Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

KIZLAR EŞıMıN TEST SONUÇLARI ÇIKTIIIIIIIIIII.......

MıKTAR :5,3 ML
PH:8,5
SIVILAŞMA SÜRESı : 30DK
1ML DEKı SPERMATOZOON SAYISI : 14.400,00
TOPLAM SPERMATOZOON SAYISI : 76.320,00

HIZLI HAREKETLı : %5 -- 720,00
YAVAŞ ıLERı HAREKETLı : %3 --- 432,00
YERıNDE HAREKETLı : %2 --- 288,00
HAREKETSıZ : %90 -- 12.960,00

MORFOLOJıK ıNCELEME :
NORMAL : %49
BAŞ ANAMOLıSı %11 (büyük başlı %4 ;küçük başlı%4;çift başlı%2;mekik başlı %1 )
BoyUN ANAMOLıSı &6
KUYRUK ANAMOLıSı %34( kuyruksuz %2,çift kuyruk%22,dag defek%10,coiled tail%20 )

okudumama anlamadım cnm yaabilmiyorumkismileşimdi ii mı bunlar nededı drr

seldacım nasılsın canımm
büyüomu yumoşlarzemuszemus

iyiyim canım benım sen nasılsın :)) valla büyüyolarr dun gıttım bılıosun dr ii dedı yarında gıtcem.ama gecen ay böyle hıssetmıodum bu ay hıssedıorum kasık agrımıda akıntımda oluoo yanı buyuyooo yumoşlarımmmmm:dance::teytey: zatn ilaç kıst yapar dıee cook korkuodum 2.kullanısım ya aralıksız ama olmadı sırnaşık şeysenın nasl gıdııoooo

ii hadi canım
inş. güsel haberlerinide alırız deryayla birlikte
ben iim şükür hiçbi sıkıntım yok
sabırsızlıkla salıyı bekliorum

ii hadi canım
inş. güsel haberlerinide alırız deryayla birlikte
ben iim şükür hiçbi sıkıntım yok
sabırsızlıkla salıyı bekliorum

inşş canım dua edın bızım içinnnzemuszemusçok şükür guzelım sıkıntısız sorunsuz gecer cnmm hayırlısıyla alırsın bebısını kucagına

Kızlar bu sonuÇlar harıka yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................

76.320,00 sayıda....

Acayıp sevındık ıkımızde..ve o aptal sonuÇları Çıkartan labaratuvara yazılar yazıp Şıkayet edıcem ...

SÜperrrr kızlar ve klomenım ıŞe yararsa been hamıŞ olabılırımmmmmmmmmmmm

ve eŞım ııŞı kabul ettı. Ay baŞında karakÖyde ıŞe baŞlıcak...

bugÜn gÜzel haber aldıkkkk ...........

AkŞama kutlama var ........

hadi gözünüz aydın deryacım
Rabbim bi kapıyı kapadı ama diğerini açtı bak
bundan sonra güsellikler peşinizi bırakmıcak inş.

:teytey::teytey::teytey:hadı gozun aydınn canımm cooooookk sevındımm..bak oakadar agladın uzuldun boşaymışş..inşş hep boyle gıder guzelımm.kutlayın kutlayınnnn:dance::dance:

teşekkür ederim verdiğin bilgi için. dr.a doğrudan gideceğim. ben çok sık internete girmiyorum yoğun çalıştığım için ama girdiğimde mutlaka kk da sizleri okuyorum. şuan sadece beklemekteyim. fazla düşünmek istemiyorum, çünkü hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. daha önce birkaç kez uğradım çünkü. çok kesin diye düşündüğüm zamanlar oldu ama malesef sonç negatif oldu. eşimde de bende de bir problem olmadığını söyledi dr. ben de bu nedenle içimi rahat tutup sabırsız davranmamaya çalışıyorum. ve sizlerin yazılarınızı okuyarak da yalnız olmadığımı hissediyorum. çok teşekkür ederim.

canımmm çok sevindim yaa. ben şöyle yorumlayayım:

eşinin asıl sperm sayısı 14.400 olarak baz alınır canım. yani 1 ml. deki sayı önemlidir. toplam sayıya pek bakılmaz. ileri hızlı hareketi çok önemli. onun yüksek olması lazım. senin eşine muhtemelen klomen verirler ileri hızlıları çoğaltmak için. sen de evde ona aynı zamanda keçiboynuzu kürü uygula ve bulabilirsen mutlaka orjinalinden çam balı yedir. yanlız arketlerdekilerin hiç biri gerçek değil. gerçeği çok acı daha sıvı ve tadı biraz kötü oluyo ve sırf kozalak kokuyo.

ya bide bu sayıların yanında milyon yazıyomu?? çünkü en az 20 milyon üzeri olması gerekiyo 1 ml.de. şimdi dikkatimi çekti 14 binmi yoksa milyonmu??????

kızlaaaar ben bir hafta yokum aranızda malesef:))) tüm egitimcilere öğretmenlere iyi tatiller dileyim şimdiden:) tabi diğer calısanlara da iyi hafta sonları

inşallah geldiğimde güzel bir sürü haber alırım sizlerden, inşallah siz de benden, hepiniz allaha emanet olun, hoşçakalıııın

ayşecim memlekete gidiosun galba
ii tatiller şimdiden
çok şükür hayırlısıyla bitirdik 1. dönemi
darısı 2. dönemin başına
inş. geldiğinde bol hamiş haberi olur biri de senden gelir

hadi gözünüz aydın deryacım
Rabbim bi kapıyı kapadı ama diğerini açtı bak
bundan sonra güsellikler peşinizi bırakmıcak inş.
saol zehracım ya... inşallah öyle olur saolasınnnn canım benim...

:teytey::teytey::teytey:hadı gozun aydınn canımm cooooookk sevındımm..bak oakadar agladın uzuldun boşaymışş..inşş hep boyle gıder guzelımm.kutlayın kutlayınnnn:dance::dance:

walla demi...saol güzelim yaa...bakalım hayırlısı inşallah...

canım saol yorumların için milyon güzelim hepsi... ben sonraki sıfırları yazmadım :)
evet ileri hareketli sayısı düşük ...ilaç ile inşallah değişir değerler... keçiboynuzu aldık yiyor...pekmezini de aldık onu da yiyor.

iyi tatiller ayşecim... bol bol dinle emi... inşallah geldiğinde ben sana teyze oldunnnnn derimmmmmmmmmmmm

gözün aydın canım...Boşuna onca stres yapmışsın.özlemin dediklerinide yaparsan yakında seninle birlikte gün sayarız canımkaydirigubbakcemile5

kızlarr ii geceler nabersinizzzz biz artık gün asırı calısıyoruzzzzzz 2 subat adet tarihim bakalım nolcakkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…