Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet gerı sayım baslıycak vala,inşş yaa valla bu ay çok kafamda tutmıycam rahat olup oluruna bırakıcam,ole valla her dr farklı soyluoo bakalım artık :))tmm canım hoscakal ve hemencıcık evıne gıt :)) hava buz valla :))gorusuruz öptmm

sağolun kızlar inşallah allah duysun sesimizi.inanın bilmiyorum hiçbir şey.ben düşünmemeye çalıştıkça dahada gerildiğimi hissediyom.ilaç gecikme yapabilir diyom,test yapsam çıkmayabilir diyom belki hamileyimdir :Saruboceq: diyom.diyom da diyommmmm.ama zerre adet belirtim yok,çünkü ben olmadan bikaç gün öncesinden hafif pembelikler gelirdi.ben herşeyi klomen bağlıyom belki ilacın etkisi diyom.dün belim ağrıyodu bugün oda yok.sadece sabah ilk uyandığımda biraz vardı,bide göğüslerim hafif şiş ama ağrı falan yok.:bbo:

canımmmm sabah baktım yoktun :)) evet bende ole dusunuom ilk 3 ,4gun hergun dusunuom bakalım :))ayy dusunemıorum aılen nasıl mrk etmıslerdır korkuttunuz ınsanlarıı uykucularrr sızııııııı:))))2 tane yumosum olmuss dr ole deı bıde dıokı bak 2 tane cok guzel olmu bu ay tutsun hata 3 tane var :)))

canımsın çok sağol.inşallahhh.gerçekten haklısın herşey olacağına varıyor biz ne yaparsak yapalım.tutacağı varsa tutar.bence ilişkiyi saat saat hesap etmek,yok hemen ayağa kalkmayalım bacaklar havada bekle,beline yastık koy....bunlar bizi daha da geriyo.olacaksa her türlü olur.

öle cnm evet rahat olmak en iiside bunuda basaramıoz istee napalımmm.ya bılmıorum ama ben bu ay cık pozıtıfım inşş hem cok guzell hbr ler duycam senden ve hamış bekleyen herkezden hemde guzel hbr vercem :)))))

öle cnm evet rahat olmak en iiside bunuda basaramıoz istee napalımmm.ya bılmıorum ama ben bu ay cık pozıtıfım inşş hem cok guzell hbr ler duycam senden ve hamış bekleyen herkezden hemde guzel hbr vercem :)))))

inşallah kuzucum,hayırlı haberler veririz.zaten sevdanın uğur getirdiği liste sayesinde her hafta bir yada iki hamile haberi alıyoz.inşallah böyle devam eder.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadı bakalım cok calısın topık cocuk bahcesıne donecek 110 tane hamıs varr bu cocukların hepsını brarada dusunsenıze hahahahaaa

inşallah kuzucum,hayırlı haberler veririz.zaten sevdanın uğur getirdiği liste sayesinde her hafta bir yada iki hamile haberi alıyoz.inşallah böyle devam eder.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet canım sevdamız ugurlu geldı ve bızede ugurlu gelecegıne yurekten ınanıyorummmmmzemuszemus
haftasonu olunca kımse kalmıyorrr (((
evet pek kımse yokk ama ben burdayımmmolumunekankayizsmile
evet baksana herkesin planı var.kimsecikler yok.:sinifsinif:serselo iki gündür yok,haberin varmı canısı???

ben burdayımmmmmm ama olumunekankayizsmile

serselo dun sabah geldı hıc yazmadan gıttı bırdahada gelmedı bende merak edıyorumm
seldacım sen ne yapıyorsun

evet bende gormedım hıçç.napım cnm valla ozgur geldı koltukta uzanıoo :)) bende elımde pc bı salona bı mutfaga gıdıp duruorum :))) havada kotu kaldık evde :)) sen napıosun .tulum ne alemde buarada

evet bende gormedım hıçç.napım cnm valla ozgur geldı koltukta uzanıoo :)) bende elımde pc bı salona bı mutfaga gıdıp duruorum :))) havada kotu kaldık evde :)) sen napıosun .tulum ne alemde buarada

hava cok soguk bızde kaldık evde oguz masaustu bılgısayarda ben laptopta hemde orgu oruyorum muzık dınlıyoruz radyo acık oyle mıskın mıskın oturuyoruz

hava cok soguk bızde kaldık evde oguz masaustu bılgısayarda ben laptopta hemde orgu oruyorum muzık dınlıyoruz radyo acık oyle mıskın mıskın oturuyoruz

:)) evde olmak en iisi galıba bu havalarda bızde dvd aldık bugun yarın izleyelım dedıkk:)) şuu kar ii bı tutsada cıkıp kar topu oynasak yaaaaa:dance:

ooo ne güzellll,buralarda daha kar yok.havalar iii.sizden sonra bu tarafa gelir herhalde:))gelsinde bitsin,bir an önce bahar gelsin,sevgili hamişlerimizde cıvıl cıvıl havalarda yürüyüş yapsınlar.hihoyyyt

ooo ne güzellll,buralarda daha kar yok.havalar iii.sizden sonra bu tarafa gelir herhalde:))gelsinde bitsin,bir an önce bahar gelsin,sevgili hamişlerimizde cıvıl cıvıl havalarda yürüyüş yapsınlar.hihoyyyt

valla ya gecen hafta pazar gununden berı evdeyım daha hıc dısarı cıkmadım dusun artıkk:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…