Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

dilemyarecimm silik çizgiyse umut var demektir bence
2 günde yaptığın testler aynı markamıydı
farklı markalarsa belki ondan böle çıkmıştır

Merhaba,hoşgeldin bende yeni katıldım siteye.Sanırım bu konuda yazışanlar çok uzun zamandır görüşüyorlar ve daha çok birbirlerini merak ediyorlar doğal olarak.Bende 2 kez klomen kullandım ama kısmet olmadı.Bu sefer merional diye bir iğneye başladık,yarın tekrar gidicem doktora duruma göre çatlatma iğnesi yapacak.Kişiden kişiye değişiyor aslında,ilkinde hamile kalanlarda var,uzun zamandır uğraşanlarda.Bizde bi problem gözükmemesine rağmen henüz hamile kalamadım,doktorum umutlu konuşuyor ama Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak tabi.Klomen'den sonra doktora gittiğinde yumurtalarının durumu önemli,şimdiden yorum yapmak zor yani.

dilemyarecimm silik çizgiyse umut var demektir bence
2 günde yaptığın testler aynı markamıydı
farklı markalarsa belki ondan böle çıkmıştır

walla çok umutluydum zehracım ama şimdi sadece gerginlik var.gözyaşlarım kirpiğimin ucunda bekliyo.aynı markaydı canım.hiçbişey anlamadım.hayırlısı bakem.hazırlanıp çıkıcam şimdi,bakalım ne diyecek doktorumuz.:çok üzgünüm:

balance ve firstmoon hoşgeldini aramıza
ben 2. klomen kullanışımda hamileim inş.
listemiz çok bereketli hele listemizi sevda devr alalı daaa bi berektli
sizde uğur getirirsinz inş.

balance ve firstmoon hoşgeldini aramıza
ben 2. klomen kullanışımda hamileim inş.
listemiz çok bereketli hele listemizi sevda devr alalı daaa bi berektli
sizde uğur getirirsinz inş.

İnşallah canım,çok sağol güzel dileklerin için.Ben de 2.klomen kullanışımda tamam bu sefer olacak demiştim nedense ama kısmet olmadı,herşeyin hayırlısı.Umutlarımız bitmedi,çok uğraşmadan umarım hepimiz güzel haberleri alırız.Hamileliğin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

dilemyarecim hadi hayırlı haberler bekliorus senden
ne zaman dönersin eve
heycanlandım bennn

dilemyarecim hadi hayırlı haberler bekliorus senden
ne zaman dönersin eve
heycanlandım bennn

canım walla drdan sonra her ihtimali düşünerek kafa dağıtmak için arkadaşımın evine uğrayacam.ordanda yazabilirim.merak etme hayırlı haberse fizandan bile müjdeyi veririm.:roflol:yeterki güzel haber alayım.ooff rabbim güldür yüzümüzü.:Saruboceq:

ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye tuzluyu çıkar ayşeyiiiikaydirigubbakcemile2
ben de öyle dedim ama sevda erkek hissediyor...

oyle dıyorlar ama ben ılk gunden berı erkek oldugunu dusunuyorum bakalım kısmet

gerci sadece göbeğin çıkıyor ondna erkek olabilir...erkek göbekte kız kalcada genişletirmiş...

weriliyormuş bir emzirme 700 cal. götürüyormuş....hallolur herşey ...

Deryaaa bak herşey güzel oluyor. Gün geçtikçe daha güzel olacak inşallaaahh.
saol umutlum sende olmasan hatırlayan olmayacak....tuhaf bir gerginlik seziyorum ama haydi hayırlısı...fırtına öncesi gibi...

Eğer hamileysen evde yapılan testlerde çıkmayabilir,kan testinde anlaşılır kesin sonuç sakın üzülme.Belki daha çok minik.Umudunu kaybetme ve pozitif düşün.Her seferinde beni esas üzen sil baştan olması,regl olduğum an yine başlıyor eziyet diyorum.Klomen ile tedavi görünce adetin gecikmez normalde,4 gün geçti diyorsun,inşallah iki kişi olarak dönersin doktordan,hayırlı haberlerini bekliyorum.

kızlar uğurlu listemizin bebek duası yok yazmayı mı unuttunuz

hoşbulduk canım. Sen de hoşgeldin o zaman. Ben 1,5 yıllık evliyim ve 9 aydır korunmuyorum. Prolaktinim yüksekti düşürdük. şimdi bir de pko olduğumu öğrendim. Eşimde problem yok. Herşey olacağına varıyor. Biz de uğraşıyoruz. Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak. Yarın klomene başlıyorum. Kısmet artık. Haftaya göreceğiz bakalım. Inşallah senin de güzel haberlerini alırız...

Listeyi neye göre oluşturduğunuzu bilmiyorum. Benim sat 22 ocak ve 27 ocakta klomen kullanmaya başlıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin...

ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÇÜNKÜ BİR KAÇ GÜNDÜR BİR KAÇ BAŞLIĞA YAZI YAZDIM AMA İLK CEVAPLAYAN SEN OLDUN. BİZ ÇOK TAKMIYORUZ KAFAYA. RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASİP EDER İNŞALLAH. SEN HANGİ GÜN KULLANMAYA BAŞLADIN BU AY KLOMENİ? İNŞALLAH İKİMİZ İÇİN DE, BEBEK İSTEYEN HERKES İÇİN DE HAYIRLISI NEYSE O OLUR. SENDEN DE İYİ HABER ALIRIZ İNŞALLAH. İYİ GÜNLER...[/QUOTE]

rıca ederım canım.ben bu ayın 16 sında kullanmaya basladım reglım 5.gunu basladım 5gun içtım. ayın 23 cü cts gunude çatlama iğnesı oldum bakalım sımdı calısmalardayız anlıycagınaminn canım:Saruboceq:inşşşş

canımmmmmmm eger sılık cızgı hemen cıktıysa bu guzell bısyy yaaa :)))) dualrım senınleeeee:Saruboceq:inşşş guzel hbrlerle gelıceksınnn hemen hbr verr beklıoum cnmmmzemuszemus

arık sızıde merakk edıyoruzzzzzzz:)) hadı bakalım canım innşş yumosların buyuyoodurrr ve iğnenı olursunn bu ay guzel hbrler verırısın bızeee
Listeyi neye göre oluşturduğunuzu bilmiyorum. Benim sat 22 ocak ve 27 ocakta klomen kullanmaya başlıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin...

cnm beklenen regl tarıhını yaz almınasımız lısteye bakıodur ve ugurludurrrrr Allah bozmasınn

Bizim ağustos'ta 8 sene bitecek,evlilikte kıdemliyiz yani.Bugüne kadar hiç çocuk düşünmedik ama yaşım artık 30 oldu.Hadi yapalım dedik,3.ay hala bekliyoruz inşallah çok uzun sürmez mücadelemiz.Benim adetlerim ilk günden beri çok düzensiz,çok çabuk hamile kalamayacağımı düşünürdüm zaten.Sebebi ise belli değil,pko değilim,yumurtlamam normal,eşimde test yaptırdı herşey normal gözüküyor yani.İnşallah klomen sende işe yarar,ilk seferinde hamile kalırsın.

selam kızlar şu uğurlu listenize benide ekleyin 31 ocak.bende klomen ve iğne oldum.birşey sorucam çatlatma iğnesini dr nuz yumurta kaç mm iken yaptı.benimki 18.5 iken yaptı ve 30 saat sonra ilişki ve 10 saat sonra tekrar ilişki önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…