hep okuyorum 36 saat sonra yazıyo .iğne markasının farklılığından olabilirmi acaba
18-19 mm olunca iğne yapılıyor.Benim 2 kez 18'de yapıldı.Doktorum bizede 36 saat sonra dedi ama sanırım farklı söyleyenlerde var.Bana göre daha önceden yapmak mantıklı,ya daha önce çatlarsa.Aman ne bileyim karışık işler.Zaten spermler 72 saat yaşıyorsa önceden yapmanın bir sakıncası yoktur.
merhaba sevda ve diğer arkadaşlar...nasılsınız..
meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
umutlu22....................................17 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
KIZLARR DURUMUNUZU BILDIRINNN
slm kızlar aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız bana adet tarıhlerınızı soylersenız lısteye ekleyebılırım mesela beklenmeyen adetınız subatın kacında sadece onu yazmanız yeterlı hemen lıstemıze eklerım sızlerı merak etmeyın burada yazdıgınız her mesaj mutlaka cevap bulacaktır cunku herkes bırbırıne yardımcı oluyor bız yaklasık 1 yıldır bırarada bu topıkteyız ve gercek hayatımızda da yuzyuze gorusuyoruz o yuzden bırbırımızle bıraz daha fazla ılgılenıyoruz ama bazı yenı arkadaslarımız var onlara sorarsanız kendılerını yabancı hıssetmeden hemen aramıza katıldılar sızlerınde hemen bızımle kaynasacagınızdan emınız sımdı adlarınızı lısteye yazıyorum ve sızlerde bana adet tarıhlerınızı bıldırıyorsunız anlastık mı umarım hepınız hemen hamıs olursunuz[/QUOT
Hoşbulduk canım,teşekkürler.Ben adet tarihimi yarın doktora gittikten sonra söylesem daha kesin olur.Çünkü geçen ay anlamadım bile regl olduğumu,eğer yarın çatlatma iğnesi olursam üstüne 14 gün ekleriz.Vay be demek ki 1 senedir burdasınız,ne güzel herşeyi paylaşmışsınız,inşallah hep güzel haberler alırız.Bizi birbirimizden başka kimse anlamaz diye düşünüyorum,görüşmek üzere...
valla canım benım de dr gunum 1 subat pazartesı ye gelıyoo yanı tam dogum gunum oluoo :))) cts catlama iğnemı oldum işte 10 gun sora gel demıstı :)))arık sızıde merakk edıyoruzzzzzzz:)) hadı bakalım canım innşş yumosların buyuyoodurrr ve iğnenı olursunn bu ay guzel hbrler verırısın bızeee
Teşekkür ederim canımmm.Yarın 11.30'da durum belli olacak,o zaman belki listeye beni de eklersiniz.Doktora gitmek bugüne kadar hep eziyet gibi gelmişti ama artık biran önce gidip öğrenmek istiyorum.Sen benden 1 adım öndesin,daha önce alacaksın inşallah hayırlı haberi.
valla cnm hep farklı seyler soyluo dr lar ama 36 saat içinde catlıo sanırsam :)))hep okuyorum 36 saat sonra yazıyo .iğne markasının farklılığından olabilirmi acaba
mrb ii valla evde pıneklıozzz havada sogukk:)) sen nasılsın
sevdacımm sen napıosun cnmmm sabah konusaadık :)) yenı arkadaslarda katılmıs aramızaa neguzel valla kocaman bı topık oluozzzzalkisalkisalkis
Canım az önce lavaboya gittim, kahverengi lekelenme başlamış. Bu da yeni moda oldu valla, eskiden lekelenme neyim olmazdı. Sanırım adetim geliyor gecikmeli de olsa. Buna şükür. İyice bi sökülsün, yeni tarihimi veririrm canımcııım. Ne güzel işte, uyu da bebişin büyüsün. yerimseniben
benım arkadasımda antıka oldu kızz yaslanıyoruz galıba huyumuz suyumuz degıstıCanım az önce lavaboya gittim, kahverengi lekelenme başlamış. Bu da yeni moda oldu valla, eskiden lekelenme neyim olmazdı. Sanırım adetim geliyor gecikmeli de olsa. Buna şükür. İyice bi sökülsün, yeni tarihimi veririrm canımcııım. Ne güzel işte, uyu da bebişin büyüsün. yerimseniben
evet kocaman oluyoruz daha ıyı nerde kalabalık orada bereketvalla canım benım de dr gunum 1 subat pazartesı ye gelıyoo yanı tam dogum gunum oluoo :))) cts catlama iğnemı oldum işte 10 gun sora gel demıstı :)))
valla cnm hep farklı seyler soyluo dr lar ama 36 saat içinde catlıo sanırsam :)))
mrb ii valla evde pıneklıozzz havada sogukk:)) sen nasılsın
sevdacımm sen napıosun cnmmm sabah konusaadık :)) yenı arkadaslarda katılmıs aramızaa neguzel valla kocaman bı topık oluozzzzalkisalkisalkis
tamam olur lısteye adını yazdım canım sadece tarıhını eklerız evet yaklasık 1 yıldır buradayız burada herkes herkesın herseyını bılır ve bırbırıne destek olur umarım sızlerde burada olmaya devam edersenızslm kızlar aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız bana adet tarıhlerınızı soylersenız lısteye ekleyebılırım mesela beklenmeyen adetınız subatın kacında sadece onu yazmanız yeterlı hemen lıstemıze eklerım sızlerı merak etmeyın burada yazdıgınız her mesaj mutlaka cevap bulacaktır cunku herkes bırbırıne yardımcı oluyor bız yaklasık 1 yıldır bırarada bu topıkteyız ve gercek hayatımızda da yuzyuze gorusuyoruz o yuzden bırbırımızle bıraz daha fazla ılgılenıyoruz ama bazı yenı arkadaslarımız var onlara sorarsanız kendılerını yabancı hıssetmeden hemen aramıza katıldılar sızlerınde hemen bızımle kaynasacagınızdan emınız sımdı adlarınızı lısteye yazıyorum ve sızlerde bana adet tarıhlerınızı bıldırıyorsunız anlastık mı umarım hepınız hemen hamıs olursunuz[/QUOT
Hoşbulduk canım,teşekkürler.Ben adet tarihimi yarın doktora gittikten sonra söylesem daha kesin olur.Çünkü geçen ay anlamadım bile regl olduğumu,eğer yarın çatlatma iğnesi olursam üstüne 14 gün ekleriz.Vay be demek ki 1 senedir burdasınız,ne güzel herşeyi paylaşmışsınız,inşallah hep güzel haberler alırız.Bizi birbirimizden başka kimse anlamaz diye düşünüyorum,görüşmek üzere...
