ben iğnemi olalı 10 gün oldu.ama regl günüm geçti.3 gün geçti.tuhaftır,dün çok heyecanlıydım dayanamayıp test yapacam diyodum ama bugün rahatım.pazartesini bekleyeyim diyom.ama her tuvalete gidişte gerim gerim geriliyom,acaba oldummu diye.eyvahedigeldismile.biraz gerginlik var işte.bilmiyom akşama doğruki ruh halim ne olur.beklemedeyim.inşallah tutmuştur canım.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?