Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın güzeller güzeli anne adayları ve anne aday adaylarııııı yeni kalktım yawwww bu ne uykusu anlamadım aynanın karsısına gectim hersey cok güzel olacak birgün bende anne olacagım die söylendim ve cok mutlu oldum o an sizde deneyin :):)

Doğru söylüyorsun valla ama sen de bilirsin sıcak yataktan çıkıp gelmek o kadar zor ki ve işyerine çok uzakta oturuyorum.Cumartesi çalıştığım haftasonu iptal oluyo benim için,öğlen bile çıksam alışveriş filan derken akşama doğru ancak evde oluyorum,çamaşırdı temzilikti haşatım çıkıyor,erkenden yatmak istiyorum.Pazar günüde geç kalkınca bütün gün bitiyo zaten.Bi de çocuk olsa ne yaparım bilmiyorum:)))

ben geldımmmmm ..dr gıttım yumıoşlarımın cok ii oldugunu soyledı bak 2 yumurtanda olmuş dedı bu ay tutsun dedı:) hatta 3 ytane olmus dedı.iğne verdı catlama iğnesı bulamıuya bılırsın dedı bulamasanda onemlı degıl falan dedı.bır yıgın eczane gedıkten sonra bulduk iğnemı oldum.yarından ıtıbaren gün asırı ilişkı dedı 10 gun sonra gel dedı.şu ilişkı konusunda ilk 3 gun falan acaba hergunmu olsa dıorum sonra gun asırı olur ne dıosunuz kıslaerrr

canım bana doktorum ilk üc gün üstüste sonra gün asırı dedi tabi eşin bundan 3 4 gün önce masturbasyon yaptıysa doktor bana öyle yaptırdı

canım bana doktorum ilk üc gün üstüste sonra gün asırı dedi tabi eşin bundan 3 4 gün önce masturbasyon yaptıysa doktor bana öyle yaptırdı

msturbasyon yapmasını dr dedı canım anlamadım nedenkı,bız dun aksam bırlıkte olmustuk,ayy napsam anlamadımkafam karıstı hee:))))olmadı yarından balar 3gun ust uste olur sonrda gun asırı:kedi:

canım gözün aydın,çok sevindim.walla bende iğne vuruldum dr 4 gün boyunca hergün bir ilişki,ondan sonra gün aşırı demişti.ama ben arada birgün ara verdim.genelde hergün denedik,ne olur olmaz.bakalım.

canım gözün aydın,çok sevindim.walla bende iğne vuruldum dr 4 gün boyunca hergün bir ilişki,ondan sonra gün aşırı demişti.ama ben arada birgün ara verdim.genelde hergün denedik,ne olur olmaz.bakalım.

saoll canım valla bende sevındım cunku korkularımda vardı kıst falan olur dıe( sen ığnenı nezman oldun,gununun gecmesını mı beklıosun suan hadıı inşşşş cnm inşş tutmusturrrr:Saruboceq:valla bende dr dedıgını yapmısycam ilk 3 gun falan ust uste sonra gun asırı olur :Saruboceq:inşş tutar bua ya bakalım

msturbasyon yapmasını dr dedı canım anlamadım nedenkı,bız dun aksam bırlıkte olmustuk,ayy napsam anlamadımkafam karıstı hee:))))olmadı yarından balar 3gun ust uste olur sonrda gun asırı:kedi:

bak simdi doktor bana söyle yaptı 12si 13 ü 14ü ilişki dedi 9unda eşin masturbasyon yapıcak 12sine kadar asla lişki yok dedi 14ünden sonrada gün asırı dedi

walla ben iğnemi olalı 10 gün oldu.ama regl günüm geçti.3 gün geçti.tuhaftır,dün çok heyecanlıydım dayanamayıp test yapacam diyodum ama bugün rahatım.pazartesini bekleyeyim diyom.ama her tuvalete gidişte gerim gerim geriliyom,acaba oldummu diye.eyvahedigeldismile.biraz gerginlik var işte.bilmiyom akşama doğruki ruh halim ne olur.beklemedeyim.inşallah tutmuştur canım.:Saruboceq::Saruboceq:

Aa çok sevindim canım,geri sayım başlayacak yani yakında.Bak seninde 2 taneymiş,belki ikizlerimiz olur:)Bize de hep günaşırı ilişki diyor,vardır bir bildikleri diye düşünüyorum.İnşallah tutar bu sefer.Ben çıkıyorum,hava da çok kötü oldu,sağ salim evimize varırız inşallah.Görüşmek üzere...

slm kıslarrrr nbr sınız
seldam cok sevındım yumosların buyumus bence hergun calıs
buhaftakı hamısımızde dılemyare sanırım bence ptesı bekle ve test yap klomen bende heray 4 gun gecıkme yapıyordu
ozgecım sen nasılsın

bız dun gece 3 te yattık sabah 6 gıbı uyandık kahvaltı yaptık kahve ıctık baktık vakıt gecmıyor havada soguk kocıs hadı bırdaha yatıp uyuyalım dedı uyuduk telefnlarda oturma odasında kalmıs duymadık annem aramıs ablam aramıs kudurmuslar meraktan bır baktık kapı calıyor ablam enıstem ogulları annem gelmısler zehırlendık sanmıslar bızı bu saate kadar uyumazsınız bırsey oldu sandık dıye apar topar gelmısker hep beraber oturduk bır daha kahvaltı yaptık sımdı gıttıler bende ancak gelebıldım
benım serselom nerde yaaaa merak edıyorum onu

bak simdi doktor bana söyle yaptı 12si 13 ü 14ü ilişki dedi 9unda eşin masturbasyon yapıcak 12sine kadar asla lişki yok dedi 14ünden sonrada gün asırı dedi
hmm anladım cnm valla her dr farklı bsy soyluooo,bazen dıorumkı bız ne yaparsak yapalım ister hergun ister gun asırı ister ilikıden sonra yatıp kalmıyalım yada ayaga hemen kalkalım olucagı varsa olur olmıycagı varsda ugrassakta olmuoo((cunku benım bı oncekı hamıle kalmam okadar komıktıkı hıç beklemedıgım anda oldu ilşkıdenhemen sonrada ayaga kalmıs dısarı gezmeye gıtmıstım yanıı.hayırlısı valla cnm inşş Rabbım yuzumuze gulerr:Saruboceq:

ayy canım inşşş tutmustur ve hamışsındırr inşşşşş:Saruboceq:ve guzel hbr bu hafta alırızzzz dualrım senınle cnmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…