klomen kullandığmızda adet kesinlikle gecikmzmi ???doktorumda bana öyle deid ama bir kere kullandığımda çatlatma iğnesi de vurulmuştum ama yumurtam çatlamamış direk kiste dönmüş dolayısıyla adetim gecikmiş ve ben acayip heycan yapmıştım. ultrasona bakıldı ki yumurta kocaman portakal olmuş duruyorEğer hamileysen evde yapılan testlerde çıkmayabilir,kan testinde anlaşılır kesin sonuç sakın üzülme.Belki daha çok minik.Umudunu kaybetme ve pozitif düşün.Her seferinde beni esas üzen sil baştan olması,regl olduğum an yine başlıyor eziyet diyorum.Klomen ile tedavi görünce adetin gecikmez normalde,4 gün geçti diyorsun,inşallah iki kişi olarak dönersin doktordan,hayırlı haberlerini bekliyorum.
güzel habrlerle gel...arık sızıde merakk edıyoruzzzzzzz:)) hadı bakalım canım innşş yumosların buyuyoodurrr ve iğnenı olursunn bu ay guzel hbrler verırısın bızeee
Teşekkür ederim canımmm.Yarın 11.30'da durum belli olacak,o zaman belki listeye beni de eklersiniz.Doktora gitmek bugüne kadar hep eziyet gibi gelmişti ama artık biran önce gidip öğrenmek istiyorum.Sen benden 1 adım öndesin,daha önce alacaksın inşallah hayırlı haberi.
merhaba canım ...
dılemyarem hadı hayırlısı ıns hamıssındır ıcıme hamılesın gıbı dogdu kızlar az once azıcık uykuya yattım bırtane bebek gordum yenı dogmus bana verdıler al bunu annesıne teslım et dıye bu hamılelık ne garıp yaaa hergun bebeklerle ılgılı ruyalar goruyorummm hadı bakalım bugunku bebekte dılemyaremın olsun dımı
sen rüya gör lisstedeki hamişleri arttır...ya bir arkadaş yazmış duası vamrış listenin. ben onu gülcan kendisi yazıyor sanıyordum..gülcanın olduu sayfalara mı dönüp bulsak o duayı aman hemen bebeiş olsunnn....
iyi misin ?? nasıl gidiyor ????
kızlar sağolun ben de iyiyim burda da kar yağıyor ve hava buzzz gibi...ha burası zonguldak...hergün hamiş çıksın ya süper gidiyor valla...sevda inşallah rüyan burdan birine çıkar da sana malum olmuştur inşallah...
klomen kullandığmızda adet kesinlikle gecikmzmi ???doktorumda bana öyle deid ama bir kere kullandığımda çatlatma iğnesi de vurulmuştum ama yumurtam çatlamamış direk kiste dönmüş dolayısıyla adetim gecikmiş ve ben acayip heycan yapmıştım. ultrasona bakıldı ki yumurta kocaman portakal olmuş duruyorşimdi 2x1 kullandım klomeni. bugün 28.gün. 16.gün ben çatlma oldu diye hissettim ama tahmin sadece adetimi 28 demi bekliyim ( gelmesin deeeee ) 30 da ım bekliyim ???????
Ben ilk çatlatma iğnesini olduktan sonra 1 gün gecikmeli olmuştum,2.sinde ise 3-4 gün kadar önce oldum ama iğneden yaklaşıp 1 hafta sonra hep doktora gittim,çatladığını öğrenirsen için rahat eder.Gecikirsen kist olma ihtimalini hiç düşünmezsin böylece,yani kist değilse kesin hamilesindir.28'in de olmazsan doktora git derim.Doktorum iğneden sonra 14 gün ekle o zaman gel diyor bana.Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?